yaa yürüyüş süper bişey ben işte hareketliyim hiç şişkinlik problemim olmuo haftasonuda öyle ama haftaiçi akşam patlıcam zannediyorun havalar düzelse de yürüyüşe çıksak bolbol
heh tamam canım özelde doktorunu da iyi seçersen ilgi alaka süper oluyor ben gidince hastaneye büşra gel diyor direk ismini unutmuyor o bile cok güzel kendini değerli hissettiryor
Günaydın güzel anne adayları :) Bende haftasonunu iple çeken tayfadanım İstanbulda hava mis fakat haftasonu yağış gözüküyor biraz üzdü beni. Sahilde yürüyüş hayallerim vardı oysa
Günaydın kızlar
Şimdi bana çok endişelendigimi söyleyeceksiniz biliyorum ama. Sol tarafimda bir ağrı var. Doktor iki hafta işe gitme dedi. İki gündür evdeyim ama ağrı geçmedi. İnternette araştırdim ve şöyle bir ihtimal buldum: embriyoların biri rahme yerleşmiş, diğeri tüpe yerleşmiş olabilir. Yani dış gebelik. Hareket ettikçe ağrıyor. Aranızda dış gebelik geçiren ver mı? Belirtileri nasıldı acaba ?
Himm tamm canm ayy bnm kafam çok karıştı ya bna hematoloji doktoru innohep 5000 lik vermişti kadın doğum onu bulmak çok zor dedi clexan verdi smdide bunu yazmış ..
Günaydın kızlar
Şimdi bana çok endişelendigimi söyleyeceksiniz biliyorum ama. Sol tarafimda bir ağrı var. Doktor iki hafta işe gitme dedi. İki gündür evdeyim ama ağrı geçmedi. İnternette araştırdim ve şöyle bir ihtimal buldum: embriyoların biri rahme yerleşmiş, diğeri tüpe yerleşmiş olabilir. Yani dış gebelik. Hareket ettikçe ağrıyor. Aranızda dış gebelik geçiren ver mı? Belirtileri nasıldı acaba ?
Nasıl bir kuruntudur öyle iyi düşün iyi olsun. Senin kese görünmedi mi kese göründüyse dış gebelik olamaz. Ayrıca beta hcg değerinin çoooookkkk yüksek olması lazım dış gebelik olması için
Günaydın kızlar
Meraba canım bende oğlumu 2013 eylül 17 de doğmuştum ogünler sizleri hep takip ederdim ozamanda aranıza çok katılmak istemiştim ama birtürlü kendime sayfa açamamıştım Şimdi bakıyorumda yine aynı zamanda hamile kalmışız Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benide listeye eklersen sevinirim
Günaydın güzel anneler... epeydir yazamıyorum ama takip ediyorum rapunzell çok üzüldüm canım ama kısmet ışte Allah sana daha iyi bi zamanda istediğin evladı nasip etsin inşallah !
Bu arada benim de çarşamba akşamı kanama oldu hemen doktora koştum doktor yatırdı beni 1 gece hastanede kaldım kanama takibi için iğne serum fitil derken kanama azaldı kese yerinde çok şükür ama hala bi kalp atışı alınamadı doktor biraz daha bekleme taraftarı full yatisla evde bekliyorum haftaya cuma yine gidicem kontrole.
Nasıl bir kuruntudur öyle iyi düşün iyi olsun. Senin kese görünmedi mi kese göründüyse dış gebelik olamaz. Ayrıca beta hcg değerinin çoooookkkk yüksek olması lazım dış gebelik olması için
Kızlar doktora solda ağrı var deyince iki hafta rapor verdi. Çok yorulmussun dedi. Bebek sağa yerleşmiş. Benim tüp bebekle iki embriyo koyuldu. Birinin kalp atışını gördük, öbürü yok ortada Gidip de yanlış bir yere yerleşmiş olmasın diyorum
Kızlar doktora solda ağrı var deyince iki hafta rapor verdi. Çok yorulmussun dedi. Bebek sağa yerleşmiş. Benim tüp bebekle iki embriyo koyuldu. Birinin kalp atışını gördük, öbürü yok ortada Gidip de yanlış bir yere yerleşmiş olmasın diyorum