2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah sabır versin canım ya. En azından 1.5 yıl değil, öyle olsa nolacaktı onu düşün. şükret yine 15 gün. geçmiş olsun canım...

Cok geçmiş olsub canim Allah sabir versin..

Değil :) akşam saat kaçta yatırsa yatsın genelde 7 'de kalkar sonra 2 saat sonra uyur sonra öğlen 1 uyku yarım saat kadar sonra akşamüstü 1 saat uyku . Akşamda 8.30 -9 da uyur
Uyutmak kolaysa sıkıntı değil de zor uyuyorsa günde 3 kere uyutmak zor olur:) değişir ama artık yaşından sonra bence

Evet sukurler olsun 15 gun ama iste moraller sifir amin insallah..
Cevreye vs o sekilde bahsedecegiz zaten is icin sehir disina gitti diye.ama buyuk kizimin haberi var.ufakliga da ne anlatilabilir ki.sadece ozlicek babayi

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Amin canim insallah

aaaa ne saçma haberiniz yoktu dimi geçmiş olsun canım en azından süre az
Evet canim ben boyle sistemin........adaletin......
Neyse sagol canim evet ama bize nasil gecer o gunler

Allah sabır versin canım ya. En azından 1.5 yıl değil, öyle olsa nolacaktı onu düşün. şükret yine 15 gün. geçmiş olsun canım...
Aynn canim bizde oyle teselli buluyoruz artik..sagol canim amin

Cok geçmiş olsub canim Allah sabir versin..
Amin canim cok sagol

Bizim akrabamızı da almışlardı adam dövmüş diye 3 çocuğu var söylemediler çocuklara. Büyüğe iş için il dışında deseniz iyi olur canım küçüğün de hissetmesi senden dolayıdır güçlü dur canım 15 günmüş allahtan. Hemen geçer. Geçmişolsun

Sagol canim.buyuk kizimin haberi oldu malesef 15 yasinda evet kucuk benden etkileniyo cunku sinirlerim cok yiorandi.buna sukur diyoruz artik napalim..ya 1.5 yıl olsaydi Allah korudu..

bence gece uykusuyla 3 demek istemiştir

Yok gündüz 3 uyuyor işte. Hsonu genelde 2 uyuyor. Ama şöyle Bir şey var hiçi gideceğimizi bildiği işin mi bilmiyorum geç de yatsa erkenden kalkıyor. Gece uykusunu alamıyor diye düşünüyorum o yüzden ilk uyku gece uykusunu tamamlamak için uyuyor. Mesela akşam 22.30 da uyudu sabah 7.30 da bizimle kalkıyor ama uykuyu açamıyor sonra 1.30 -2 saat sonra tekrar uyuyor. 3 uyku uyumasında sakınca varmı acaba?

Uyutmak kolaysa sıkıntı değil de zor uyuyorsa günde 3 kere uyutmak zor olur:) değişir ama artık yaşından sonra bence

Anneannesi uyutuyor:) pek zor olmuyormuş çok sıkışıyor uykusu diyor. Bende hsonu zorluk çekmiyorum bakalım. Bir ara gece sık uyanıyordu gündüz uykusundan dedim ama şimdi süt arttırıcı çay aldım. Yatmadan önce içiyorum 3 gündür uykuları iyi maşallah inşallah böyle gider

Geçmiş olsun canım aşı için.. Bizde 2 tanesini yaptırdık KKK kaldı bir tek. Hasta olunca onu erteledim. bu haftada onu yaptırcam.
Eowynn_arwn canım çok şükür azmış. Rabbim sabır ve kolaylık versin size.

canım ne içiyorsun ?

