- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ah canım Allah bir daha yaşatmasın, yavrularını korusun.kızlar merhaba, bizim felaketler başımızı bırakmıyor. Oğlum dünden önceki gece çok hastalandı. Solunumu dk da 80i buluyordu ve hiç uyumamıştık. sonra dün sabah götürdük serum takıldı ve wbc 25 küsür çıktı. Antibiyotiğe başladık. Aynı akşam eşim serum yedi geldi ve oda antibiyotik kullanıyor. Yine o akşam kızım öldü dirildi (ikiz). Kağıt yiyordu elinden aldım odaya götürdüm meğersem arkamdan elleri havada geliyormuş koşarak. Eşim ve kızım da odada. Sonra ben bir derin ağlama sesi duydum ama kesildi. devamı gelmedi. Kızım kaldırıyor yerden ve eşim bakıyor ki mosmor olmuşodaya bir girdim eşim baş aşağı tutmuş sallıyor vuruyor karnına sırtına. Sonra ben tuttum sallıyorum tık yok çocukta. Gözler yukarı kaydı sonra nasıl olduysa nefes aldı ve ağlamaya başladı. Ama büyük kızımın o haykırışlarını, çırpınmalarını hiç unutamıyorum. Ailecek oturduk ağladık (( Bolca sadaka vermemiz lazım. Nazar mı oluyoruz çözemedim ben.
Yürümeyi öğrenme döneminde uyku sorunları yaşanması normalmiş. Kızım da bazı geceler bir kere emiyor, bazı geceler beş kere. Hayatında köklü bir değişim olacağı için, bebeklikten çocukluğa geçmiş gibi olacağı için uyku dengesi bozulabilirmiş. Hasta olmasınlar da öyle olsun yeter ki.Kizlar uyku konusulmus.benimki 3 gecedir bi yarim saat uyuyup uyaniyor basliyor oynamaya.artik sabah 4-5 oluyor.snra uyuyup oglen 12 gibi kalkiyor.tersine cevirdi uykuyu iyice.bugu uyutmicam gunduz.bakalim gece nolacak.besigin yatagini da alt kata aldim.yanimda yatirmicam artik.acaba emme istegi yanindayim diye mi oluyor.inanin meme uclarim ilk gunku gibi alevlendi aciyorbi care bulmam lazim artik !
Yeni gördüm bu mesajı. Yatağında yatması çare olabilir belki. oynamaya başlayınca sen de katiliyor musun ona? Sesini çıkarmadan sessizce beklesen?Kizlar uyku konusulmus.benimki 3 gecedir bi yarim saat uyuyup uyaniyor basliyor oynamaya.artik sabah 4-5 oluyor.snra uyuyup oglen 12 gibi kalkiyor.tersine cevirdi uykuyu iyice.bugu uyutmicam gunduz.bakalim gece nolacak.besigin yatagini da alt kata aldim.yanimda yatirmicam artik.acaba emme istegi yanindayim diye mi oluyor.inanin meme uclarim ilk gunku gibi alevlendi aciyorbi care bulmam lazim artik !
yiyosa öyle yap yesinlerde nasıl yerlerse yesinler aslında kendisini besleyebilmesi güzel bişey bencr artk biraz fırsat vermeliyiz ama ben tahammül edemşyorum ya o yağlı ellerini saçına yüzüne gözüne sürüo ya yerken. bazen kendimi yakalıyorum bi elimde kaşık bi elimde ağız bezi her lokmadan sonra ağız silip çocupa işkence yapıyorum resmen o kadar titiz biri de diilim halbuki
kızlar merhaba, bizim felaketler başımızı bırakmıyor. Oğlum dünden önceki gece çok hastalandı. Solunumu dk da 80i buluyordu ve hiç uyumamıştık. sonra dün sabah götürdük serum takıldı ve wbc 25 küsür çıktı. Antibiyotiğe başladık. Aynı akşam eşim serum yedi geldi ve oda antibiyotik kullanıyor. Yine o akşam kızım öldü dirildi (ikiz). Kağıt yiyordu elinden aldım odaya götürdüm meğersem arkamdan elleri havada geliyormuş koşarak. Eşim ve kızım da odada. Sonra ben bir derin ağlama sesi duydum ama kesildi. devamı gelmedi. Kızım kaldırıyor yerden ve eşim bakıyor ki mosmor olmuşodaya bir girdim eşim baş aşağı tutmuş sallıyor vuruyor karnına sırtına. Sonra ben tuttum sallıyorum tık yok çocukta. Gözler yukarı kaydı sonra nasıl olduysa nefes aldı ve ağlamaya başladı. Ama büyük kızımın o haykırışlarını, çırpınmalarını hiç unutamıyorum. Ailecek oturduk ağladık (( Bolca sadaka vermemiz lazım. Nazar mı oluyoruz çözemedim ben.
bnmkide bi süredir 5 sn kdr ayakta duruo ya da 4 5 adım atıo sonra düşüo ama yürüyemedi bi türlü
Yürümeyi öğrenme döneminde uyku sorunları yaşanması normalmiş. Kızım da bazı geceler bir kere emiyor, bazı geceler beş kere. Hayatında köklü bir değişim olacağı için, bebeklikten çocukluğa geçmiş gibi olacağı için uyku dengesi bozulabilirmiş. Hasta olmasınlar da öyle olsun yeter ki.
