Ben bursadayım :) bende sipariş verdim bugün. Bende şeker hamursuz istedim üstüne winnie the pooh resmi yaptıracağım odası filan winnie the pooh lu hep:)
bizim bugün babanne ve dede geldi erken kutladılar. çarşamba günü oğlumun yiyebileceği hurma ve kayısılı bir kek yapıp havuca renklendirdigim labne ile kaplayacağım. avuçlayarak yediği fotoğraflar çekmek istiyorum.
Özlüce nevale den verdik. Çok güzel pastaları var Ben bayıldım oraya hayalimdeki iş :) dilim başı 10 tl di. Ama 5-6 dilim eksik söyleyin 20 kişilik pastadan 25 kişilik çıkartırsınız dediler. Onlar baya büyük dilim olarak hesaplıyorlarmış.
Özlüce nevale den verdik. Çok güzel pastaları var Ben bayıldım oraya hayalimdeki iş :) dilim başı 10 tl di. Ama 5-6 dilim eksik söyleyin 20 kişilik pastadan 25 kişilik çıkartırsınız dediler. Onlar baya büyük dilim olarak hesaplıyorlarmış.
Kızlar acil durum.. Ben mahvoldum ya.
Bir haftadır gece ilk uyanmasında meme istiyor o meme hiç çıkmayacak ağzından yoksa ağlayarak uyanıyor. Çok yoruldum ben de ağlıyorum geceleri gündüz desen hiç bir iş yapamıyorum.
Ne yapmak lazım?
Tam gece beslenmesi bitti uykusu uzadı derken başa dönmekten beter olduk.
bizim de 6. diş gelio 2 gündür resmen birlikte uyuyoruz ookdr çok uyanıo ki meme vermeden geri dalmıo
bu gece uykusu beni de mahvedio önceden kucağımda emzirip yatırıyodum şimdi okdr yprgunum ve okdr uzun emiyo mi dura dura yanıma yatırıyorum dayanamayıp. bu gece emme işi ne zaman biticek süt bitince mi naal deliksiz uyuyacaklar
bizim de 6. diş gelio 2 gündür resmen birlikte uyuyoruz ookdr çok uyanıo ki meme vermeden geri dalmıo
bu gece uykusu beni de mahvedio önceden kucağımda emzirip yatırıyodum şimdi okdr yprgunum ve okdr uzun emiyo mi dura dura yanıma yatırıyorum dayanamayıp. bu gece emme işi ne zaman biticek süt bitince mi naal deliksiz uyuyacaklar
Ben odayı tekrar ayırdım. Memede uyutmadım; kendi yatağında baba ile birlikte oynayarak uyuttuk. Gece 4te uyandı emzirip yatırdım; uyanıktı; zor daldı ama çok ağlamadı. Sabah 6 gibi tekrar kalktı. Babasına sen bakıver aç değildir dedim. Bir dakika oldu olmadı uyanmış bu bence diyip kucağında oğlumla döndü ve oğlanı yatağa ortamıza yatırdı:) Emzirip tekrar uyuttum 8de kalktık. Güzel bir geceydi:)
Kızlar Allah askına bana bir akıl verin. Kızım ıyıce iştahsızlaştı agzına bir şey surmuyor. Elimden kasıgı çatalı almaya calısıyordu kendi yesin diye eline verdim o da yok blw yaptım o da yok kendi parmağımla yedirıyordum onu da yemiyor napıcam ben
kızlar uyku problemi şu aralar bizde de iyice azdı. Gece sayamıyorum artık kaç kere kalktığımı. zombi gibi ve çok agresifim. Birde aşırı derecede kilo aldım, iyice psikolojim bozulmaya başladı. Yemeleri desen ayrı sorun. Hala 2 diş var ve sanki çiğnemek istemiyorlar hiçbir şeyi. Ağızlarına veriyorum geri tükürüyorlar
Yeme problemleri ve uykusuzluk tavan yaptı herkeste:)
Ben uyku için gündüz tek uykuya geçmek ve odayı ayırmak şeklinde bir plan yaptım. Dün gece başarılı oldum. Umarım devam eder.
