2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bizimki henüz yürümüyor ama vicco dan aldım biz. Netten araştırmıştım tabanı yumuşak olmalı tek elinizle kivirdignizda topuğu öne değmeli yazıyordu. Rahat görünüyor baya giydirmeside kolay

Sulugun 1 yaşından sonra degismesi gerekiyor mu?

Çok güzeller :)

Kızlar ben minik poşetlere badem draje ve çakıltaşı çikolata koyacağım, ağzını kurdeleyle bağlayıp bunu yapıştıracağım

Duvar için de şu süsü yaptım ama basit mi olmuş ? Biraz daha ekleme yapsam mı ?

Kız anneleri Bebeklerinize dogum gunu elbisesi nereden aldınız ya da dıktırdınız. Ben instagramda bir kac sayfa buldum ama sıze de sorayım dedım

Bunları yiyince acıkmıyorsun ama acıkırsan bir şey yiyebilecegini bilmek rahatlatıyor insanı
Canım dün ve bugün başladım bende.. Benim herhalde psikolojikmiydi neydi yemeden durmuyordum. Ama 2 gündür bildiğin yemiyorum :))) Bebeler hasta olmasaydı iyiydi ama 2 gündür ikisininde ateşi var ve gece uyumuyoruz. Ona rağmen bozmamaya çalışıyorum. Süt etkilenmesin diye de bol su içiyorum. Yemeği kesip suya ağırlık verdim gibi.

Çok geçmiş olsun biz de kendmze gelemiyoruz bi türlü.kızım 3 gün toparlıyo sonra yine baslıyo grip inanılır gbi diil okula gttgi için böyle bence,tüm çocuklar hasta şuanda okullarda.sürekli buhar makinası açık gece fln.salya sümük geziyo.yememe olayı için tebrik ederim devam:)

bnde vicco dan mı alsam dedim bide size sorayım die düşündüm

çok güzel olmuşlar nice yaşlara :)

Kizlar iyi aksamlar bugün oglumu kontrole götürdük tahlil yapıldı degerler sizce nasil yorumlayabilir misiniZ rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-03-21-52-19-1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…