2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay ne güzel plan ama bu kadar yemeği kim yapacak. Keşke yapabilsem ben de. Sabah Demir için pekmez yazmışsın canım ama kaşar süt ürünü olduğu için demiri bağlıyor. Bana doktor, demiri direkt idrar kesesine gönderir demişti.

Öğlen yemeği dışardan söylüyorum iş yerinde olduğum için akşam yemeğini de annem yapıyor sağolsun. Pekmez sabah kalkar kalkmaz içiyorum sandviçi iş yerinde yiyorum. 1.5-2 saat geçiyor

bnmki havucu ısırıp kopartıo veremiyorum sert boğaznda kalır die sizinkiler kopartmıo mu
Benimkide koparıyor 8 dişi var ama bunu deneyimlemesi de gerekiyor gözetimim altında veriyorum çünkü büyük parça kolay kolay koparmıyor yutamazsa öğürüp çıkarıyor diş kaşıntısına çok iyi geliyor Polyanna82

bnmkinin hergün yeni bi yeri morarıyor. yemek bizde de çok azaldı. kiloya takmayayım diyorum ama çok zayıf 9.5 bile yoktur belki büyüyeceğine küçülüo sanki
Eczaneden morluklar için krem aldım çok iyi geliyor hemen uygularsan çok iyi öncesinde zeytinyağı ile ovaliyorum sonrada hirudoid forte jel bundan sürüyorum denemek isterseniz

Öğlen yemeği dışardan söylüyorum iş yerinde olduğum için akşam yemeğini de annem yapıyor sağolsun. Pekmez sabah kalkar kalkmaz içiyorum sandviçi iş yerinde yiyorum. 1.5-2 saat geçiyor
Benim de yemeği annem yapıyor sağ olsun ama işten öğlen geldiğim için öğlen de akşam da onu yiyorum. Asıl derdim çikolata. Kilo aldıkça insülin direnci gelişti. Çikolata yemeden durmam lazım zatıflamak için. Ben de yarından itibaren dikkat etmeye başlayayım.

Tatlı isteği bendede çok var ama tutuyorum kendimi. 21 gün de alışıyormuş vücut ve istemiyormuş bakalim

kızlarrr danışıyorum :)
oğlum tek elinden az destek verince çok rahat yürüyor evde de tek başına bi yere kdr yürüyüp düşüyor dışarda da yere basmak istediği için işk adım ayakkabısını alayım artk diyorum size sorduğum ilk bebeğinde kullanıp memnun kalan ya da bn araştırdım şöyle olmalı bunu alıcam diyen var mı vicco kidifis gibi bişey mi almak lazm yoksa adidas gibi bi spor ayakkabı da olabilir mi

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum şehırdışı taşınma sürecimiz vardı hepiniz iyisinizdir inşallah.

Hemen danışayım ilk defa ilikli kemik suyu kaynattım dana kemiği 3saat tuzlu suda bekletip 8 saat kaynattım. Sonrasında kemiklerin içinde kalan ilikleri tencereye boşaltıp soğuyunca üstündeki yağ tabakasını çöpe alıp blenderdan geçirdim ama sarımsı pütürlü pütürlü kalıntılar kaldı fotoğrafını ekliyorum bunlar nedir yanlışmı yapmışım?

bu arada avent penguen suluk kullanıyorum geçen kaynatırken plastiğinin bi kısmı eridi şimdi yeni 12+ suluk arayışındayım ama hangi marka alsam bilmiyorum. Yine aventin 12+ penguen baktım birde skiphop alıştırma bardaklarına baktım. Siz neler kullanıyosunuz ne önerirsiniz?

Canım ben adidas stansmith aldım. Arkadasımın bebeğinde gördüm önerdi kendiside.. Yürümeye alışma sürecinde bunu kullanıyorum çünkü düştüğünde bileğine zarar verme riski yok tam adım atıp yürüdüğünde de ilk adım ayakkabısı alıcam. Ayakkabının fiyatı çoğu yerde 225tl ama boynerde indirimle 118tl ye aldım 1ay önce.

bu dışarda giyiliomu yoksa tabanı ince patik gibi mi bize bu olmaz gibi geldi yazın bnde kokopatik almıştm altı ince deri dışı pamuklu kumaş onla yürüdü hep ama artk yerler soğuk

Doğru yapmışsın kalıntılar ilik gibi sanki canım. Afiyet olsun kuzuya.

Büyük kızımın ayakları etliydi hiçbirşeyle rahat etmedi vicconun deniz ayakkabısını aldım pembe onunla çok rahat etti şiddetle tavsiye ediyorum ancak kış mevsimi için ince kalıyor ben yine de geçen kış kış gibi olmadığından idaree etmiştim.

Zafrina89 kokopatikten sipariş verdim 15 gün oldu Gelmedi iletişim numarası da yok sana kaç gün de teslim olmustu

Kızlar ben doğum günü için resimlimagnet ten iyi ki doğdun Erol yazısı, 35 etiket ve 35 su sargısı ile birlikte 20 mini fotoya 50 tl verdim. Çok uygun geldi bana. Fotoları doğum gününde kullandıktan sonra birleştirip büyük çerçeveye koyacağım. Kütük mumları da kendim yaptım tane 1.8 civarına denk geldi.

Eklentiler

• F79C2923-7832-4AC8-8D4D-1A65C4E101A7.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 43012369-B462-4F93-935C-29EF8A7A9DDF.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 4E57B4C7-F733-49EE-BBD2-CC8DFC78C4AA.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…