2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Balık yağı verebilirsin bence iştahını da açar ben kullanmıyorum kilo az da olsa alıyor 200 gram filan diye boyu da uzuyor ama boy uzamıyorsa balık yağı denerdim ben

Bende düşünüyorum vermeyi canim dun kontrolde doktor pek sicak bakmadi 1 yasini gecmesini bekleyin hic olmazsa siz balik yagi kullanin dedi ama oglumun kilo 7800 boy 74 cm ben oceanin balik yağını bugün eşime soyledim alcak ama nasil kullanacagim konusunda bilgim yok.. sizcede zayif ve boy kisa degil mi bennmi takinti yaptım bilmiyorum ki aylardir sabit kilo elimden geldigince besliyorum inanir misiniz kasiga vurdugu halde siringayla besliyorum bogazindan bisey gitsin diye

Üzerinde yazıyor canım. Bebeğin doğum boy ve kilosu nasıldı? Boyda çok sıkıntı yok biraz kısa ama kilo gerçekten düşük. Bence takılmakta haklısın.

Kizlar dogum gununu kutlayanlar kutlayacaklar bebislerin saglikli uzun omurleri olsun insallah..bizimde bugun dogum gunumuz ama kutlama yapamayacagiz..malum babamiz cezaevinde haftaya olur mu kutlama su an hicbirsey dusunemiyorum..
Bizimkide sabah dustu yururken agzi fayansa geldi ust dudak sisti kan oturdu Rabbim beterimden saklasin kuzulari...

Gecmis olsun canim bizimde dudak patladi yurumeye calisirken patlatti kanadi basladi artik yaramazliklar tutabilene ask olsun .. minik prensesinde dogum gunu kutlu olsun hayirli nice yaslari olsun insallah ..

Kıyamam ya yemeyen çocukla uğraşmak çok zor aynı durumdayım biara emmiyordu şırıngayla besliyordum seni çok iyi anlıyorum şimdi de emmek istiyor sürekli yemek yemek istemiyor saçıma ak karıştı valla. Ben bayadır kontrole gitmedim kilosunu bilmiyorum ama 10 aynını 1 hafta geçe yürümeye başladı o zamandan beri hiç oturmuyor ve bence hiç kilo alamadı boyu uzadı bu sefer hepten zayıf görünüyor gözüme. Sağlık olsun. Bebeğinin sağlık yönünden bi sorunu var mı neşeli mi keyfi yerinde mi o önemli canım. Nasıl durumlar ?

Nice yıllara olsun saglikla. Geçmiş olsun canım amin. gelince kurlarsiniz hep beraber insallah

Saolasin canim gercekten cok zor bide uykusuzlugu var ustune ustelik bide doktor 5tane daha dis gözüküyor bi sure daha uyku yok size dedi .. siringayla beslenmeyi nasil biraktiniz benimki yiyeceklerin tadina bakmayi da reddediyor... bende uzun zamandır gitmiyordum gozume kilo aldi gibi gozukuyordu ama yanilmisim tarttirdiktan sonra doktor tahlillerine bakalim dedi moral bozukluğu ile çıktım odadan.. cok hareketli hic yerinde durmuyor 1hafta oldu yurumeye baslayali kafasi hep biyerlere carpiyor morariyor dizleride hep ayni sekilde ilk adim arabasina vura vura gidiyor herseyi cok cabuk kavruyor ama uzun zamandir ayni kiloda ...

Dün markete gittik. Kızım kucağımda, domates seçerken atmaca gibi bir hızla domatesi alıp ısırması bir oldu. Mıncık mıncık etti elinde. Hem benim hem onun üstü battı. Arabaya da zor oturtuyorum artık. Çoğunlukla eve bir kolumda kızım bir elimde araba geliyorum.
Bana da yine geliyorlar bu ara. Çok bunalıyorum..

Bizdede durum ayni sekilde canim evde durmuyor surekli bi adda lafi aldi basini gidiyor disari cikiyoruz 5 dk sonra kucak istiyor bi elimde araba bi elimde oglum donuyoruz evde hibisey yetiştiremiyoeumda gun boyu ac geziyorum ve hep bunalimdayim gibi hissediyorum ; (bide ustune uykusuzum

Canım ya.. bide bu benim iyi halim, eşim gelince yemek derdi başlicak falan. 7/24 bebekle çok zor ya... of ne desem bilemiyorum. Bugün anneme bırakıp mama almaya gittim, çok mutluydum o halimle. hala özlüyorum eski halimi. Çok ayıp dimi...

Gecmis olsun canim bizimde dudak patladi yurumeye calisirken patlatti kanadi basladi artik yaramazliklar tutabilene ask olsun .. minik prensesinde dogum gunu kutlu olsun hayirli nice yaslari olsun insallah ..
Sizede gecmis olsun canim ..amin tesekkur ederiz :*
Ay valla bi yurusun diyodum simdi daha da fena olduk :))
Nice yıllara olsun saglikla. Geçmiş olsun canım amin. gelince kurlarsiniz hep beraber insallah
Sagol canim amin insallah :*

Vay yaramazi vay :))
Bizde dun parktaydik.parkin altini ustune getirdik.herkesin pesinden kosmalar herkese bi dokunma istegi..kedi kopek kovalamacalar..salincak sallamalar kendi binmicek yalniz :)) arabada kucakta durmuyorlar artik yandik ki ne yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…