kızlar merhaba, bizim felaketler başımızı bırakmıyor. Oğlum dünden önceki gece çok hastalandı. Solunumu dk da 80i buluyordu ve hiç uyumamıştık. sonra dün sabah götürdük serum takıldı ve wbc 25 küsür çıktı. Antibiyotiğe başladık. Aynı akşam eşim serum yedi geldi ve oda antibiyotik kullanıyor. Yine o akşam kızım öldü dirildi (ikiz). Kağıt yiyordu elinden aldım odaya götürdüm meğersem arkamdan elleri havada geliyormuş koşarak. Eşim ve kızım da odada. Sonra ben bir derin ağlama sesi duydum ama kesildi. devamı gelmedi. Kızım kaldırıyor yerden ve eşim bakıyor ki mosmor olmuşodaya bir girdim eşim baş aşağı tutmuş sallıyor vuruyor karnına sırtına. Sonra ben tuttum sallıyorum tık yok çocukta. Gözler yukarı kaydı sonra nasıl olduysa nefes aldı ve ağlamaya başladı. Ama büyük kızımın o haykırışlarını, çırpınmalarını hiç unutamıyorum. Ailecek oturduk ağladık (( Bolca sadaka vermemiz lazım. Nazar mı oluyoruz çözemedim ben.
Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.
Bız hep beraber oturuyoruz sofraya. Ben de istahsızmısım cocukken bana cekti sanırım. Zaten mama sandalyesinde de zaptedemıyorum ayaga kalkıyor bacağını dısarı atıyor sureli hareket halinde maşallah bazen hiperaktif mi acaba diyorum
Maşallah gerçekten hepsi çok zeki Allah sağlık versin hepsine.Simdiki cocuklar cidden cin gibi benim kizimda eslestirme yapiyor ördekler ne der diyorum vak vak diyo kuzular ne der diyorum mee mee diyo mutfaga gidip mutfaktayim gel kizim diye sesleniyorum arkamdan patir patir mutfaga geliyor.Her seyi anlıyorlar cunku ilgiyle buyuyorlar yeni nesil gumbur gumbur
Sağol canım. Benim küçük abisinden daha uyanık çünkü önünde herşeyi öğrenebileceği örnek aldığı an an izlediği abisi var o yüzden bazı şeyleri daha erken yapıyor gibime geliyor.Mama içti günün geri kalaninda. kilosu mamadan hep galiba. yumurtayı yerdi şimdi zar zor. genelde böyle az, yemekleri mi beğenmiyor nedir. kaşığı uzatinca diliyle önce kontrol ediyor tadını :))
Senin kuzuya da masallah çok akıllı :)
Evet canım, ocean portakallı iki oğluma da aynısını kullanıyorum.Canim ocean mi balik yagini kullaniyorsun
Canim icim bi tuhaf oldu gozumde canlandi cok kotu oldumkızlar merhaba, bizim felaketler başımızı bırakmıyor. Oğlum dünden önceki gece çok hastalandı. Solunumu dk da 80i buluyordu ve hiç uyumamıştık. sonra dün sabah götürdük serum takıldı ve wbc 25 küsür çıktı. Antibiyotiğe başladık. Aynı akşam eşim serum yedi geldi ve oda antibiyotik kullanıyor. Yine o akşam kızım öldü dirildi (ikiz). Kağıt yiyordu elinden aldım odaya götürdüm meğersem arkamdan elleri havada geliyormuş koşarak. Eşim ve kızım da odada. Sonra ben bir derin ağlama sesi duydum ama kesildi. devamı gelmedi. Kızım kaldırıyor yerden ve eşim bakıyor ki mosmor olmuşodaya bir girdim eşim baş aşağı tutmuş sallıyor vuruyor karnına sırtına. Sonra ben tuttum sallıyorum tık yok çocukta. Gözler yukarı kaydı sonra nasıl olduysa nefes aldı ve ağlamaya başladı. Ama büyük kızımın o haykırışlarını, çırpınmalarını hiç unutamıyorum. Ailecek oturduk ağladık (( Bolca sadaka vermemiz lazım. Nazar mı oluyoruz çözemedim ben.
Oh oh hadi insallah canim :) venimkide dun emeklemeye basladi herseyimiz tersine tebbet :)))Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.
