2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aslında doğum günü 6 ekim ama bu hafta yıllık izindeyim o yüzden 1 hafta erken kutlamış olucaz yavruların hepsine sağlıklı sıhhatli yaşlar diliyorum bende

Doğum günü kutlu olsun canım şimdiden nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah

kızlar kızımın göbek deliğinden biraz akıntı olmuş, kurumuş. Şimdi hemşireyi aradım, önceden kalan şeyler atılmıştır dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Kızlar doğum gününde iki katlı pasta güzel görünüyor ama servis etmesi zor. Hatta bazı pastaların üst katının köpükten yapıldığını gördüm. Dikdörtgen bir pasta yaptıracağım galiba. Rahatça kare kare keseriz

oğlumun 6. dişi gelio gece hep meme ağzında dursun istio yanıma alışsın istemiyorum. gece beslenmesi kesilecrğinr iice coşuo sanki
Evet ya doktor gece beslenmesini kes diyor ama dişler geliyor, Bebek emince rahatlıyor. Nasıl keseceğiz bilmiyorum. Kızımın da dokuzuncu dişi geliyor. Köpek dişleri zor diyorlardı, gerçekten zormuş

Kızlar acil durum.. Ben mahvoldum ya.
Bir haftadır gece ilk uyanmasında meme istiyor o meme hiç çıkmayacak ağzından yoksa ağlayarak uyanıyor. Çok yoruldum ben de ağlıyorum geceleri gündüz desen hiç bir iş yapamıyorum.
Ne yapmak lazım?
Tam gece beslenmesi bitti uykusu uzadı derken başa dönmekten beter olduk.

Canım kızım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda böyle olmuştu. Ağrısını ancak emerek dindiriyordu. Diş de olabilir ama bir hafta şiddetli ağrı olsa çıkardı diş diye düşünüyorum.

eğer teksen baya vakit alıo 30 kişiyr anca yetti bizim pasta iki pandsipanyayı perş pişirdim dinlendirdim cuma kremasını yaptım soğuttum cuma akşamı dizdim biraz donunca dış sıvasını yaptım eğer uğraşamam diosan hazır al canım kaç kişisiniz

Evet ya doktor gece beslenmesini kes diyor ama dişler geliyor, Bebek emince rahatlıyor. Nasıl keseceğiz bilmiyorum. Kızımın da dokuzuncu dişi geliyor. Köpek dişleri zor diyorlardı, gerçekten zormuş

Bizim dişlerde sizin gibi aralıksız birinin sancisi bitmeden digeri cikiyor .. 8.disimizin ucunu sabah gordum kopek diside beyazlamus damak sismis .. hic uyku yok canim ya 8. Disten sonra biraz rahatlaruz umidindeydim 9. Dis başladı

Bizim dişlerde sizin gibi aralıksız birinin sancisi bitmeden digeri cikiyor .. 8.disimizin ucunu sabah gordum kopek diside beyazlamus damak sismis .. hic uyku yok canim ya 8. Disten sonra biraz rahatlaruz umidindeydim 9. Dis başladı
Ben de bir ara durulur sanıyorum ama olmuyor. Artık yatarken emzirmeye başladım. Hep koltukta oturup emziriyordum bebeğin üstüne dönmekten korktuğun için. Ama artık dayanamıyorum o kadar çok uyanmaya

Ben de bir ara durulur sanıyorum ama olmuyor. Artık yatarken emzirmeye başladım. Hep koltukta oturup emziriyordum bebeğin üstüne dönmekten korktuğun için. Ama artık dayanamıyorum o kadar çok uyanmaya

Benimki yatmama izin vermiyor yanimd yatirdigim dakika aglamaya basliyor

Nasıl bir pasta sipariş verdin? Ben hala kararsızımda :)
Bnm ki 1 rakamı kenarı gri çerçeveli bi de sarı renkte adı yazılcak inşallh çok ayrıntya girmedim bu sefer:) şeker hamursuz oldgu için sade bi pasta olcak
jenny48 hacı baki de kg ı 35 tl aklında olsun cnm her istedgni yaparlar

Atak olabilirmi acaba? Bizim atakın başladığı hafta öyle oldu şimdi düzeldi bakalım be kadar sürecek

Ben bursadayım :) bende sipariş verdim bugün. Bende şeker hamursuz istedim üstüne winnie the pooh resmi yaptıracağım odası filan winnie the pooh lu hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…