2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar eşim de zona çıktı. Oğlumun 1 yaş aşılarını 1 hafta erken yaptırdık mecburen . Temas etmemesi gerekiyormuş babası yaklaşmıyor o yüzden. Bu arada dr balık yağı verdi beyin göz gelişimi için iyi dedi. Günde 3 uyku ideal dedi . Süt ve bal tüketebilir artık ama sütü önermiyorum demiri azaltıyor dedi . Et balık köfteden başka bişey yemediğini söyledim diş döneminde normal yemek istemediği şeye zorlamayın dedi. Yumurta ve peyniri kestik bu aralar. Aşı huzursuzluk ve ateş yapmadı allah'a şükür.

Eşine geçmiş olsun canım. Balık yağının markası ne?
3 uyku mu, ee hani 1 yaşından sonra tek uyku değil miydi.
Aşılar için de geçmiş olsun iyi olmasina sevindim

Üç uyku bana da fazla geldi. Birer buçuk saatten iki uyku ya da iki iki buçuk saatlik tek uyku olacakmış artık. Uykuya dalamıyorsa 1 saat uyuyorsa o yüzdendir belki.

Yazdıklarım biraz günlük niyetine olacak. Yarın bir gün okuduğumda hatırlarım
Kızlar benimki maşallah artık herşeyi anlatıyor. Ne yemek ister ne istemez, nereye gitmek ister nereyi istemez, hangi oyuncağı oynayacak, kime gidecek, kafa-saç-dil-göbek nerde gösterir, kapı anahtar düğme kumanda telefon televizyon ne işe yarar gösterir, hayvanları sever, kitap okuduğumuzda kitaptaki ışıkları saatleri kediyi fareyi çiçekleri balonları gösterir. Bunları özellikle nerede görse tanır. Top Oynar sıraya dizili bir oyunda sağdan sola doğru kişilere top atılıyorsa sırayı bozmaz, topları kutuya sokar, sarı rengi bilir-neden sarı bilmiyorum ama sadece sarı-. Dışarı çıkmak istediğinde ayakkabılarını kapıya götürür kapıyı işaret eder. Blendır sesini duyunca mam diyerek mutfağa gelir. Müzik sesini nerede duysa oynar. Kapaklı kutulara eşya saklar içinden çıkarır. Şişe kapaklarını (önce büyükten başladık) çok sıkmamak şartıyla döndürerek açar kapatır. Aklıma gelmeyen birçok şey. Yani artık iletişim kurabiliyoruz tam olarak.

Bol bol konuşun arkadaşlar. Cümle kurarken sıfat kullanmaya gayret edin. Mesela şimdi top oynayacağız büyük topla mı küçük topla mı oynayalım yoksa mavi topla mı? Kitapları yırtsa da (magazin Dergisi de olur ne varsa) kitap okumaya çalışın.

Biz hala miniğiz. Zayıf ve orta boylu. Diş iki tane çıktı devamı yok. Sıralama var ama elinden tutulup gezmeyi hiç sevmiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Şimdilik ilk adım arabası gibi birşeyi var. Onu ittiriyor.

Geçenlerde pipet konuşulmuştu ben de niyetlendim bir kez verdim ilk önce baloncuk çıkarır gibi dışa üfledi sonra çekti. Ben pipeti ikiye bölmüştüm kolay çeksin diye. Baktım çekiyor pipetli suluk aldım artık ondan içiyor. Pipetli sulukla içmesini neden istedim onu da bilmiyorum gaza geldim galiba:) Ama pratik oldukça. Dışarıda ayranı vermek de kolay oluyor artık.

Bence herşey bebeğe özel zamanı gelince kendi yapıyor. Bir iki hafta önce yapamadığını şimdi yapıyor mesela. Hemen büyüyorlar. Bir ay önce bir ay sonra ne farkeder. Allah yavrularımıza sağlık versin.

Günlük bitti:)

Günde 3 uykunun içine gece uykusu dahil dimi canım

Kizlar dunden beri ne yerdeyim ne gokte ! Esimin dun yakalamasi cikmis karakola aldilar.biz sok tabi..bi gece karakolda kaldi bugun nobetci mahkemye cikti..9 yil once olan bi olaydan ceza gelmis bugun tutuklanarak cezaevine gitti perisanim.normalde ceza 1.5 yilmis ama 15 gununu yatacak allahtan ama bu bile bize yetti..cok gucume gitti.buyuk kizim aglayip duruyor.ufaklikta hissetti tabi huzursuz size yazip teselli bulmak istedim kizlar.bu surec cabuk gecer insallah ben hic iyi degilim

Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yanınızda olmayı nasip etsin inşaallah

Çok hak veriyorum işimiz çok zor gerçekten. Bend e banyoya girdiğimde bile bakıyorum kapıdalar. Erkekler bu konularda daha yeteneksiz heralde yani benim eşim oyalamıyor ben olmadan. Şimdi birde zona oldu çocuğa dokunamıyor hangisine yeteceğimi şaşırdım

Atakta benim oğlum fazla Uy uyor yorgun düşüyor olabilir

Şaka gibi.. Çok üzüldüm gerçekten... 15 günmüş şükür anlatılabilir, bahane bulunabilir bir süre. İş için şuraya gitti falan deseniz? Dönüşte de siz oyuncak hediye ne varsa doldurursunuz hatta magnet kart falan alın o ile ait babası almış gibi verirsiniz. Sabır dilerim.

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

aaaa ne saçma haberiniz yoktu dimi geçmiş olsun canım en azından süre az

Maşallah aminn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…