2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hosgeldin canım ..
Insallah benimde bi yandan tek temennim bu.gun icinde ariyor uyuyamadigini yemek yiyemedigini soyluyor.insallah bunlar ona buyuk bir ders olur..hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim sagol..

sofia içerikte losyon varmış bu da petrolatum,parafanium demekmiş ama dokusu dışında sızdırma olmadığını söylüyorlar. ben kullanmadım

Tuzlu da denedim canım et ve tavuktan baska hıc bır sey yediremedim. Bir ara yemeye başlamıştı ama kısa surdu. 4 diş birden çıkıyor su an alt iki dişi de 8.ayında cıkmıstı. O ara bir iştahsızlık basladı devam hala

Dört dişin aynı anda gelmesi çok zor olmuştu. Şimdi köpek dişleri çıkıyor. Onlar da çok canını takıyor bebeğin çok üzülüyorum. İnşallah açılır iştahı canım

Dört dişin aynı anda gelmesi çok zor olmuştu. Şimdi köpek dişleri çıkıyor. Onlar da çok canını takıyor bebeğin çok üzülüyorum. İnşallah açılır iştahı canım
Amin canım su yemek olayı benı cok uzuyor bir saat yedirmeye calısıyorum eline verıyrm yesin dıyorum yemıyor odaya oyun oynasın diye getirir getirmez kagıt pecete vs agzına atıp iştahla çiğniyor ac kaldı dıye uzuluyorum

Oğlum zaten erken yatıyordu 8.30-9 en geç.son 1 haftadır uykular sapıttı uykular anlamadın uyutmaya çalışırken yataktan iniyor babasının yanına salona gidiyor oyun istiyor. Bugün zar zor 9.30 da uyuttum

Dün gece kızım hiç mama istemedi :) hatta gece 1 gibi hazırlayıp koydum öyle kaldı mama. inşallah hep böyle olur ya.
Bu arada bazen ayakta duruyor 3-4 saniye kadar. yürümeye başlayacak galiba yakında.

Yaaa ne güzel, maşallah ! Ben de artık geceleri mama veriyorum, sütüm kesildi çünkü. Gece iki saatte bir uyanıyordu, 60 cc veriyordum, ama bir yandan da tereddüt ediyordum acaba onu rahatsız eder mi diye .. sen hangi sıklıkta besliyordun geceleri?

Şu anda hala öyle mi, 2 saatte bir mi besliyorsun?
Bu dediğim mama istememesi tesadüfmüş, sadece 1 kere oldu:) hala gece mama içiyor. 1 kez sadece, 120 ml

Benimkine de annem bakıyor ve uyku düzenimiz seninkiyle aynı. Bazen akşam üstü uykusunu pas geçiyormuş ama her türlü gece sık uyanıyor bezdim artık

İştahı kesilince ben de çok kötü oluyorum. İki kez masada ağladım hatta. Yorgunluktan ölecektim, ona yemek yaptım ve ağzını açmadı. Sinirlerim bozulup ağlamıştım.
Ama çocuk tok olsa da annem bir şekilde yediriyor biliyor musun? Şarkılar söylüyor, aaa bak burada ne varmış deyip atıyor ağzına bir kaşık. Sürekli ilgisini başka şeylere çekip yediriyor. Benim hemen moralim bozuluyor yemezse ama annem hiç susmuyor.
Hasta olup yemeyince biz mecburen tabletten şarkı açmıştık. Daha önce ekran göstermedik ama idrar yolu enfeksiyonuydu ve su bile içimiyordu. Son çare tablet açtık.

Şu anda hala öyle mi, 2 saatte bir mi besliyorsun?
Bu dediğim mama istememesi tesadüfmüş, sadece 1 kere oldu:) hala gece mama içiyor. 1 kez sadece, 120 ml

İki saatte bir uyanıyor, önceleri suyla geçiştirmeye çalıştım ama olmayınca 60 cc veriyorum. Akşam 7-8 gibi yemek yiyor bizimle, 9 gibi de 90 cc mamayla uyutuyorum. Sonra iki saatte bir uyanmaya başlıyo. Bu ara artık saat başı uyanmaya başladı. Dişe bağlıyorum

Bu kadar marka içinde primanı kötüymüş sadece karalama politikası olmasın bilemedim ben doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç de sıkıntı yasamadım
ben de doğduğundan beri kullanıyorum bir kere sleepy denedim pişik yaptı.ama araştıran bir baba ve sadece prima premium care değil sofiada losyon var petrolatum içeriyor.jenny &willy içinde petrolatum ve alkol var.baby & me losyon var.evy baby parfüm ve alkol içeriyor. komili 2cesit alkol ve parfüm var.icerigi temiz olanlar ;goon,canbebe,sleepy,molfix,minies, seventh generation,bambo nature,huggies

2 saatte bir mama verme canım ya çok fazla... Diştir bu kadar sık uyanıyorsa muhtemelen

Onu da denedim tik yok

kızlar oğlum baya yürümeye başladı ama bırakamıyoruz düşüo die bide ne söylesem söylemeye çalışıo güldürüo bizi ekmek ayıcık araba anneanne net söylediği uzun kelimeler bide karışık söyledikleri var balina yerine baaainaaa gibi
yemek konusu geçmiş bnde eline bişey verip tıkıştırıyorum mecbur bnmkide hiç yemesin hep emsin

bide bnm oğlana çok mu nazar değio acaba o kafa göz hiç düzelmio yaa hep bi mor kırmızı gerçi çok hareketli ama ne bilim dua da okuyorum

Masallah kuzuya :)) nazar da degiyo olabilir.bide senin bebegin cok aktif canım normal bu durum

Kizlar bebegim el ayak hastaligi oldu biliyosunuz.ellerindeki ayaklarindaki kabarciklar kabuk tutup dustu.fakat cenesindeki patladi ve yayildi malesef.agiz kismi surekli islak oldugu icimde bi turlu kabuk baglamadi orasi.bunun icin napabilirim ne surebilirim oraya? Bunun herhangi bi ilaci olmadigini soylemisti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…