2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar dün söylmeyi unuttum doktorum bana ilerleyen haftalarda ankaraya gönderebilirim seni dedi preeklamsi için dedi yüksek tansiyon vs için bilen var mı acaba.ikiz diyince hep risk risk diyorlar herşey için

Ikı embriyo hala yerlestırıyolarmı yaw.
Herkese iki embriyo yerleştiriyorlar merkezde. Hatta ben bir istedim, çok şaşırdılar,herkes iki istiyormuş. İhtimali yükseltmek için iki tane koyuyoruz dediler. İyi ki öyle yapmışlar,biri tuttu

kızlar bu iş yerinde çıldıracağım hamilelik gibi hassas bir dönemde bir de git gide iş yüküm artıyor. bütün gün gözümün uyuyan insanlar çok yoğun oldu bir anda onlara destek verecek bir ben kalmıştım bu nasıl iştir yaa

Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdim sonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin

Canimmmm hayirlisi olsun insllah allah sana cektirmesin cok zor bir donem anlayabiliyoruz ancak sana bisi olmasinn yeter bebis gene olurkiiii kotu dusunme iyi olsunnn insallahhh

Allah yardımcın olsun canım. Dualarım senınle.

hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

canım hayırlısı olsun sakın üzme kendini bekle Allahın dediği olur

Onu nereden çıkardın

O

Nerdennnn ciktiiii oleeeee oooo

aa o nerden çıktı

Hadi güzel haberlerle gel inşallah ..

Neden öyle bir endişeye kapıldın kı yafuu

Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..

Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..
kötüyü çağırma canım pozitif düşün hep Allaha emanet et gerisi onun takdiri

Sakın öyle düşünme canım. Hiç bir belirti yaşamayanlarda var bu bünye meselesi. Bizim ailede annem ablalarım dahil hiç bir şey yaşadılar çok rahat geçti ama benim o kadar rahat değil malesef. Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Akşam güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım kuruntu yapıyosun. Bende de hıc bır belırtı yok olmadıda. Illa olacak dıye bısey yokki. Kafana takma.

Çok geçmiş olsun canım. Senin için en hayırlısı olsun inşallah

Allah yardımcın olsun. Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah

Walla bende öyleyim sinir krizi geçirtcekler bana

Off Allahım nolur güzel haber ver .. Ya çok üzülüyorum artık eksilmeyelim .. Cuma günü hürmet ine inşallah hayırlı haberle gel

kötüyü çağırma canım pozitif düşün hep Allaha emanet et gerisi onun takdiri

Canım kuruntu yapıyosun. Bende de hıc bır belırtı yok olmadıda. Illa olacak dıye bısey yokki. Kafana takma.

Rapunzelin olayından çok etkilendim şimdi annesiveoğluşu...

İnşallah ondan iyi haber gelir

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Tam bendeki belirtiler. Sadece burnum tıkalı. Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Ben h&m den gobekli hamile taytlardan aldim 2 tane. Cok is goruyor.

Lcw internetdn sipariş verdim bende dünde sinemaya die gittik girmedik gezerken illa hamile badisi alcaz die tutturdu eşim gecenki hamilelik den bi tane var desemde dinletemedim aldı. Adamın swetlerine dadandım bu ara kendini kurtarmak için aldı bence ... Bn korkuyorum almaya önceki düşüklerden dolayı ama taytı mecburen aldım kac gündür ev etekleriyle aşk yaşar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…