- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Sizede cok gecmis olsun canim..boyle durumlara hazirlikli olmak lazim artik..yok heralde biraz ağladı sustu bişey olsa susmazdı dimi
Aynn canim bende oyleyimburayı okuyunca ohh tek değilim diyorum.
yoksa sanki bi zorlanan benmişim de herkes çok kolay bebek büyütüyomuş gibi gelio
GozUmde canlandırdim da çok komik:)) aynen vay halimize:))Sizede gecmis olsun canim ..amin tesekkur ederiz :*
Ay valla bi yurusun diyodum simdi daha da fena olduk :))
Sagol canim amin insallah :*
Vay yaramazi vay :))
Bizde dun parktaydik.parkin altini ustune getirdik.herkesin pesinden kosmalar herkese bi dokunma istegi..kedi kopek kovalamacalar..salincak sallamalar kendi binmicek yalniz :)) arabada kucakta durmuyorlar artik yandik ki ne yandik
Canım benimki alerjikti sıkıntısı vardı o yüzden emmiyodu alerjisi geçince memeye döndü şırıngaya gerek kalmadı. Yemek yedirme mevzusu da canım valla görsen halimi gülersin kuçu geldi möcük gitti kuş uçtu derken sokuveriyorum ağzına hep oynata oynata. Ter içinde kalıyorum bitirtene kadar. Öyle oynata oynata denesen canım. Benimki çoğu zaman da kusuyor aç uyumasın diye bidaha yediriyorum. Bugün annem kucağına aldı gezdirdi ben de aralarda kaşığı soktum ağzına öyle yani. Hiç ağzı açık öyle yemek beklemiyo arkadaşımın kızını gördüm kaşığı ağzına vermiyo diye ağladı öyle hoşuma gitti ki öyle birşey hiç yaşamadımSaolasin canim gercekten cok zor bide uykusuzlugu var ustune ustelik bide doktor 5tane daha dis gözüküyor bi sure daha uyku yok size dedi.. siringayla beslenmeyi nasil biraktiniz benimki yiyeceklerin tadina bakmayi da reddediyor... bende uzun zamandır gitmiyordum gozume kilo aldi gibi gozukuyordu ama yanilmisim tarttirdiktan sonra doktor tahlillerine bakalim dedi moral bozukluğu ile çıktım odadan.. cok hareketli hic yerinde durmuyor 1hafta oldu yurumeye baslayali kafasi hep biyerlere carpiyor morariyor dizleride hep ayni sekilde ilk adim arabasina vura vura gidiyor herseyi cok cabuk kavruyor ama uzun zamandir ayni kiloda ...
Düşe kalka büyüyecekler allah sakınsın çok önemli hasar almadığı sürece bişey olmaz canım benim oğlum da ilk yürüdüğünde çok düşüyordu 2 hafta sonra azalır düşmeleri. Yalnız işte dediğim gibi yürümeye başlayınca kilo alımı hepten durdu bizim. Çünkü hep yürüyor günde baya bi km yapıyodur kilo almamasının hareketle de ilgisi olabilir seninkinin deSaolasin canim gercekten cok zor bide uykusuzlugu var ustune ustelik bide doktor 5tane daha dis gözüküyor bi sure daha uyku yok size dedi.. siringayla beslenmeyi nasil biraktiniz benimki yiyeceklerin tadina bakmayi da reddediyor... bende uzun zamandır gitmiyordum gozume kilo aldi gibi gozukuyordu ama yanilmisim tarttirdiktan sonra doktor tahlillerine bakalim dedi moral bozukluğu ile çıktım odadan.. cok hareketli hic yerinde durmuyor 1hafta oldu yurumeye baslayali kafasi hep biyerlere carpiyor morariyor dizleride hep ayni sekilde ilk adim arabasina vura vura gidiyor herseyi cok cabuk kavruyor ama uzun zamandir ayni kiloda ...
ya morluk için geçen biri bi jel yazmıştı kullanılabilir mi acaba bebekler de uygun mudur siz ne yapıyosunuz düşmelerde ben hiç bişey sürmüyorum ama hergün bi yerş kızarıo morarıoSizede cok gecmis olsun canim..boyle durumlara hazirlikli olmak lazim artik..
