Tesa İz Bırakmadan Sökülebilir Bant diye geciyor canımnasıl bantlar normal bant gibi mi kağıt bant mı yoksa command gibi cırtcırtlımı
Evet 1 defa uyuyor canım öğlene dogruDurmuyor ağlıyor diyor ama bakalım deneyeceğiz.seninki tek uykuya geçtimi
Eşine geçmiş olsun canım. Balık yağının markası ne?Kızlar eşim de zona çıktı. Oğlumun 1 yaş aşılarını 1 hafta erken yaptırdık mecburen . Temas etmemesi gerekiyormuş babası yaklaşmıyor o yüzden. Bu arada dr balık yağı verdi beyin göz gelişimi için iyi dedi. Günde 3 uyku ideal dedi . Süt ve bal tüketebilir artık ama sütü önermiyorum demiri azaltıyor dedi . Et balık köfteden başka bişey yemediğini söyledim diş döneminde normal yemek istemediği şeye zorlamayın dedi. Yumurta ve peyniri kestik bu aralar. Aşı huzursuzluk ve ateş yapmadı allah'a şükür.
Günde 3 uykunun içine gece uykusu dahil dimi canımKızlar eşim de zona çıktı. Oğlumun 1 yaş aşılarını 1 hafta erken yaptırdık mecburen . Temas etmemesi gerekiyormuş babası yaklaşmıyor o yüzden. Bu arada dr balık yağı verdi beyin göz gelişimi için iyi dedi. Günde 3 uyku ideal dedi . Süt ve bal tüketebilir artık ama sütü önermiyorum demiri azaltıyor dedi . Et balık köfteden başka bişey yemediğini söyledim diş döneminde normal yemek istemediği şeye zorlamayın dedi. Yumurta ve peyniri kestik bu aralar. Aşı huzursuzluk ve ateş yapmadı allah'a şükür.
Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yanınızda olmayı nasip etsin inşaallahKizlar dunden beri ne yerdeyim ne gokte ! Esimin dun yakalamasi cikmis karakola aldilar.biz sok tabi..bi gece karakolda kaldi bugun nobetci mahkemye cikti..9 yil once olan bi olaydan ceza gelmisbugun tutuklanarak cezaevine gitti perisanim.normalde ceza 1.5 yilmis ama 15 gununu yatacak allahtan ama bu bile bize yetti..cok gucume gitti.buyuk kizim aglayip duruyor.ufaklikta hissetti tabi huzursuz size yazip teselli bulmak istedim kizlar.bu surec cabuk gecer insallah ben hic iyi degilim
Amin canım çok sağolCanım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yanınızda olmayı nasip etsin inşaallah
Aminn aminn eşimle surekli tartisir olduk .. uykusuzluk beni mahvediyor kizlar bugune kadar ucrtsiz izindeyim ben çalışmıyorum o yogun çalışıyor diye hic uyandirmiyordum ama artik dayanamiyorum arada sinir krizi geciriyorum goturdugumde 10 dk olmadan gelmis oluyor evde oldugu zamanlar bakmadigimda bugun çocuğunla hic ilhilenmedin sen diyor .. Kendine gorev biliyor herseyi nasıl yapabilirim oyun oynarken hersey hos guzel.. ama oğlum ne yemek yiyor ne uyuyor nede yerinde duran cocuk surekli tehlike pesinde hergun mutlaka kafayisini vuracak yer buluyor .. o evdeyken mutfaga gittigim dakikalar sennhic yanimiza gelmedin diye yakınıyor ama yetisemiyorum kendime bile
Kızlar bugunlerde kızım uyku saatlerini degıstırdı uyandıktan 3 saat sonra uyurdu sımdı gece uykusundan uyanıyor 2 saati bile bulmuyor uyumak istiyor gece uykularında zor dalıyor baya. Ama niye boyle oldu ki atakta olabiliyormu yoksa halsiz mi niye uyku aralıkları azaldı ki
Eşine geçmiş olsun canım. Balık yağının markası ne?
3 uyku mu, ee hani 1 yaşından sonra tek uyku değil miydi.
Aşılar için de geçmiş olsun iyi olmasina sevindim[/QUOTE
Markasına bakmadım reçete arabada kaldı yarın alınca yazarım. Bizim uykular hala 3 zamanla azalır heralde . 2 gündür gece sıkıntımız yok . Moma tea aldım süt arttırıcı ondan mı bilmiyorum ama 2 defa kalkıyor 2 gündür. Belki sütüm yetmiyordu bakalım
Üç uyku bana da fazla geldi. Birer buçuk saatten iki uyku ya da iki iki buçuk saatlik tek uyku olacakmış artık.
Toplamı 2.5 saat yapıyor ama 3 uyku şeklinde Uyuyor .gece kaç saat uyuyor sizinkiler?