Yeme ile ilgili de ben zorlamıyorum. Mama sandalyesinden kalkıyor (ikea sandalye kullanıyoruz ya ben beceremedimya da kemer bir işe yaramıyor) gezerek yemek istiyor o da kuş kadar. Eğer emiyorsa meme emer sorun yok diye düşünüyorum.
Bnm ki 1 rakamı kenarı gri çerçeveli bi de sarı renkte adı yazılcak inşallh çok ayrıntya girmedim bu sefer:) şeker hamursuz oldgu için sade bi pasta olcak jenny48
hacı baki de kg ı 35 tl aklında olsun cnm her istedgni yaparlar
Aa süpersin çok teşekkür ederim ben de aynen seninki gibi düşünüyorum şeker hamursuz 1 rakamı ve adını renkli yazdırcam. Üstüne dekorumsu şeyler olabilir çiçek vs gibi
bizim bugün babanne ve dede geldi erken kutladılar. çarşamba günü oğlumun yiyebileceği hurma ve kayısılı bir kek yapıp havuca renklendirdigim labne ile kaplayacağım. avuçlayarak yediği fotoğraflar çekmek istiyorum.
Yeme problemleri ve uykusuzluk tavan yaptı herkeste:)
Ben uyku için gündüz tek uykuya geçmek ve odayı ayırmak şeklinde bir plan yaptım. Dün gece başarılı oldum. Umarım devam eder.
Yeme ile ilgili de ben zorlamıyorum. Mama sandalyesinden kalkıyor (ikea sandalye kullanıyoruz ya ben beceremedimya da kemer bir işe yaramıyor) gezerek yemek istiyor o da kuş kadar. Eğer emiyorsa meme emer sorun yok diye düşünüyorum.
Bnm kız da mama sandalyesinden kalkıp atlmya çalışıyo 1-2 kere zor yakaladık,oğlum da böyle yapmya çalışırdı o tombikti çıkaramzdı kızım anında ayağa kalkıyo.bebek arabasını da bıraktık biz.benden çıkanlar aynı model:) kız brz sakin olur mu diyodm oğlumu geçti nerdyse fıldır fıldır.
labneyi sulandırır mı bilmiyorum. ama yeşil için ıspanak, turuncu için havuç, sarı için zerdeçal, pancardan pembe, mor lahanadan mor, mavi için yabanmersini kullanıolar. bebeklerin yemelerinde sıkıntı olmayan gıdalar kullanılabilir bence.
Bnm kız da mama sandalyesinden kalkıp atlmya çalışıyo 1-2 kere zor yakaladık,oğlum da böyle yapmya çalışırdı o tombikti çıkaramzdı kızım anında ayağa kalkıyo.bebek arabasını da bıraktık biz.benden çıkanlar aynı model:) kız brz sakin olur mu diyodm oğlumu geçti nerdyse fıldır fıldır.
labneyi sulandırır mı bilmiyorum. ama yeşil için ıspanak, turuncu için havuç, sarı için zerdeçal, pancardan pembe, mor lahanadan mor, mavi için yabanmersini kullanıolar. bebeklerin yemelerinde sıkıntı olmayan gıdalar kullanılabilir bence.
canım instagramda tariflere baktım. hep aynı sadece meyveler değişiyor. yumurta sarısı, zeytinyağı,yoğurt ya da suyu,siyez unu,tam buğday unu,(muz püresi,elma rendesi,hurma,kayısı )ceviz,bi cimdik karbonat. kekin üzerini labne ile kaplayacağım. havucu haşlayıp ezip süzgeçten geçirip içine katacağım suyu sulandırıyor çünkü krema gibi olsun istiyorum.ara katına pekmezli labne sürülebilir de...
Aa süpersin çok teşekkür ederim ben de aynen seninki gibi düşünüyorum şeker hamursuz 1 rakamı ve adını renkli yazdırcam. Üstüne dekorumsu şeyler olabilir çiçek vs gibi