- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Hosgeldin canım ..Kızlar uzun zamandır giremiyorum malum evdeki abla ameliyat oldu gelen diğer hanımefendi ile bağdaşamadık kızlarla forıst kamptayım :) bu hafta bir oyun ablası ile anlaştık haftada üç gün öğleden sonra gelecek ben evdeyken o çocuklarla ilgilenir ben biraz evi derler toparlarım diye düşündüm.
Yürüyen bebeklerimiz olmuş hayırlı olsun annelerine yeni maceralar yaşayacaklar :)
Hasta olan bebeklerimize acil şifa diliyorum. Bizde kızlarla burun akıntısı balgam öksürük yaşıyoruz büyüğü büyük oranda atlattı ama ufaklık ve benim geçmedi hala malesef.
Eowynn_arwn canım çok çok geçmiş olsun inşaallah bu süreç sonunda hayır getirir ve eşin sensiz geçirdiği günlerin sonunda kıymetini anlar tatlım.
Bebek bezi konusu konuşulmuş, hatırlarsınız ben bebek konusuna(hatta ötesinde kimyasala) takıntılıyım :) bahsedilen ürünleri zaten hiç kullanmadım. Huggies kullanıyordum malum Türkiyede satışı bitti molfixe geçtim ancak büyük kızıma 5 küçük 6 büyük geliyor 5+da rahat olmadı bir türlü bedenine oturmadı o sebeple yeni bez arayışına geçtim ve piyasada satılan bezler arasında minimum kimyasallılardan biri olan a101 soffio bebek bezini keşfettim. Bezin üzerinde içindekiler kısmı mevcut (bu birçok bebek bezinde olmayan bir Özellik o yüzden hep şirketleri arayıp içerik istemişimdir) isteyen araştırabilir. Büyük kızımda kullanıp memnun kalınca ufaklığa da onu aldım. Tavsiye ederim.
Temizlik olarak bahsetmiştim Arap sabunu kullanıyorum kıyafetleri için de boraks sodyum karbonat ve doğal fermente elma sirkesi. Evet lekeler çıkmıyor ama içim rahat :)
sofia içerikte losyon varmış bu da petrolatum,parafanium demekmiş ama dokusu dışında sızdırma olmadığını söylüyorlar. ben kullanmadımKızlar uzun zamandır giremiyorum malum evdeki abla ameliyat oldu gelen diğer hanımefendi ile bağdaşamadık kızlarla forıst kamptayım :) bu hafta bir oyun ablası ile anlaştık haftada üç gün öğleden sonra gelecek ben evdeyken o çocuklarla ilgilenir ben biraz evi derler toparlarım diye düşündüm.
Yürüyen bebeklerimiz olmuş hayırlı olsun annelerine yeni maceralar yaşayacaklar :)
Hasta olan bebeklerimize acil şifa diliyorum. Bizde kızlarla burun akıntısı balgam öksürük yaşıyoruz büyüğü büyük oranda atlattı ama ufaklık ve benim geçmedi hala malesef.
Eowynn_arwn canım çok çok geçmiş olsun inşaallah bu süreç sonunda hayır getirir ve eşin sensiz geçirdiği günlerin sonunda kıymetini anlar tatlım.
Bebek bezi konusu konuşulmuş, hatırlarsınız ben bebek konusuna(hatta ötesinde kimyasala) takıntılıyım :) bahsedilen ürünleri zaten hiç kullanmadım. Huggies kullanıyordum malum Türkiyede satışı bitti molfixe geçtim ancak büyük kızıma 5 küçük 6 büyük geliyor 5+da rahat olmadı bir türlü bedenine oturmadı o sebeple yeni bez arayışına geçtim ve piyasada satılan bezler arasında minimum kimyasallılardan biri olan a101 soffio bebek bezini keşfettim. Bezin üzerinde içindekiler kısmı mevcut (bu birçok bebek bezinde olmayan bir Özellik o yüzden hep şirketleri arayıp içerik istemişimdir) isteyen araştırabilir. Büyük kızımda kullanıp memnun kalınca ufaklığa da onu aldım. Tavsiye ederim.
Temizlik olarak bahsetmiştim Arap sabunu kullanıyorum kıyafetleri için de boraks sodyum karbonat ve doğal fermente elma sirkesi. Evet lekeler çıkmıyor ama içim rahat :)
Tuzlu da denedim canım et ve tavuktan baska hıc bır sey yediremedim. Bir ara yemeye başlamıştı ama kısa surdu. 4 diş birden çıkıyor su an alt iki dişi de 8.ayında cıkmıstı. O ara bir iştahsızlık basladı devam halaTuzlu denedin mi canım? Artık yaşına yaklaştı nasılsa. Biraz tuz ekleyerek yedirmeyi denesene. Havuç püresi tatlı ya içine tuz da ekleyince sevebilir. Bir de bebekler balkabağını çok severmiş. Onu da dene istersen
Dört dişin aynı anda gelmesi çok zor olmuştu. Şimdi köpek dişleri çıkıyor. Onlar da çok canını takıyor bebeğin çok üzülüyorum. İnşallah açılır iştahı canımTuzlu da denedim canım et ve tavuktan baska hıc bır sey yediremedim. Bir ara yemeye başlamıştı ama kısa surdu. 4 diş birden çıkıyor su an alt iki dişi de 8.ayında cıkmıstı. O ara bir iştahsızlık basladı devam hala
Amin canım su yemek olayı benı cok uzuyor bir saat yedirmeye calısıyorum eline verıyrm yesin dıyorum yemıyor odaya oyun oynasın diye getirir getirmez kagıt pecete vs agzına atıp iştahla çiğniyor ac kaldı dıye uzuluyorumDört dişin aynı anda gelmesi çok zor olmuştu. Şimdi köpek dişleri çıkıyor. Onlar da çok canını takıyor bebeğin çok üzülüyorum. İnşallah açılır iştahı canım
goon,canbebe,molfix,minies,seventh generation, bambo nature, huggies,sleepy
Sakınca yok ancak sağlıklı ve uzun süreli gece uykusu bebeğin huyuna iştahına herşeyine pozitif yansıyor bizde de durum bahsettiğin gibi allak bullak gün geçiriyordu çocuk akşam uykusunu erkene çekmeyi deneyebilirsin. Ben çok olumlu katkısını gördüm.
Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.
Şu anda hala öyle mi, 2 saatte bir mi besliyorsun?Yaaa ne güzel, maşallah ! Ben de artık geceleri mama veriyorum, sütüm kesildi çünkü. Gece iki saatte bir uyanıyordu, 60 cc veriyordum, ama bir yandan da tereddüt ediyordum acaba onu rahatsız eder mi diye .. sen hangi sıklıkta besliyordun geceleri?
Benimki hala gündüz 3 uyku uyuyor ve gece çok sık uyanmaya başladı ondan mı acaba? Ben gündüz işteyim annenö bakıyor oğluma. Sabah 1 saat öğlen yarım yada 1 saat akşamüstü 1 saat uyuyormuş. Sizinkiler nasıl uyuyor kızlar?
İştahı kesilince ben de çok kötü oluyorum. İki kez masada ağladım hatta. Yorgunluktan ölecektim, ona yemek yaptım ve ağzını açmadı. Sinirlerim bozulup ağlamıştım.Amin canım su yemek olayı benı cok uzuyor bir saat yedirmeye calısıyorum eline verıyrm yesin dıyorum yemıyor odaya oyun oynasın diye getirir getirmez kagıt pecete vs agzına atıp iştahla çiğniyor ac kaldı dıye uzuluyorum
Şu anda hala öyle mi, 2 saatte bir mi besliyorsun?
Bu dediğim mama istememesi tesadüfmüş, sadece 1 kere oldu:) hala gece mama içiyor. 1 kez sadece, 120 ml
ben de doğduğundan beri kullanıyorum bir kere sleepy denedim pişik yaptı.ama araştıran bir baba ve sadece prima premium care değil sofiada losyon var petrolatum içeriyor.jenny &willy içinde petrolatum ve alkol var.baby & me losyon var.evy baby parfüm ve alkol içeriyor. komili 2cesit alkol ve parfüm var.icerigi temiz olanlar ;goon,canbebe,sleepy,molfix,minies, seventh generation,bambo nature,huggiesBu kadar marka içinde primanı kötüymüş sadecekaralama politikası olmasın bilemedim ben doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç de sıkıntı yasamadım
2 saatte bir mama verme canım ya çok fazla... Diştir bu kadar sık uyanıyorsa muhtemelenİki saatte bir uyanıyor, önceleri suyla geçiştirmeye çalıştım ama olmayınca 60 cc veriyorum. Akşam 7-8 gibi yemek yiyor bizimle, 9 gibi de 90 cc mamayla uyutuyorum. Sonra iki saatte bir uyanmaya başlıyo. Bu ara artık saat başı uyanmaya başladı. Dişe bağlıyorum
Benimkine de annem bakıyor ve uyku düzenimiz seninkiyle aynı. Bazen akşam üstü uykusunu pas geçiyormuş ama her türlü gece sık uyanıyorbezdim artık
Onu da denedim tik yokİştahı kesilince ben de çok kötü oluyorum. İki kez masada ağladım hatta. Yorgunluktan ölecektim, ona yemek yaptım ve ağzını açmadı. Sinirlerim bozulup ağlamıştım.
Ama çocuk tok olsa da annem bir şekilde yediriyor biliyor musun? Şarkılar söylüyor, aaa bak burada ne varmış deyip atıyor ağzına bir kaşık. Sürekli ilgisini başka şeylere çekip yediriyor. Benim hemen moralim bozuluyor yemezse ama annem hiç susmuyor.
Hasta olup yemeyince biz mecburen tabletten şarkı açmıştık. Daha önce ekran göstermedik ama idrar yolu enfeksiyonuydu ve su bile içimiyordu. Son çare tablet açtık.
Masallah kuzuya :)) nazar da degiyo olabilir.bide senin bebegin cok aktif canım normal bu durumkızlar oğlum baya yürümeye başladı ama bırakamıyoruz düşüo die bide ne söylesem söylemeye çalışıo güldürüo bizi ekmek ayıcık araba anneanne net söylediği uzun kelimeler bide karışık söyledikleri var balina yerine baaainaaa gibi
yemek konusu geçmiş bnde eline bişey verip tıkıştırıyorum mecbur bnmkide hiç yemesin hep emsin
bide bnm oğlana çok mu nazar değio acaba o kafa göz hiç düzelmio yaa hep bi mor kırmızı gerçi çok hareketli ama ne bilim dua da okuyorum
Ben de hep prima kullandım çok memnunum şaşırdım yahuBu kadar marka içinde primanı kötüymüş sadecekaralama politikası olmasın bilemedim ben doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç de sıkıntı yasamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?