2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ah canım Allah bir daha yaşatmasın, yavrularını korusun.

Yürümeyi öğrenme döneminde uyku sorunları yaşanması normalmiş. Kızım da bazı geceler bir kere emiyor, bazı geceler beş kere. Hayatında köklü bir değişim olacağı için, bebeklikten çocukluğa geçmiş gibi olacağı için uyku dengesi bozulabilirmiş. Hasta olmasınlar da öyle olsun yeter ki.

Yeni gördüm bu mesajı. Yatağında yatması çare olabilir belki. oynamaya başlayınca sen de katiliyor musun ona? Sesini çıkarmadan sessizce beklesen?

Ben normalde titizimdit ama akışına bıraktım artık. Böyle istiyor bende yesinde nasıl yerse yesin diyorum .Ama acayip batıyor bem kendi bem etraf :)

Allahım çok geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınız Allah korumuş

bnmkide bi süredir 5 sn kdr ayakta duruo ya da 4 5 adım atıo sonra düşüo ama yürüyemedi bi türlü

Maşallah canim yurume konusunda erkek bebekler tembel olur derler kiz bebekler daha hizli yaparmis herseyi :) hergun benim belim kopuyor ama elimi bi turlu birakmiyor ayakta kendisi 7 8 sn durabiliyor sadecs adim atmada tedirgin

Aa bunu ilk defa duydum canim bizim uykular alt üst herseyu rahatlikla yaptığı halde tedirginlihinden dolayi birsure daha yuruyemeyecek gibi geliyor .. sanki 8.disde geliyormus gibi .. bizim bu disler cok hizli cikiyor sanki yaa perisan etti oglumu sizinde 7.dis cikmisti iki dis arasi sizdede boyle yakinmiydi

Off bu gece perisanim saat 11 de uyudu 15 dkda bir yarim saatte bir uyanip durdu şuanda da ben cildirinca esim aldi salondalar uyku hic duzelmiyor buyudukce

Kizlar calpol de verdim yataga birakinca ni yeri agriyorcasina agliyor fakat gezinirken oyun oynarken otururken aglama yok biyeri ağrıyor olabilir mi 7. Disimiz uzamis o agrimaz heralde 8. Dis yeri beyazlamis ama gorunurde bisey yok o olabilir mi yads başka hisey mi hic uyumuyor

Yenidunya3 Allah korusun ya çok geçmiş olsun aynen sadaka vermek lazım hep,bnm kız da geçen ay balon yutmuş patlatıp abisi oynuyodu ne ara aldysa kakasında 3 gün balon vardı:) bu ara elleri çekmeceye sıkışıp duruyo işi gücü çekmece dağıtmak hep peşlerinde olmk gerek.
Uyku işi bizde de sapıttı yatagına koyup parmk ucunda çıkarken baslıyo dönmye kendni oraya buraya atmya.derdi ben sanırım azı dişin ucu da görünüyo gbi.

Bir yeri agrı sa hareket halinde de agrı dıye dusunuyorum canım. Bence uyku sıkıstırıyor uyumayınca da aglıyor

Canım bebek evinden memnun musun? Orada bebekleri nasıl uyutuyorlar acaba?

Oyle tabi canim amin.ama boyle uykusuzluk ikimizi de yipratiyor.bizim 6.ayda bi basladi uyku sorunu hala devam ediyo..bakalim nerde son bulacak

Yeni gördüm bu mesajı. Yatağında yatması çare olabilir belki. oynamaya başlayınca sen de katiliyor musun ona? Sesini çıkarmadan sessizce beklesen?
Sesimi cikarmiyorum karanlikta oynuyor.ayaga kalkiyor benim elimi tutuyor yataktan inip gidicekmisiz.uyumus numarasi yapiyorum olmuyo dun hic uyutmadim aksam saat 9 gibi uyudu 11 de uyandi..snra gece 3e geliyodu uyudugunda.bu sabah 9 da uyandik bakalim aksam nolacak

Maşallah canim yurume konusunda erkek bebekler tembel olur derler kiz bebekler daha hizli yaparmis herseyi :) hergun benim belim kopuyor ama elimi bi turlu birakmiyor ayakta kendisi 7 8 sn durabiliyor sadecs adim atmada tedirgin
Yurumesi yakindir canim benimkide 1 ay boyunca ellerimden tutup yurudu oda oda

1.5 ay oldu canim ellerini tutturuyor yurutuyor ama elini biraktigimiz zaman kiyamet kopartıyor tek elde tutturmuyor illa cift el simdi nasil prenses yurumeyi kesfetti mi iyice

Yaa bu ekim bebeklerinin hepsi ayni yazılanlar da hep ohlumuoglumu goruyorum sanki .. bende kakasinda kırmızı kagit buldum cekmeceyi bosaltip kartonlari yemiş .. yetisemiyorumki yaa kafayi vuruyor ya minicik parmaklari cekmeceye sksmis yada masanin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…