Canım üç ayda bir uyku sayısı bir tane azalıyor. 6 aya kadar 4 kez, 9 aya kadar 3 kez, 12 ata kadar iki kez uyku öneriliyor. Yaşına girince Bebek belirtileri gösterirse tek uykuya geçiliyor. Annen sallayarak mı uyutuyorBenimki hala gündüz 3 uyku uyuyor ve gece çok sık uyanmaya başladı ondan mı acaba? Ben gündüz işteyim annenö bakıyor oğluma. Sabah 1 saat öğlen yarım yada 1 saat akşamüstü 1 saat uyuyormuş. Sizinkiler nasıl uyuyor kızlar?
Kendisini yürütüyorsa yürümesi yakındır inşallah. Ceross'un kızı da öyle yaptı ya. Bizimki yurutmuyor oturuyor hemen tembel.Hadi masallah prensese yasini yuruyerek karşılayacak demekki :) yaa bizimki emeklemede level atladi resmen koltuklara tirmaniyor siraliyor butun gun belim kopuyor yurutmekten ama ellerini biraktirmiyor biraktigimiz zaman hemen ayaklarini bukuyor
Evet ne güzel abisinin olması. akran olunca çok daha farklı.Sağol canım. Benim küçük abisinden daha uyanık çünkü önünde herşeyi öğrenebileceği örnek aldığı an an izlediği abisi var o yüzden bazı şeyleri daha erken yapıyor gibime geliyor.
Kilosu güzel maşallah ama mamayı yavaş yavaş bırakmayı denemelisin mama içtiği için tok tutuyor ve bu biberonla içme ona kolay geldiği için yemekleri yemiyor artik yaşlarına geldiler herşeyi yiyip içebiliyorlar bebekken mecbur ama artık mama çok da gerekli değil hatta bence hiç gerekli değil :)
Seninki de iyi gurme olacak maşallah önden kontrol edip bırakması da süpermiş :)
Haha:)) paşa gönlü ne isterse halla hallaa karışma annesi :))Canim icim bi tuhaf oldu gozumde canlandi cok kotu oldumcok cok gecmis olsun.Rabbim bi daha yasatmasin
Oh oh hadi insallah canim :) venimkide dun emeklemeye basladi herseyimiz tersine tebbet :)))
bnmkide öyle ayağa kalkıo kemerini taktıysam deli gibi çığlık atıp kemerini çekiştirio çıkart die aç aç die bağrıo :) bizimki de iştahlı değil babası da bende çöp gibiymişiz küçükkenBız hep beraber oturuyoruz sofraya. Ben de istahsızmısım cocukken bana cekti sanırım. Zaten mama sandalyesinde de zaptedemıyorum ayaga kalkıyor bacağını dısarı atıyor sureli hareket halinde maşallah bazen hiperaktif mi acaba diyorum
Aynı benim kız hiperaktifler mi acababnmkide öyle ayağa kalkıo kemerini taktıysam deli gibi çığlık atıp kemerini çekiştirio çıkart die aç aç die bağrıo :) bizimki de iştahlı değil babası da bende çöp gibiymişiz küçükken
Kendisini yürütüyorsa yürümesi yakındır inşallah. Ceross'un kızı da öyle yaptı ya. Bizimki yurutmuyor oturuyor hemen tembel.
O zaman daha fena olacak :/ hayırlısıInsallah canim simdi yurumesini heyecNla bekliyoruz emeklemesi dönmesi gibi kimbilir yuruyunce hangi tehlikeli hareket ler yapacaklar
:) umarım değillerdir. bdlirtiler 3 yaş civarı çıkar die okumuştum. ilk başta çok sıkılıyodum 1 sn durmuo bişi yemio az uyuyo die şimdi kabullenmeye çalışıyorum bakıyorum her bebek hareketli diyorum. :)Aynı benim kız hiperaktifler mi acaba
bnmkide bi süredir 5 sn kdr ayakta duruo ya da 4 5 adım atıo sonra düşüo ama yürüyemedi bi türlüInsallah canim simdi yurumesini heyecNla bekliyoruz emeklemesi dönmesi gibi kimbilir yuruyunce hangi tehlikeli hareket ler yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?