2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Kilo benim de psikolojimi çok bozdu dün diyetisyen gittim ve diyete başladım umarım yapabilrim

nekdr fazlan var ne önerdi

bn 68 le hamile kalmıştım şuam 66yım ama 58 fln olmak istiyorum aslında boyum 168

17 kilo fazlan var doğumdan önce 65.5 dim. sabah kahvaltı 2 esmer ekmekle kaşarlı sandviç 1 ceviz 1 yumurta 1 kaşık pekmez(demir icin) ara öğün 2-3 hurma öğlen ızgara bol salata yoğurt 2 dilim ekmek ikindi ayran yanında 1 çay bardağı kuru dut veya kuru üzüm veya 2 kuru incir. Ayrıca grissini veya 2 diyet bisküvi. Akşam 8 kaşık susuz yemek 2 dilim ekmek yoğurt. Gece 1 porsiyon meyve ve 2 hurma . Salatalık ve çiğ havuç serbest acıkınca. Böyle işte hiç ac kalmıyorum inşallah veririm almayımda

bende bir deniyeyim canım bu yazdıklarını.. Ya benim ağzım hiç durmuyor. Süt olsun diye yedim yedim şimdide berbat bir haldeyim. Keşke süt olsaydı en azından içim yanmazdı bana kalan kilo oldu. Benimde 10 kilo fazla var 60 idim 70 olmuşum ((( çıldırmamak elde değil. Bütün gün salatalık ve havuç yemem lazım benim

Çok istahli bir Oğlum vardı şimdi o gitti yerine başkası geldi sanki anca o reklamlara bakarken bir kaç kaşık yiyor

bnmkinin hergün yeni bi yeri morarıyor. yemek bizde de çok azaldı. kiloya takmayayım diyorum ama çok zayıf 9.5 bile yoktur belki büyüyeceğine küçülüo sanki

Kızlar herkes iştahtan şikayetçi +1de benden :)
Üzmeyin kendinizi dönemdir geçer öyle de böyle de büyüyecek bebeğiniz emiyorsa bol bol emsin emmiyorsa bol bol ayran içsin yoğurt yesin.
Günde en az 1 büyük köfte ona muadil tavuk ve balık yedirmeye çalışın başka hiçbirşey yemese de olur. Eline de diş kaşısın diye verin havucu tamamdır.

Maşallah ne mutlu size:) çok komik olmuş nazarlık olsun:))

Teşekkürler canim aynen oyle kocaman bi nazarlik oldu :)
maşallah maşallah... ilk adımlardan sonra çok düşecek, vuracak diyorlar...hem çok güzel hem de endişe verici
Teşekkürler canim .. o yürürken ben daha cok heyecan yapiyorum oglumda bana tepki vermek isterken düşüyor :) zaten bacaklari 5 yasinda disarda oynayan cocuklar gibi ilk adım arabasina carpmaktan :)
Hayırlı olsun canım tatlı telaş onlar :)
Teşekkürler canim ..öyleymis gercekten :)

bnmki havucu ısırıp kopartıo veremiyorum sert boğaznda kalır die sizinkiler kopartmıo mu

Bunları yiyince acıkmıyorsun ama acıkırsan bir şey yiyebilecegini bilmek rahatlatıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…