Aynn canim bende oyleyimiyi ki burasi var :))
kızlar d vit kullanmaya debam ediyo musunuz
Canım sizede geçmiş olsun. Ama bizim eşimle gücümüz kalmadı. Eşim gündüz ünv çok yoğun, ben ona göre daha rahatım tek bir dersim var, gece biri onda, bir bende. Uyumayınca perişan oluyoruz. birde eşimin de kendisini çok yormaması gerekiyor. İlaçlardan dolayı bağışıklığı baskılandığından çabuk düşüyor oda. Bugün anneme söyleyeceğim en azından 1 hafta gel yanımıza diye. Büyük kızında ödeviydi, sabah hazırlıkları derken ben iyice uykusuz kalıyorum. Rabbime dua ediyorum kolaylaştır diye. Bu arada zayıfladım sabah 66.8 geldim. Tartımı bozuk yoksa sıkıntıdan mı oldum bilmiyorum.
bide bnmki hep halısız yerlerde gezio ayağına ne giydrsem altı kaymayacak sıcak tutacak
Canım benimki alerjikti sıkıntısı vardı o yüzden emmiyodu alerjisi geçince memeye döndü şırıngaya gerek kalmadı. Yemek yedirme mevzusu da canım valla görsen halimi gülersin kuçu geldi möcük gitti kuş uçtu derken sokuveriyorum ağzına hep oynata oynata. Ter içinde kalıyorum bitirtene kadar. Öyle oynata oynata denesen canım. Benimki çoğu zaman da kusuyor aç uyumasın diye bidaha yediriyorum. Bugün annem kucağına aldı gezdirdi ben de aralarda kaşığı soktum ağzına öyle yani. Hiç ağzı açık öyle yemek beklemiyo arkadaşımın kızını gördüm kaşığı ağzına vermiyo diye ağladı öyle hoşuma gitti ki öyle birşey hiç yaşamadım
Düşe kalka büyüyecekler allah sakınsın çok önemli hasar almadığı sürece bişey olmaz canım benim oğlum da ilk yürüdüğünde çok düşüyordu 2 hafta sonra azalır düşmeleri. Yalnız işte dediğim gibi yürümeye başlayınca kilo alımı hepten durdu bizim. Çünkü hep yürüyor günde baya bi km yapıyodur kilo almamasının hareketle de ilgisi olabilir seninkinin de
Canım ya.. bide bu benim iyi halim, eşim gelince yemek derdi başlicak falan. 7/24 bebekle çok zor ya... of ne desem bilemiyorum. Bugün anneme bırakıp mama almaya gittim, çok mutluydum o halimle. hala özlüyorum eski halimi. Çok ayıp dimi...
Yanımda değil canım arada ben gidiyorum arada annem geliyor. Ben de eşime patlıyorum yemek yedirirken düzgün oynatamıyosun diye:) allah iştah versin yavrularımıza bişey diyemiyorum balık yağı falan 1 yaş kontrolüne gidip bende sormayı planlıyorumAhh canim ahh saatler suruyor yemek kac yemek döktüğümu tekrar hazirladigimi sonra tam yedirdim derken kustugunu bilirim bilmiyorum ne yapacam hala siringayla zorla agzini bulabilirsem o firsatta veriyorum hicbisey le kanmiyor bizim butun oyuncaklar yemek oluyor yerler hertaraf batıyor , siringadan parmaklarim aşindi artik ; ( ; ( cok sukurki yaninda annen varmis canim ben kafayi siyirdim artik tek başıma sardikca eşime patliyorum .. bide böyle okadar ugrasmaya kilo boyda dusuk cikinca sanki hic yedirmeye ugrasmiyormus gibi gözüküyor ...
Allah yardımcın olsun canım ya ...Benim calisma saatlerimde cok yorucuydu canim o halde herseye kosturabiliyordum eşim sen paslanmissin şu ucretsiz bitsinde işe eski haline dön o halini özledim oglumuzda bu sinirli halini hic tanimasin diyor uzuluyorumoglum icin evde olduğum halde yetemiyorum bi yil sonra hep okul hayati basliycak kucuk yaşta ..
