2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
günaydınn, sonunda haftasonu geliyor evet :)
hava da miss, haftasonu bol yürüyüş ve güzel bir kahvaltı hayali ile yaşıyorum resmen :)
yaa yürüyüş süper bişey ben işte hareketliyim hiç şişkinlik problemim olmuo haftasonuda öyle ama haftaiçi akşam patlıcam zannediyorun havalar düzelse de yürüyüşe çıksak bolbol

Günaydın güzel anne adayları :) Bende haftasonunu iple çeken tayfadanım İstanbulda hava mis fakat haftasonu yağış gözüküyor biraz üzdü beni. Sahilde yürüyüş hayallerim vardı oysa

Günaydın kızlar.. Ben hamile değil miyim acaba yaa

Endişelenmeye başladım...

Günaydın kızlar
Şimdi bana çok endişelendigimi söyleyeceksiniz biliyorum ama. Sol tarafimda bir ağrı var. Doktor iki hafta işe gitme dedi. İki gündür evdeyim ama ağrı geçmedi. İnternette araştırdim ve şöyle bir ihtimal buldum: embriyoların biri rahme yerleşmiş, diğeri tüpe yerleşmiş olabilir. Yani dış gebelik. Hareket ettikçe ağrıyor. Aranızda dış gebelik geçiren ver mı? Belirtileri nasıldı acaba ?

Nasıl bir kuruntudur öyle iyi düşün iyi olsun. Senin kese görünmedi mi kese göründüyse dış gebelik olamaz. Ayrıca beta hcg değerinin çoooookkkk yüksek olması lazım dış gebelik olması için

Cnn kafana nasilda takmissin bu agrilar bebek yerlesmeye calisirkende olurrr doktor sana bisi demedimi

Oyle mi hosgeldın canım ekliyorum canım

Hayırlı haberler alırsın ınsallah canım.

Günaydın annişler , Bugün sizlerden dua istiyorum 11:30 da randevum var kalp atışlarını duymaya gidicez.İnşallah güzel haberlerle dönerim

Hadi güzel haberlerle gel inşallah ..

Günaydın kızlar.. Ben hamile değil miyim acaba yaa

Endişelenmeye başladım...

Neden öyle bir endişeye kapıldın kı yafuu

Cnn kafana nasilda takmissin bu agrilar bebek yerlesmeye calisirkende olurrr doktor sana bisi demedimi
Kızlar doktora solda ağrı var deyince iki hafta rapor verdi. Çok yorulmussun dedi. Bebek sağa yerleşmiş. Benim tüp bebekle iki embriyo koyuldu. Birinin kalp atışını gördük, öbürü yok ortada Gidip de yanlış bir yere yerleşmiş olmasın diyorum

Ikı embriyo hala yerlestırıyolarmı yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…