- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Canım dediğin gibi gece uykusunu 10 saate tamamlamadığı için sabah ilk uykuyu erken uyuyor. Gece geç yatmasının sebebi de gündüz üç uyku uyuması. Yaşına kadar uyanık kalma süresi 3-4,5saat arasında olursa, yaşından sonra 5-6saat arasında olursa düzen çok güzel oturur.Yok gündüz 3 uyuyor işte. Hsonu genelde 2 uyuyor. Ama şöyle Bir şey var hiçi gideceğimizi bildiği işin mi bilmiyorum geç de yatsa erkenden kalkıyor. Gece uykusunu alamıyor diye düşünüyorum o yüzden ilk uyku gece uykusunu tamamlamak için uyuyor. Mesela akşam 22.30 da uyudu sabah 7.30 da bizimle kalkıyor ama uykuyu açamıyor sonra 1.30 -2 saat sonra tekrar uyuyor. 3 uyku uyumasında sakınca varmı acaba?
Evet canım herseyi gogusleyen benim.ama guclu olmaktsn durmaktan cok yoruldum ben..Rabbim ailelerimizi basimizdsn eksik etmesin.zor gunlerimizde yetisen onlar..destegin icin cok tesekkur ederim.Allahtan okul telasesinde simdi bugun biraz daha iyi kizim.ciktik alisveris yaptik vs.onlarda ellerinden oper teyzesi..Sen zaten hep tek başına ayakta duruyorsun gibi, bu seni çok fazla etkilemez de ışte büyük kızın elinden geldikçe rahatlatmaya bak tek önceliğin o olsun gerisi önemli değil ailen de destekmis ne güzel asıl onların varlıkları yeter gerçekten her durumda insanın anne babası arkasıda dursun yeter.Düşmez kalkmaz bir Allah kimin başına ne geleceği belli olmaz, ben bu durumun sizin için hayırlı sonuçlar doğuracağını düşünüyorum..Kızlarını kocaman kucaklıyorum...
Amim canım inşallah çok sağol..Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Umarım çabucak atlatırsınız bu tatsız süreci...
Aynn bole maalesef durumlar.kolay degil ev is cocuk ..en buyuk etken uykusuzluk zaten ..sinir harbi yasamayalimda patlayalim mi !Çocuk olduğundan beri eşime hiç sinirlenmediğim kadar çok sinirleniyorum. İnsan yoruldukça bunaldıkça bebeğe yansıtacak değil ya etrafta kim varsa ona yansıtıyor. Ama en çok sinirlerimi bozan hiç uyanmaması. Bilerek yapmıyorum, duymuyorum falan diyor ama elimde değil.
Parkta da salıncak kaydırak sevmiyor pek beni yere bırak emekliyim kumla toprakla oynayayım çimleri yiyim diyorMaşallah canım. Benimki de durmuyor artık. Dışarıda bir yere oturup bir şey yiyip içmek hayal oldu. Hep parktayız. Hiperaktivite çok söyleniyor ama o kadar basit bir şey değil demek istedim.
