2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bebek evinden memnun musun? Orada bebekleri nasıl uyutuyorlar acaba?
Çok şükür cnm alıştı uykusu gelince yatağına gidiyomuş kendi:) orda sırtını pışpışlıyomuş öğretmni:) inanılır gbi diil dimi bana göre hayal böyle bişe,baslarda aranıp dilini şap şap yapıomş.hatta ilk alıştrma sürecinde uyumzsa ayakta sallıcam siz napıyosanz onu yaparım dedi gerek kalmadı.bnm kız bana çk naz yapıyo gülen oynayan bebek beni görünce ağzını büzüp ağlıyo al beni dye:)

Bnmki az önce tebeşiri yemiş koştum lavobaya parça kırmış ağzından çıkardım tüm ekmek elinde dolanıyo .kağıt hastası bnmki de

Benim kuzum da baya baya kagıt yiyor yakalayıp elinden alana kadar yutuyor kakasından topluyorum. Uzun zamandır yerde ne gorse agzına atıyor biliyorum gelişim surecinde normal ama bazen de ac ondan mı oyle yapıyor dıyorum. Gecen sofra bezini serdim mısır ufak ufak pankek falan koydum yer belki diye yok yemedi ufacık toz zerrelerını bıle tutup agzına atmaya calısıyor ama yenecek seyleri yemıyor

Canım çift taraflı banttan başka çare yok. Ya da boydan boya ip ya üzerine balonlar koy bolca. Bir ucunu perdeye tuttur bir ucunu kitaplığa mesela.
masanın arkasına yapmak istiyorum oranında etrafında tutturulcak bişey yok command lar tek çare yani

Aynı benim kız hiperaktifler mi acaba
Allah korusun canım. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan öğrencilerim hep ilaç kullanıyor.
Yok canım araları yakın değildi. 6 aylıkken alt iki diş çıktı. 8 aylıkken üst dört diş çıktı. Şimdi alt dişerin yanında bir tane çıktı. Sekizinci nereden çıkacak acaba? Alt dişlerin diğer yanından mı. Sırayla mı ilerliyor diye merak ediyorum ama herkes artık karışık çıkar diyor. Diş dönemi zaten gecede beş kez uyanıyor. Calpol vermeme rağmen.

Ah canım yıpratmaz olur mu. Ben birkaç kez sinir krizi geçirdim. Bebek gecede yedi kez uyandı, sürekli emzirdim. Uyku sersemliğiyle gece bir şey yiyemedim. Şekerim düştükçe düştü. Sabah kendimi kaybettim. Tabii eşimin hiç uyanmaması da beni çileden çıkardı

Kızlar benimki de iki aydır kutulara dadanmış durumda. Her bulduğu kutuyu kemiriyor, sonra öğürüyor ama devam ediyor. Her şeyle dişlerini kaşıyor, çok midem bulanıyor. Sürekli bir şeyleri elinden alıyorum. Ben bile kendimi engelleyici bir anne gibi hissediyorum bugünlerde yerden bir oyuncak alıyor, sonra dönüp bana bakıyor engel olacak mıyım diye. Çok üzülüyorum

Allah korusun canım hiperaktifler derken cok hareketli olmalarını kasteddım Allaha sukur dikkat eksıklıgımız yok hatta fazlaca dikkatli yerde ufacık bir şey bile bulsa inceliyor kendi kendine oyun kurmaya basladı oyuncaklarını koltuğun uzerıne dızıyor.Eşlestirme yapıyor.Kitap sayfalarını uzun uzun inceliyor okur gibi sesler cıkarıyor sevdıgı sayfaları ben okurken elimden alıp bulup bana uzatıyor burayı oku dıye maşallah. Ama ne bebek arabasında ne mama sandalyesinde ne kucakta zaptolmuyor surekli keşifte

1.5 ay oldu canim ellerini tutturuyor yurutuyor ama elini biraktigimiz zaman kiyamet kopartıyor tek elde tutturmuyor illa cift el simdi nasil prenses yurumeyi kesfetti mi iyice
Evet canım kosmaya basladi artik sipa :)) onceden ellerimi tut diye bagiran simdi tutma diye bagiriyor :))
Rabbim hepimize sabir versin.bende esimj bi kere bile uyandirmadim geceleri.ama gecen gece yeter diye yanina gittim.niye uyumuyor bu cocuk dedim.ne bileyim ben al su cocugu dedi..hincimdan geberdim o gece !!!

Bu aralar hep kendisinin yiyebileceği şeyler yapıyoruz bizde yoksa mümkün değil ağzını açmıyor kaşığa

Aminn aminn eşimle surekli tartisir olduk .. uykusuzluk beni mahvediyor kizlar bugune kadar ucrtsiz izindeyim ben çalışmıyorum o yogun çalışıyor diye hic uyandirmiyordum ama artik dayanamiyorum arada sinir krizi geciriyorum goturdugumde 10 dk olmadan gelmis oluyor evde oldugu zamanlar bakmadigimda bugun çocuğunla hic ilhilenmedin sen diyor .. Kendine gorev biliyor herseyi nasıl yapabilirim oyun oynarken hersey hos guzel.. ama oğlum ne yemek yiyor ne uyuyor nede yerinde duran cocuk surekli tehlike pesinde hergun mutlaka kafayisini vuracak yer buluyor .. o evdeyken mutfaga gittigim dakikalar sennhic yanimiza gelmedin diye yakınıyor ama yetisemiyorum kendime bile

Alt dislerin diger yanından geliyor canim .. evet sırasıyla ilerledi .. dis dönemi mahvetti benide hep aynu saatlerde saat basi yarimsaatte bir kalkiyor sabah zaten 6da gun başlıyor bizim icin

Ayy ne güzel maşallah akıllı bıdığa bebekler çok garip gerçekten herkeste farklı bir uyuma stili geliştiriyorlar

Kızlar bugunlerde kızım uyku saatlerini degıstırdı uyandıktan 3 saat sonra uyurdu sımdı gece uykusundan uyanıyor 2 saati bile bulmuyor uyumak istiyor gece uykularında zor dalıyor baya. Ama niye boyle oldu ki atakta olabiliyormu yoksa halsiz mi niye uyku aralıkları azaldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…