Günde 3 uykunun içine gece uykusu dahil dimi canım
Şaka gibi.. Çok üzüldüm gerçekten... 15 günmüş şükür anlatılabilir, bahane bulunabilir bir süre. İş için şuraya gitti falan deseniz? Dönüşte de siz oyuncak hediye ne varsa doldurursunuz hatta magnet kart falan alın o ile ait babası almış gibi verirsiniz. Sabır dilerim.Kizlar dunden beri ne yerdeyim ne gokte ! Esimin dun yakalamasi cikmis karakola aldilar.biz sok tabi..bi gece karakolda kaldi bugun nobetci mahkemye cikti..9 yil once olan bi olaydan ceza gelmisbugun tutuklanarak cezaevine gitti perisanim.normalde ceza 1.5 yilmis ama 15 gununu yatacak allahtan ama bu bile bize yetti..cok gucume gitti.buyuk kizim aglayip duruyor.ufaklikta hissetti tabi huzursuz size yazip teselli bulmak istedim kizlar.bu surec cabuk gecer insallah ben hic iyi degilim
Kizlar dunden beri ne yerdeyim ne gokte ! Esimin dun yakalamasi cikmis karakola aldilar.biz sok tabi..bi gece karakolda kaldi bugun nobetci mahkemye cikti..9 yil once olan bi olaydan ceza gelmisbugun tutuklanarak cezaevine gitti perisanim.normalde ceza 1.5 yilmis ama 15 gununu yatacak allahtan ama bu bile bize yetti..cok gucume gitti.buyuk kizim aglayip duruyor.ufaklikta hissetti tabi huzursuz size yazip teselli bulmak istedim kizlar.bu surec cabuk gecer insallah ben hic iyi degilim
aaaa ne saçma haberiniz yoktu dimi geçmiş olsun canım en azından süre azKizlar dunden beri ne yerdeyim ne gokte ! Esimin dun yakalamasi cikmis karakola aldilar.biz sok tabi..bi gece karakolda kaldi bugun nobetci mahkemye cikti..9 yil once olan bi olaydan ceza gelmisbugun tutuklanarak cezaevine gitti perisanim.normalde ceza 1.5 yilmis ama 15 gununu yatacak allahtan ama bu bile bize yetti..cok gucume gitti.buyuk kizim aglayip duruyor.ufaklikta hissetti tabi huzursuz size yazip teselli bulmak istedim kizlar.bu surec cabuk gecer insallah ben hic iyi degilim
bence gece uykusuyla 3 demek istemiştirEşine geçmiş olsun canım. Balık yağının markası ne?
3 uyku mu, ee hani 1 yaşından sonra tek uyku değil miydi.
Aşılar için de geçmiş olsun iyi olmasina sevindim
Maşallah aminn :)Yazdıklarım biraz günlük niyetine olacak. Yarın bir gün okuduğumda hatırlarım
Kızlar benimki maşallah artık herşeyi anlatıyor. Ne yemek ister ne istemez, nereye gitmek ister nereyi istemez, hangi oyuncağı oynayacak, kime gidecek, kafa-saç-dil-göbek nerde gösterir, kapı anahtar düğme kumanda telefon televizyon ne işe yarar gösterir, hayvanları sever, kitap okuduğumuzda kitaptaki ışıkları saatleri kediyi fareyi çiçekleri balonları gösterir. Bunları özellikle nerede görse tanır. Top Oynar sıraya dizili bir oyunda sağdan sola doğru kişilere top atılıyorsa sırayı bozmaz, topları kutuya sokar, sarı rengi bilir-neden sarı bilmiyorum ama sadece sarı-. Dışarı çıkmak istediğinde ayakkabılarını kapıya götürür kapıyı işaret eder. Blendır sesini duyunca mam diyerek mutfağa gelir. Müzik sesini nerede duysa oynar. Kapaklı kutulara eşya saklar içinden çıkarır. Şişe kapaklarını (önce büyükten başladık) çok sıkmamak şartıyla döndürerek açar kapatır. Aklıma gelmeyen birçok şey. Yani artık iletişim kurabiliyoruz tam olarak.
Bol bol konuşun arkadaşlar. Cümle kurarken sıfat kullanmaya gayret edin. Mesela şimdi top oynayacağız büyük topla mı küçük topla mı oynayalım yoksa mavi topla mı? Kitapları yırtsa da (magazin Dergisi de olur ne varsa) kitap okumaya çalışın.
Biz hala miniğiz. Zayıf ve orta boylu. Diş iki tane çıktı devamı yok. Sıralama var ama elinden tutulup gezmeyi hiç sevmiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Şimdilik ilk adım arabası gibi birşeyi var. Onu ittiriyor.
Geçenlerde pipet konuşulmuştu ben de niyetlendim bir kez verdim ilk önce baloncuk çıkarır gibi dışa üfledi sonra çekti. Ben pipeti ikiye bölmüştüm kolay çeksin diye. Baktım çekiyor pipetli suluk aldım artık ondan içiyor. Pipetli sulukla içmesini neden istedim onu da bilmiyorum gaza geldim galiba:) Ama pratik oldukça. Dışarıda ayranı vermek de kolay oluyor artık.
Bence herşey bebeğe özel zamanı gelince kendi yapıyor. Bir iki hafta önce yapamadığını şimdi yapıyor mesela. Hemen büyüyorlar. Bir ay önce bir ay sonra ne farkeder. Allah yavrularımıza sağlık versin.
Günlük bitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?