Canım benim yazdıklarımı görmüşsündür kesinlikle kilo takıntısı olan biri değilim bebek sağlıklıysa mutluysa filan yeterli gözüyle bakarım hep ki esas olan da bu ama bence de kiloya takmakta haklısın çünkü bebeğinin kilosu araştırılması gereken düzeyde yavaş ilerlemiş(%50 persentil doğmuş şu anda %3-10 arasında). Senin yerinde olsaydım sırf aklım içim rahat olsun diye çocuk metabolizma hastalıkları uzmanına ve gastroenteroloji uzmanına götürürdüm çünkü çocuk doktorları bu konuda çok yetersiz kalıyor. Şayet onlar sıkıntı yok derse de bu çocuk yemiyor diye takmadan yoluma devam ederdim. Bu hali bir hastalıktan değilse kendini yok yere üzme canım inan ki yıprandığınla kalırsın. Bir de eşinin dediği gibi bu agresif hallerin oğlunda yer eder. İnan ki bende büyük kızımda öyle çok sıkıntı yaşadım ki ne zamanki bıraktım dertlenmeyi o da rahatladı bende. Dünya varmış dedik :)Kilo 3200 boy 52 cm dogdu canim
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun..Kizlar dogum gununu kutlayanlar kutlayacaklar bebislerin saglikli uzun omurleri olsun insallah..bizimde bugun dogum gunumuz ama kutlama yapamayacagiz..malum babamiz cezaevindehaftaya olur mu kutlama su an hicbirsey dusunemiyorum..
Bizimkide sabah dustu yururken agzi fayansa geldi ust dudak sisti kan oturduRabbim beterimden saklasin kuzulari...
Susmazdı :)yok heralde biraz ağladı sustu bişey olsa susmazdı dimi
Canım aslında ne tatlı bir an yaşamışsınız :) yaşarken insna böylesi anların belki de bir kere yaşanacağının farkında olmuyor.Dün markete gittik. Kızım kucağımda, domates seçerken atmaca gibi bir hızla domatesi alıp ısırması bir oldu. Mıncık mıncık etti elinde. Hem benim hem onun üstü battı. Arabaya da zor oturtuyorum artık. Çoğunlukla eve bir kolumda kızım bir elimde araba geliyorum.
Bana da yine geliyorlar bu ara. Çok bunalıyorum..
Canım benim yazdıklarımı görmüşsündür kesinlikle kilo takıntısı olan biri değilim bebek sağlıklıysa mutluysa filan yeterli gözüyle bakarım hep ki esas olan da bu ama bence de kiloya takmakta haklısın çünkü bebeğinin kilosu araştırılması gereken düzeyde yavaş ilerlemiş(%50 persentil doğmuş şu anda %3-10 arasında). Senin yerinde olsaydım sırf aklım içim rahat olsun diye çocuk metabolizma hastalıkları uzmanına ve gastroenteroloji uzmanına götürürdüm çünkü çocuk doktorları bu konuda çok yetersiz kalıyor. Şayet onlar sıkıntı yok derse de bu çocuk yemiyor diye takmadan yoluma devam ederdim. Bu hali bir hastalıktan değilse kendini yok yere üzme canım inan ki yıprandığınla kalırsın. Bir de eşinin dediği gibi bu agresif hallerin oğlunda yer eder. İnan ki bende büyük kızımda öyle çok sıkıntı yaşadım ki ne zamanki bıraktım dertlenmeyi o da rahatladı bende. Dünya varmış dedik :)
Kilosunda sorun olmadığı için ben aşırı beslemiyorum. Sabah omlet, pekmez, bir dilim ekmeğin içini yedi. Öğlen iki yemek kaşığı kadar kıymalı makarna, akşam ceviz kadar palamut buğulama yedi. Akşam biraz daha yese gece çok uyanmaz aslında ama yemediMuz yumurta peynur hergun vermeye çalışıyorum kaşara birazdaha yuklenim ozaman tesekkur ederim canim.. baska yuksek besleyici gida olarak siz ne veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?