Kızlar bir sürü mesaj yazdım kusura bakmayın :) Benim için en önemlisini yazayım şimdi de: minnoşum yürüyor
Yaşına 15 gün kala başardı:) Yürümenin acelesi yok ama Doğum gününde ayakta fotoğraflarımızın olmasını çok istiyordum. Allah her şeyi gönlümüze göre veriyor çok şükür. Sadece bir evladımızın olması için çok zor yollardan geçirdi bizi. Onun dışında şükürler olsun her anımıza :)
Canim gözünüz aydın ne güzel ya darısı başımıza :) ne muhteşem değil mi :)Kızlar bir sürü mesaj yazdım kusura bakmayın :) Benim için en önemlisini yazayım şimdi de: minnoşum yürüyor
Yaşına 15 gün kala başardı:) Yürümenin acelesi yok ama Doğum gününde ayakta fotoğraflarımızın olmasını çok istiyordum. Allah her şeyi gönlümüze göre veriyor çok şükür. Sadece bir evladımızın olması için çok zor yollardan geçirdi bizi. Onun dışında şükürler olsun her anımıza :)
Kızlar bir sürü mesaj yazdım kusura bakmayın :) Benim için en önemlisini yazayım şimdi de: minnoşum yürüyor
Ben de geçen kış aynılarını yaşadım canım. Bebek 6 aylık olana kadar yardım almadım. Daha doğrusu istedim ama annem engel oldu. Haftada bir gelip çocukla oynuyordu, ben ev temizliyordum. Yardımcı tutmak istedim. İki kadın bir çocuğa bakamadılar mı dedirteceksin dedi. Çok pişmanım. Bebek bana yemek bile yaptırmıyordu. Bunalımla kilo aldıkça aldım. Keşke daha önce yardımcı tutsaydım. Bizim uzaktan bir akrayla anlaştık. Onun paraya ihtiyacı var, benim yardıma ihtiyacım var. Haftada iki gün üç saat geliyor, temizlik ve yemek yapıyor. Maddi açıdan mümkünse tavsiye ederim
ist buz kış geldi resmenBuralar hala çok sıcak ya denize girsen girilir
Maşallah:)bnö oplan da 2 3 gündğr yürüyo 3 4 qdım atıodu bi süredir. şimdi odanın başından sonuna kdr gidebilio ama kontrolü tam sağlayamıo hep peşindeyiz bi yerlere çarptığı için
Aynn eskisehirde buz kesiyo valla.kestane firtimasiymis bu bi hafta surecekmis..ist buz kış geldi resmen
Masallah kuzuyabnö oplan da 2 3 gündğr yürüyo 3 4 qdım atıodu bi süredir. şimdi odanın başından sonuna kdr gidebilio ama kontrolü tam sağlayamıo hep peşindeyiz bi yerlere çarptığı için
Buralar hala çok sıcak ya denize girsen girilir
Evet canım ya baba olmak ne kolaymış. Eşim psikolojik danışman, insanı anlar, iletişimi iyidir ama şimdiye kadar kızıma bir çöp bile almadı. Çocuğun giyinmesi, yemesi hep bende. O sadece akşamları oynayıp vakit geçiriyor.Suan ücretsiz deyim ev kredisi oduyoruz şartlar cok zor canim eve yardimci cagirmak keyfi olur benim icin cunku cocuk oyuncaklari çok pahali tek maas ev kredi faturalar derken alıp başını gidiyor bunu istemem uygunda olmaz gibi .. ama tek basimayim dogdugu gunden beri asiri zor zamanlar gecirdim geçiriyorum da bebeğim ne uyuyor ne yiyor onun icin cennet gercekten annelerin ayaginin altinda . Anne hakki odenmezmis onu bi kezdaha anladım .. baba sadefesadece calissin oyun oynasin
İnşallah canım hepsi yürüyecek vakti gelince. On gündür ayağa kalkıyordu ama on saniye falan durup oturuyordu.Ohh maşallah gözünüz aydin 3. Yürüyen ekim bebeği siz oldunuz galiba darisi bu guzel haberi vermek bizlerin basina olsun ..birden bire mi yürüdü ,
Sağ ol canım. Maşallah minnoşlarımız sağlıkla büyüyor :)Canim gözünüz aydın ne güzel ya darısı başımıza :) ne muhteşem değil mi :)
Bizim de üstten ön iki diş aynı anda geliyor onunla teselli buluyorum:))
Sağ ol canım :)Maşallah :) gözünüz aydın
Kızım da çıldırmış gibi oluyor çimene bırakınca. Mutluluktan kendini o tarafa bu tarafa atıyor :)Parkta da salıncak kaydırak sevmiyor pek beni yere bırak emekliyim kumla toprakla oynayayım çimleri yiyim diyorbıraktım bir iki kere tabi ben de onunla yerlerde surundum ama olsun mutlu oluyor ya yeter:)
Azıcık da buraya geleydi :)Bursaya kış geldi resmen :) dün aşırı sıcaktı bugün buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?