2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Cok gecmis olsun canim üzerlerinde dua tasiyomuydun bebeklerin ben nazara inaniyorum bol bol oku okut canim

Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.

Hadi masallah prensese yasini yuruyerek karşılayacak demekki :) yaa bizimki emeklemede level atladi resmen koltuklara tirmaniyor siraliyor butun gun belim kopuyor yurutmekten ama ellerini biraktirmiyor biraktigimiz zaman hemen ayaklarini bukuyor

Ayni beni ve benim oglani anlatiyorsun canim ben cok istahsiz bi cocukmusum annem yutim diye hep limon skarmis yemekten sonra :) benim oglan tam bir felaket kasigi gordugu dakika agzini kitliyor mumkun degil acmak o kasik zaten hic agzina dolu gitmiyorhep vuruyor dokuyor cirpiniyor tatliyi bile yemiyor hibisey sevdiremedim

Maşallah gerçekten hepsi çok zeki Allah sağlık versin hepsine.

Sağol canım. Benim küçük abisinden daha uyanık çünkü önünde herşeyi öğrenebileceği örnek aldığı an an izlediği abisi var o yüzden bazı şeyleri daha erken yapıyor gibime geliyor.

Kilosu güzel maşallah ama mamayı yavaş yavaş bırakmayı denemelisin mama içtiği için tok tutuyor ve bu biberonla içme ona kolay geldiği için yemekleri yemiyor artik yaşlarına geldiler herşeyi yiyip içebiliyorlar bebekken mecbur ama artık mama çok da gerekli değil hatta bence hiç gerekli değil :)

Seninki de iyi gurme olacak maşallah önden kontrol edip bırakması da süpermiş :)

Canim icim bi tuhaf oldu gozumde canlandi cok kotu oldum cok cok gecmis olsun.Rabbim bi daha yasatmasin

Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.
Oh oh hadi insallah canim :) venimkide dun emeklemeye basladi herseyimiz tersine tebbet :)))

Kizlar uyku konusulmus.benimki 3 gecedir bi yarim saat uyuyup uyaniyor basliyor oynamaya.artik sabah 4-5 oluyor.snra uyuyup oglen 12 gibi kalkiyor.tersine cevirdi uykuyu iyice.bugu uyutmicam gunduz.bakalim gece nolacak.besigin yatagini da alt kata aldim.yanimda yatirmicam artik.acaba emme istegi yanindayim diye mi oluyor.inanin meme uclarim ilk gunku gibi alevlendi aciyor bi care bulmam lazim artik !

Canım üç ayda bir uyku sayısı bir tane azalıyor. 6 aya kadar 4 kez, 9 aya kadar 3 kez, 12 ata kadar iki kez uyku öneriliyor. Yaşına girince Bebek belirtileri gösterirse tek uykuya geçiliyor. Annen sallayarak mı uyutuyor

Kendisini yürütüyorsa yürümesi yakındır inşallah. Ceross'un kızı da öyle yaptı ya. Bizimki yurutmuyor oturuyor hemen tembel.

Evet ne güzel abisinin olması. akran olunca çok daha farklı.
Ben de onu düşünüyordum mamayı ne zaman bıraksam diye. Anne sütü 2 yaşına kadar ya, yada en azından 1,5 yaş. mama da öyledir belki diye veriyorum. İçinde herşey var çünkü. demir falan.

Kızlar dun yemege tavuk haslamıstım bugun de suyuyla corba yaptım kızıma verebılırmıyım bu corbadan bir gun sonranın tavugu sonucta

bnmkide öyle ayağa kalkıo kemerini taktıysam deli gibi çığlık atıp kemerini çekiştirio çıkart die aç aç die bağrıo :) bizimki de iştahlı değil babası da bende çöp gibiymişiz küçükken

Aynı benim kız hiperaktifler mi acaba

Kendisini yürütüyorsa yürümesi yakındır inşallah. Ceross'un kızı da öyle yaptı ya. Bizimki yurutmuyor oturuyor hemen tembel.

Insallah canim simdi yurumesini heyecNla bekliyoruz emeklemesi dönmesi gibi kimbilir yuruyunce hangi tehlikeli hareket ler yapacaklar

Aynı benim kız hiperaktifler mi acaba
:) umarım değillerdir. bdlirtiler 3 yaş civarı çıkar die okumuştum. ilk başta çok sıkılıyodum 1 sn durmuo bişi yemio az uyuyo die şimdi kabullenmeye çalışıyorum bakıyorum her bebek hareketli diyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…