ayy bu habere sevindim canım ya, bende sleepy bırakıp sofia ya geçmiştim bir kaç hafta önce. zaten aynı yerde üretiliyormuş. Losyon yazıyordu üzerinde değiştimi acaba? bende gidince bir bakayım paketlere.
ben de gidip bakacağım haftasonu. ebebek konusunda ben de hayal kırıklığı yaşadım. doğumdan beri onun çamaşır deterjanı,biberon temizleyicisi,leke çıkarıcısını kullanıyorum. şimdi arayışa girdim hepsinde. zaten ebebek sattığı ürünün de arkasında durup açıklama yapmıyor. daha önce aldığım fuska sudan ishal olmuştu oğlum. instagramda yazdığım yorumları sildi sürekli.
İçerik yükledim kızlar losyon yok belki eski üretimde varmıştır.
Ebebek tam bir fiyasko dediğin gibi. Bende oto koltuğu almaya gitmiştim satan elemandan daha fazla bilgiye sahiptim. Malesef çok her yönüyle hayal kırıklığı.
Bazen evet icimden demek geliyor ama snra kendine gel diyorum uzuluyorum iste..vicdan meselesi..o bana acimadi biliyorum..niye gamsiz olamiyorum ben yaaaa
Aynn canim her daim yavrularim icin dik durmak zorundayim sagol
Tamam canim tesekkurler peki cay agaci kremi var evde bunu sursem bisi olur mu ki ? Orda iz kalicak diye korkuyorum
Kızlar ben duvara süs yaptım, bilgisayarda kendim hazırlayıp bir yaş etiketleri bastırdım. Çikolata dağıtacağım, onların kutularına etiketleri yapıştıracağım. Doğumda kullandığım temayı kullandım çünkü kızımın adına o yakışıyor :) Doğumda Yasin ve çikolata dağıtmıştım. Onların resmini ekliyorum, Doğum günü de böyle olacak
İçerik yükledim kızlar losyon yok belki eski üretimde varmıştır.
Ebebek tam bir fiyasko dediğin gibi. Bende oto koltuğu almaya gitmiştim satan elemandan daha fazla bilgiye sahiptim. Malesef çok her yönüyle hayal kırıklığı.
Yazıyor canım bende bilgi için eruslu sağlığı aradım(üretici firma sleepyi de aynı firma üretiyor) onlar da eski üretim bezlerde losyon olduğunu artık kullanmadıklarını paketin ön dizaynının eski üretimle aynı olduğundan böyle bir hataya düşüldüğünü söylediler.
Harika olmuş ellerine sağlık :) benimde oğlumun doğum günü yarın. Cafeye gidelim dedim eşimle pasta üflesin ufak 1 tane dedim . Hafta sonuda kahvaltılı doğum günü kutlaması yapacağız ama pasta konusunda kararsizim. Kendim mi yapsam hazır mı alsam acaba