Hosgeldin canım ..
Insallah benimde bi yandan tek temennim bu.gun icinde ariyor uyuyamadigini yemek yiyemedigini soyluyor.insallah bunlar ona buyuk bir ders olur..hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim sagol..
Hiç üzme kendini içinden oh çek canım sen burada az akşamlar üzüntünü paylaşmadın bebeğin minicikken yalnız kaldın şimdi o da yalnızlığı tadıyor, sen pozitif düşün ki evlatların etkilenmesin canım özellikle büyük kızın için bu süreçler çok zor.
Losyon yok canım belki daha öncesinde vardır ama şu anda yok içindekiler kısmı üzerinde yazıyor zaten hatta dioksin vsde yok, tavsiye ederim :) ayrıca bu bilgileri yazdığın için de çok teşekkürler mesela ebebek mallarını öğrenmiş olduk sayende alacağımız varsa da almayız artık.
Oğlum zaten erken yatıyordu 8.30-9 en geç.son 1 haftadır uykular sapıttı uykular anlamadın uyutmaya çalışırken yataktan iniyor babasının yanına salona gidiyor oyun istiyor. Bugün zar zor 9.30 da uyuttum
Losyon yok canım belki daha öncesinde vardır ama şu anda yok içindekiler kısmı üzerinde yazıyor zaten hatta dioksin vsde yok, tavsiye ederim :) ayrıca bu bilgileri yazdığın için de çok teşekkürler mesela ebebek mallarını öğrenmiş olduk sayende alacağımız varsa da almayız artık.
ayy bu habere sevindim canım ya, bende sleepy bırakıp sofia ya geçmiştim bir kaç hafta önce. zaten aynı yerde üretiliyormuş. Losyon yazıyordu üzerinde değiştimi acaba? bende gidince bir bakayım paketlere.
Kizlar bebegim el ayak hastaligi oldu biliyosunuz.ellerindeki ayaklarindaki kabarciklar kabuk tutup dustu.fakat cenesindeki patladi ve yayildi malesef.agiz kismi surekli islak oldugu icimde bi turlu kabuk baglamadi orasi.bunun icin napabilirim ne surebilirim oraya? Bunun herhangi bi ilaci olmadigini soylemisti dr.
Benim kızlar da olmuştu canım malesef ilacı yok ama o bölgeye deriyi beslesin diye gece uyuduğunda çinko oksit ile hindistan cevizi yağını karıp sürebilirsin çok faydası olur, geçmiş gitmiş olsun bir daha da uğramasın inşallah
kızlar oğlum baya yürümeye başladı ama bırakamıyoruz düşüo die bide ne söylesem söylemeye çalışıo güldürüo bizi ekmek ayıcık araba anneanne net söylediği uzun kelimeler bide karışık söyledikleri var balina yerine baaainaaa gibi
yemek konusu geçmiş bnde eline bişey verip tıkıştırıyorum mecbur bnmkide hiç yemesin hep emsin
bide bnm oğlana çok mu nazar değio acaba o kafa göz hiç düzelmio yaa hep bi mor kırmızı gerçi çok hareketli ama ne bilim dua da okuyorum
ben de gidip bakacağım haftasonu. ebebek konusunda ben de hayal kırıklığı yaşadım. doğumdan beri onun çamaşır deterjanı,biberon temizleyicisi,leke çıkarıcısını kullanıyorum. şimdi arayışa girdim hepsinde. zaten ebebek sattığı ürünün de arkasında durup açıklama yapmıyor. daha önce aldığım fuska sudan ishal olmuştu oğlum. instagramda yazdığım yorumları sildi sürekli.
Kizlar bebegim el ayak hastaligi oldu biliyosunuz.ellerindeki ayaklarindaki kabarciklar kabuk tutup dustu.fakat cenesindeki patladi ve yayildi malesef.agiz kismi surekli islak oldugu icimde bi turlu kabuk baglamadi orasi.bunun icin napabilirim ne surebilirim oraya? Bunun herhangi bi ilaci olmadigini soylemisti dr.
ya kötü dediği içinde losyon varmış onda da petrol kaynaklı kimyasallar mesela bizim görüp anlayacağımız şeyler olmadığından memnunuz ama kimyasala temas etmesin minicik yavrum diosan o zaman değiştirceksn en az kimyasal içeren ürünleri kullanıcaksn
Hiç üzme kendini içinden oh çek canım sen burada az akşamlar üzüntünü paylaşmadın bebeğin minicikken yalnız kaldın şimdi o da yalnızlığı tadıyor, sen pozitif düşün ki evlatların etkilenmesin canım özellikle büyük kızın için bu süreçler çok zor.
Bazen evet icimden demek geliyor ama snra kendine gel diyorum uzuluyorum iste..vicdan meselesi..o bana acimadi biliyorum..niye gamsiz olamiyorum ben yaaaa
Aynn canim her daim yavrularim icin dik durmak zorundayim sagol
Benim kızlar da olmuştu canım malesef ilacı yok ama o bölgeye deriyi beslesin diye gece uyuduğunda çinko oksit ile hindistan cevizi yağını karıp sürebilirsin çok faydası olur, geçmiş gitmiş olsun bir daha da uğramasın inşallah
Geçmiş olsun canım, ağız bölgesine bişey sürmek pek de sağlıklı olmaz ki bilemedim yani ben olsam kuru tutmaya özen gösterirdim o kadar, iyileşir inşallah çabucak.
Benim bebek de iki gecedir sürekli uyanıyor 8.diş de patlamış ondan galiba yani öyledir inşallah İstanbulda bu aralar havalar çok soğuk rüzgarlı, hafta sonu sıcak olacakmış tam hastalık havası inşallah mevsimler bir an önce nasıl devam edeceğine karar verebilir :)
aslında doğum günü 6 ekim ama bu hafta yıllık izindeyim o yüzden 1 hafta erken kutlamış olucaz yavruların hepsine sağlıklı sıhhatli yaşlar diliyorum bende
Ellerine sağlık çok tatlı olmuş lezzetli görünüyo:) ben de bgn sipariş vericem 2 ekim de kutlucaz inşallh tam gününde olsun dedik işten çıkan gelir artık:)
Öyle oluyo gitgide abartıyolar oğlum 2 yaşında emerken 15 dk da bir ütçüm (sütçüm) diye uyanıp 2 fırtlatıp kapat diyodu tam 2 yaş doğumgününü kutlayıp ertesi gün kesmiştim sütü,ondan sonra uyumya baslamştı.
ya kötü dediği içinde losyon varmış onda da petrol kaynaklı kimyasallar mesela bizim görüp anlayacağımız şeyler olmadığından memnunuz ama kimyasala temas etmesin minicik yavrum diosan o zaman değiştirceksn en az kimyasal içeren ürünleri kullanıcaksn