2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Aynen bende öyle. Her yemekten sonra çikolata yiyordum ağzın boş kalmıyordu hiç şimdi o yerme isteği azaldi

Kizlar iyi aksamlar bugün oglumu kontrole götürdük tahlil yapıldı degerler sizce nasil yorumlayabilir misiniZ rica etsem
Demir hariç değerler çok iyi duruyor ama aslında demirde kötü görünmesinin sebebi verdikleri değer aralığının bir yaş değil yetişkine göre düzenlenmiş olması aslında demiri de gayet iyi canım. Turp gibi maşallah :)) aynen devam annesi.

Maşallah iyi canım demir hafif düşük ama kayda değer bi düşüklük diil.

Cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin demir damlasıni kullanamadik hic duzgun.. boy ve kilo alimimiz yine durmus doktor kalsiyum yonunden eksik besleniyordur dedi ama oglum emiyor , yogurt ve peynir veriyorum baska ne verebilirim .. balik yaginada suan başlatmadi 13. Ayda baslayin dedi kafam çok karisik bi kilo aliyor 3 ay sabutsabit kaliyor nasil besleyecegimi sasirdim

Canım sizede geçmiş olsun. Ama bizim eşimle gücümüz kalmadı. Eşim gündüz ünv çok yoğun, ben ona göre daha rahatım tek bir dersim var, gece biri onda, bir bende. Uyumayınca perişan oluyoruz. birde eşimin de kendisini çok yormaması gerekiyor. İlaçlardan dolayı bağışıklığı baskılandığından çabuk düşüyor oda. Bugün anneme söyleyeceğim en azından 1 hafta gel yanımıza diye. Büyük kızında ödeviydi, sabah hazırlıkları derken ben iyice uykusuz kalıyorum. Rabbime dua ediyorum kolaylaştır diye. Bu arada zayıfladım sabah 66.8 geldim. Tartımı bozuk yoksa sıkıntıdan mı oldum bilmiyorum.

Canım beslenmesine yüksek besleyici şeyleri daha çok ekle. Mesela çorbalarına daha çok tereyağı ve zeytinyağı koy. Her gün muz ver kabızlık sorunu yoksa. Kaşar ver çok kalsiyum var

Canım beslenmesine yüksek besleyici şeyleri daha çok ekle. Mesela çorbalarına daha çok tereyağı ve zeytinyağı koy. Her gün muz ver kabızlık sorunu yoksa. Kaşar ver çok kalsiyum var

Muz yumurta peynur hergun vermeye çalışıyorum kaşara birazdaha yuklenim ozaman tesekkur ederim canim.. baska yuksek besleyici gida olarak siz ne veriyorsunuz

kaşar nerden alıyorsunuz ?ben piyasadakileri vermeye çekiniyorum

bugün aşı olmaya gittik ama dün aşıların son kullanma tarihleri dolmuş atmışlar, bakanlık yeni aşı göndermemiş henüz...neden aramadınız dedik öyle bir uygulamamız yok dediler sınır oldum.dün atıyorsun randevu defterine bak bir ara zaten kaç kişi vardır bu hafta...

Balık yağı verebilirsin bence iştahını da açar ben kullanmıyorum kilo az da olsa alıyor 200 gram filan diye boyu da uzuyor ama boy uzamıyorsa balık yağı denerdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…