2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar Instagramda takip ettiğim sağlıkçıbiranne vardı laborant bir anne kullandığı ilaçları, ürünleri inceliyor çok yardımcı oluyor.bir de muhendisinoglu diye bir hesap takip etmeye başladım. bir baba piyasadaki ürünlerin içeriklerini inceliyor.ozellikle kullandigim baby&me sıvı deterjan,biberon temizleyici,leke çıkarıcı %100 doğal dediği halde kimyasal içerik barindiriyormus. prima premium çare bebek bezi de aynı sekilde şok oldum.o kadar fiyat artışına rağmen en iyisi olsun diye alıyorduk ama elimdekiler bitsin bir daha almayacağım

Biberon temizleyici ben de kullanıyorum bulasık deterjanı gıbı kopuruyor sasırmadım acıkcası zaten kimyasal olmayan ne kaldı ki

Biberon temizleyici ben de kullanıyorum bulasık deterjanı gıbı kopuruyor sasırmadım acıkcası zaten kimyasal olmayan ne kaldı ki
bunlar bebek ürünü sonuçta bu kadar canilik olmaz. ne yapacağız iyice psikopat yaptılar insanı.

bunlar bebek ürünü sonuçta bu kadar canilik olmaz. ne yapacağız iyice psikopat yaptılar insanı.
Hangi urunler cok satiliyorsa ihtiyaclarin hangisi fazlaysa ozellikle onlara yapiliyor bu durum.bende hayret ediyorum uzuluyorum.yedigimiz ictigimiz giydigimiz hicbir sey saglikli degil.birde ustune ates pahasi hersey.yaziklar olsun..

Prima ya nolmuş ki?

Ben alacaksın canım. Ben goon almaya başladım. Yumuşak, külot bez çok güzel sarıyor ve parfüm kokusu yok. O yüzden hoşuma gitti ama pişik yaptı

Ben alacaksın canım. Ben goon almaya başladım. Yumuşak, külot bez çok güzel sarıyor ve parfüm kokusu yok. O yüzden hoşuma gitti ama pişik yaptı
Bir de goon da bezin disi nemli gibi bir his birakiyor dokundugumda sizinki de oylemiydi yani islak degil ama icindeki islaklik disardan hissediliyor

goon kullananların çoğu piştikten şikayetçi, sleepy denemiştik pişik yaptı.migros markası minies var onu deneyeceğim. seventh generation ve bambo nature çok pahalı.canbebe ve molfix dokusunu beğenmedim.

goon kullananların çoğu piştikten şikayetçi, sleepy denemiştik pişik yaptı.migros markası minies var onu deneyeceğim. seventh generation ve bambo nature çok pahalı.canbebe ve molfix dokusunu beğenmedim.
Goondan baska her bez tasırdı ama o da pişik yaptı

Goon külot bez denedim ben de. Dokusu kavrayışı çok iyi. Biraz pişik oldu bizimki de ama normal düzeyde ilk değişim olabilir ya da diş geliyordur diye önemsememiştim. Biraz daha takip edeyim.

Evde zeytin ezmesi yaptım. Çekirdekleri elimle ayıkladım bir aparat varmış sanırım da o yoktu bende. Yaparken başlarım böyle işe, organik morganik birşey bulurum dedim ama yaptıktan sonra rengini görünce iyi ki yapmışım dedim. Piyasada genelde siyah renkte oluyor benimki koyu olmayan bir kahverengi oldu. Bir de zeytinci aileyiz güya. İlk defa yaptım.
Ben bugün orijinal şalgam bulunca oğluma içirdim kızlar:) Köfte ayrana ek Adana şalgam menüsü yaptık :)

Bir de goon da bezin disi nemli gibi bir his birakiyor dokundugumda sizinki de oylemiydi yani islak degil ama icindeki islaklik disardan hissediliyor
Garip bir nem hissetim bir kez. Ama yok artık demiştim. Bilemedim şimdi.
Bez kullanımınız nasıl?
Ben sabah uyanınca değiştiriyorum. Kakalı bez oluyor arada onu değişitiyorum bir de yatarken. Yani üç-dört bez. Sizlerde nasıl?

Baya nem hissediyordum ben.
Ben cok sık değiştiriyorum bu aralar azalttım gunde 6 7 en fazla

Hangi markalar iyiymiş peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…