Canım geçmiş olsun sana ve çocuklara inşallah çocukların ve sen en hasarsız şekilde atlatırsanız bu günleri..Yalan yok içten içe kızıyordum eşine, sana çocuklarla ilgili hiç yardımcı olmayışı gece ilk uyandirmada bile al şu çocuğu demesi (ki sanki bu çocukları biz babamızın evinden mi getirdik) sen sabahlara kadar çocuk bakarken o bekâr genç gibi gece hayatı yaşıyor oluşu.. Gerçekten belki bir musibet bin nasihatin iyidir belki eşine senin kıymetini anlaması için bir vesile olur bu durum herseyde bir hayır vardır bir de bu taraftan düşün lütfen yanlış anlama ben seni kendi kızkardeşim gibi düşünerek hissediyorum bunları..Ama ne tarafından bakarsak bakalım zor bir durum, yine de sayılı gün çabuk geçer derler sabret canım.

Amin canim cok sagol..

Dogru soze ne denir canım..cevremde bilenler de ayni seyleri soyluyor.insallah akillanir bu ona ders olur vs ama iste napsan varligi yetiyor..evin diregi derler ya.cok sukur ailem yanimda.Rabbim yardimcimiz olsun cok sagol canim..

Sen zaten hep tek başına ayakta duruyorsun gibi, bu seni çok fazla etkilemez de ışte büyük kızın elinden geldikçe rahatlatmaya bak tek önceliğin o olsun gerisi önemli değil ailen de destekmis ne güzel asıl onların varlıkları yeter gerçekten her durumda insanın anne babası arkasıda dursun yeter.Düşmez kalkmaz bir Allah kimin başına ne geleceği belli olmaz, ben bu durumun sizin için hayırlı sonuçlar doğuracağını düşünüyorum..Kızlarını kocaman kucaklıyorum...

Kizlar arkadasin evinde kus ve balik var suan misafirlikteyiz ve oglum cildiriyor yaninda ayni yaş bi bebek daha var o sevindikce benim oglumda cosuyor cik cik diye sizce alsak olur mu sevmesi yetistirmesi icin henuz erken mi ? Cansiz oyuncak olarak algılıyor diyolar yada yanında bi bebek daha olduğu icin onun taklidinimi yapiyor

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Umarım çabucak atlatırsınız bu tatsız süreci...

Maşallah canım. Benimki de durmuyor artık. Dışarıda bir yere oturup bir şey yiyip içmek hayal oldu. Hep parktayız. Hiperaktivite çok söyleniyor ama o kadar basit bir şey değil demek istedim.

Alt dislerin diger yanından geliyor canim .. evet sırasıyla ilerledi .. dis dönemi mahvetti benide hep aynu saatlerde saat basi yarimsaatte bir kalkiyor sabah zaten 6da gun başlıyor bizim icin
Gece uyanmak kötü ama beni en kötü yapan sabah erkenden kalkması. O gün uzuyor da uzuyor. Şimdi işe başladım, Allahtan öğlen geliyorum da dinlenmeye vakit kalıyor.

Ben de geçen kış aynılarını yaşadım canım. Bebek 6 aylık olana kadar yardım almadım. Daha doğrusu istedim ama annem engel oldu. Haftada bir gelip çocukla oynuyordu, ben ev temizliyordum. Yardımcı tutmak istedim. İki kadın bir çocuğa bakamadılar mı dedirteceksin dedi. Çok pişmanım. Bebek bana yemek bile yaptırmıyordu. Bunalımla kilo aldıkça aldım. Keşke daha önce yardımcı tutsaydım. Bizim uzaktan bir akrayla anlaştık. Onun paraya ihtiyacı var, benim yardıma ihtiyacım var. Haftada iki gün üç saat geliyor, temizlik ve yemek yapıyor. Maddi açıdan mümkünse tavsiye ederim

Çocuk olduğundan beri eşime hiç sinirlenmediğim kadar çok sinirleniyorum. İnsan yoruldukça bunaldıkça bebeğe yansıtacak değil ya etrafta kim varsa ona yansıtıyor. Ama en çok sinirlerimi bozan hiç uyanmaması. Bilerek yapmıyorum, duymuyorum falan diyor ama elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…