2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım dediğin gibi gece uykusunu 10 saate tamamlamadığı için sabah ilk uykuyu erken uyuyor. Gece geç yatmasının sebebi de gündüz üç uyku uyuması. Yaşına kadar uyanık kalma süresi 3-4,5saat arasında olursa, yaşından sonra 5-6saat arasında olursa düzen çok güzel oturur.
Yani gündüz iki kez uyutturup gece erken yatırırsan sorun çözülür.

Kızlar bir sürü mesaj yazdım kusura bakmayın :) Benim için en önemlisini yazayım şimdi de: minnoşum yürüyor
Yaşına 15 gün kala başardı:) Yürümenin acelesi yok ama Doğum gününde ayakta fotoğraflarımızın olmasını çok istiyordum. Allah her şeyi gönlümüze göre veriyor çok şükür. Sadece bir evladımızın olması için çok zor yollardan geçirdi bizi. Onun dışında şükürler olsun her anımıza :)

Evet canım herseyi gogusleyen benim.ama guclu olmaktsn durmaktan cok yoruldum ben..Rabbim ailelerimizi basimizdsn eksik etmesin.zor gunlerimizde yetisen onlar..destegin icin cok tesekkur ederim.Allahtan okul telasesinde simdi bugun biraz daha iyi kizim.ciktik alisveris yaptik vs.onlarda ellerinden oper teyzesi..

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Umarım çabucak atlatırsınız bu tatsız süreci...
Amim canım inşallah çok sağol..

Aynn bole maalesef durumlar.kolay degil ev is cocuk ..en buyuk etken uykusuzluk zaten ..sinir harbi yasamayalimda patlayalim mi !

Maşallah canım. Benimki de durmuyor artık. Dışarıda bir yere oturup bir şey yiyip içmek hayal oldu. Hep parktayız. Hiperaktivite çok söyleniyor ama o kadar basit bir şey değil demek istedim.
Parkta da salıncak kaydırak sevmiyor pek beni yere bırak emekliyim kumla toprakla oynayayım çimleri yiyim diyor bıraktım bir iki kere tabi ben de onunla yerlerde surundum ama olsun mutlu oluyor ya yeter:)

Maşallah :) gözünüz aydın

Canim gözünüz aydın ne güzel ya darısı başımıza :) ne muhteşem değil mi :)
Bizim de üstten ön iki diş aynı anda geliyor onunla teselli buluyorum:))

Ohh maşallah gözünüz aydin 3. Yürüyen ekim bebeği siz oldunuz galiba darisi bu guzel haberi vermek bizlerin basina olsun ..birden bire mi yürüdü ,

Suan ücretsiz deyim ev kredisi oduyoruz şartlar cok zor canim eve yardimci cagirmak keyfi olur benim icin cunku cocuk oyuncaklari çok pahali tek maas ev kredi faturalar derken alıp başını gidiyor bunu istemem uygunda olmaz gibi .. ama tek basimayim dogdugu gunden beri asiri zor zamanlar gecirdim geçiriyorum da bebeğim ne uyuyor ne yiyor onun icin cennet gercekten annelerin ayaginin altinda . Anne hakki odenmezmis onu bi kezdaha anladım .. baba sadefesadece calissin oyun oynasin

Evet canım ya baba olmak ne kolaymış. Eşim psikolojik danışman, insanı anlar, iletişimi iyidir ama şimdiye kadar kızıma bir çöp bile almadı. Çocuğun giyinmesi, yemesi hep bende. O sadece akşamları oynayıp vakit geçiriyor.

Ohh maşallah gözünüz aydin 3. Yürüyen ekim bebeği siz oldunuz galiba darisi bu guzel haberi vermek bizlerin basina olsun ..birden bire mi yürüdü ,
İnşallah canım hepsi yürüyecek vakti gelince. On gündür ayağa kalkıyordu ama on saniye falan durup oturuyordu.

Parkta da salıncak kaydırak sevmiyor pek beni yere bırak emekliyim kumla toprakla oynayayım çimleri yiyim diyor bıraktım bir iki kere tabi ben de onunla yerlerde surundum ama olsun mutlu oluyor ya yeter:)
Kızım da çıldırmış gibi oluyor çimene bırakınca. Mutluluktan kendini o tarafa bu tarafa atıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…