2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sagol canim insallah..kuru tutmak pek mumkun olmuyo salyadan dolayi.surekli silmekte tahris edicek..aksam biraz cinko asit surdum yesokanin dedigi gibi.sabah kirmiziligi gitmis biraz.
Evet havalar cok dengesiz maalesef..hafta sonu da kasirga geliyomus.Rabbim felaketlerden korusun

Gecmis olsun canim
Sagol canım

Diş çıktı mı hiç? salya ondan mı akıyor bizim ilk çıkan dişlerden sonra salya bitti ondan öyle düşündüm.

Kasırga daha çok Egede İzmir ve Balıkesir Edremit taraflarından Çanakkaleyi yandan vurup geçecekmiş benim ailem Akçay da yaşadığı için sıkı takipteyiz :) Allah bütün doğal afetlerden korusun artık herşeyin düzeni şaştı.

Yok eşim burda değil. Eğer gelmezse yapmam belki ama annem yap diyor hatıra olsun. Kardeşlerim de uzakta. Hicbisey yapmadım henüz. Sen naptın?
Ben de 29 ekimde kutlamayı dusunuyorum cunku kardeslerım ancak o zaman gelebilirler. Bunun dısında 16 Ekim de anne baba cocuk olarak kutlamak istiyorum. 16 Ekim de bır pasta denemesi yapayım kendı yıyecegı gıbı bır sey olsun onunla pasta patlatma gıbı bır sey yapıp foto video falan cekerız dıye dusunuyorum. Diğeri içinde konsept dusundum ama hazırlık yapmadım henuz. Kucuk de olsa bır kutlama yap canım anı kalsın.

Acaba Bursaya ulasır mı 40 yılın bası esim izinli oluyor onda da boyle seyler cıkıyor

İyi düşünmüşsün canım. Pasta güzel olursa tarifini paylaşırsın. Kutlama yaparım herhalde bı pasta keserim artık napalim

Kimlerin doğum günü geliyooor
Bizimki 4 ekim :))

Daha hic disimiz yok canım :) arada salyalari basliyor snra yok oluyor vs..
Evet canım oyleymis Allah korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…