Bir yeri agrı sa hareket halinde de agrı dıye dusunuyorum canım. Bence uyku sıkıstırıyor uyumayınca da aglıyorKizlar calpol de verdim yataga birakinca ni yeri agriyorcasina agliyor fakat gezinirken oyun oynarken otururken aglama yok biyeri ağrıyor olabilir mi 7. Disimiz uzamis o agrimaz heralde 8. Dis yeri beyazlamis ama gorunurde bisey yok o olabilir mi yads başka hisey mi hic uyumuyor
Canım bebek evinden memnun musun? Orada bebekleri nasıl uyutuyorlar acaba?Yenidunya3 Allah korusun ya çok geçmiş olsun aynen sadaka vermek lazım hep,bnm kız da geçen ay balon yutmuş patlatıp abisi oynuyodu ne ara aldysa kakasında 3 gün balon vardı:) bu ara elleri çekmeceye sıkışıp duruyo işi gücü çekmece dağıtmak hep peşlerinde olmk gerek.
Uyku işi bizde de sapıttı yatagına koyup parmk ucunda çıkarken baslıyo dönmye kendni oraya buraya atmya.derdi ben sanırım azı dişin ucu da görünüyo gbi.
Oyle tabi canim amin.ama boyle uykusuzluk ikimizi de yipratiyor.bizim 6.ayda bi basladi uyku sorunu hala devam ediyo..bakalim nerde son bulacakYürümeyi öğrenme döneminde uyku sorunları yaşanması normalmiş. Kızım da bazı geceler bir kere emiyor, bazı geceler beş kere. Hayatında köklü bir değişim olacağı için, bebeklikten çocukluğa geçmiş gibi olacağı için uyku dengesi bozulabilirmiş. Hasta olmasınlar da öyle olsun yeter ki.
Sesimi cikarmiyorum karanlikta oynuyor.ayaga kalkiyor benim elimi tutuyor yataktan inip gidicekmisiz.uyumus numarasi yapiyorum olmuyoYeni gördüm bu mesajı. Yatağında yatması çare olabilir belki. oynamaya başlayınca sen de katiliyor musun ona? Sesini çıkarmadan sessizce beklesen?
Yurumesi yakindir canim benimkide 1 ay boyunca ellerimden tutup yurudu oda odaMaşallah canimyurume konusunda erkek bebekler tembel olur derler kiz bebekler daha hizli yaparmis herseyi :) hergun benim belim kopuyor ama elimi bi turlu birakmiyor ayakta kendisi 7 8 sn durabiliyor sadecs adim atmada tedirgin
Canim cift tarafli duvarlara zarar vermeyen bantlar var.7 kg ya kadar agirlik tasiyabiliyo vs.commant diye bi marka netten bakabilirsinkızlar süslemeleri neyle duvara assam boyaya zarar vermem die sormuştm
comment evde var çerçeve fln asıyoruzda iki ip balon asmak için ziyan olu gibi geldiCanim cift tarafli duvarlara zarar vermeyen bantlar var.7 kg ya kadar agirlik tasiyabiliyo vs.commant diye bi marka netten bakabilirsin
Baska da nasil asilabilir bilemedim canim.duvara yapicaksan bant sartcomment evde var çerçeve fln asıyoruzda iki ip balon asmak için ziyan olu gibi geldi
1.5 ay oldu canim ellerini tutturuyor yurutuyor ama elini biraktigimiz zaman kiyamet kopartıyor tek elde tutturmuyor illa cift el simdi nasil prenses yurumeyi kesfetti mi iyiceOyle tabi canim amin.ama boyle uykusuzluk ikimizi de yipratiyor.bizim 6.ayda bi basladi uyku sorunu hala devam ediyo..bakalim nerde son bulacak
Sesimi cikarmiyorum karanlikta oynuyor.ayaga kalkiyor benim elimi tutuyor yataktan inip gidicekmisiz.uyumus numarasi yapiyorum olmuyodun hic uyutmadim aksam saat 9 gibi uyudu 11 de uyandi..snra gece 3e geliyodu uyudugunda.bu sabah 9 da uyandik bakalim aksam nolacak
Yurumesi yakindir canim benimkide 1 ay boyunca ellerimden tutup yurudu oda oda
Bir yeri agrı sa hareket halinde de agrı dıye dusunuyorum canım. Bence uyku sıkıstırıyor uyumayınca da aglıyor
Yenidunya3 Allah korusun ya çok geçmiş olsun aynen sadaka vermek lazım hep,bnm kız da geçen ay balon yutmuş patlatıp abisi oynuyodu ne ara aldysa kakasında 3 gün balon vardı:) bu ara elleri çekmeceye sıkışıp duruyo işi gücü çekmece dağıtmak hep peşlerinde olmk gerek.
Uyku işi bizde de sapıttı yatagına koyup parmk ucunda çıkarken baslıyo dönmye kendni oraya buraya atmya.derdi ben sanırım azı dişin ucu da görünüyo gbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?