2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
GozUmde canlandırdim da çok komik:)) aynen vay halimize:))

Canım benimki alerjikti sıkıntısı vardı o yüzden emmiyodu alerjisi geçince memeye döndü şırıngaya gerek kalmadı. Yemek yedirme mevzusu da canım valla görsen halimi gülersin kuçu geldi möcük gitti kuş uçtu derken sokuveriyorum ağzına hep oynata oynata. Ter içinde kalıyorum bitirtene kadar. Öyle oynata oynata denesen canım. Benimki çoğu zaman da kusuyor aç uyumasın diye bidaha yediriyorum. Bugün annem kucağına aldı gezdirdi ben de aralarda kaşığı soktum ağzına öyle yani. Hiç ağzı açık öyle yemek beklemiyo arkadaşımın kızını gördüm kaşığı ağzına vermiyo diye ağladı öyle hoşuma gitti ki öyle birşey hiç yaşamadım

Düşe kalka büyüyecekler allah sakınsın çok önemli hasar almadığı sürece bişey olmaz canım benim oğlum da ilk yürüdüğünde çok düşüyordu 2 hafta sonra azalır düşmeleri. Yalnız işte dediğim gibi yürümeye başlayınca kilo alımı hepten durdu bizim. Çünkü hep yürüyor günde baya bi km yapıyodur kilo almamasının hareketle de ilgisi olabilir seninkinin de

Sizede cok gecmis olsun canim..boyle durumlara hazirlikli olmak lazim artik..

Aynn canim bende oyleyim iyi ki burasi var :))
ya morluk için geçen biri bi jel yazmıştı kullanılabilir mi acaba bebekler de uygun mudur siz ne yapıyosunuz düşmelerde ben hiç bişey sürmüyorum ama hergün bi yerş kızarıo morarıo

Allah kolaylık versin . Kaç kiloydun?

Ahh canim ahh saatler suruyor yemek kac yemek döktüğümu tekrar hazirladigimi sonra tam yedirdim derken kustugunu bilirim bilmiyorum ne yapacam hala siringayla zorla agzini bulabilirsem o firsatta veriyorum hicbisey le kanmiyor bizim butun oyuncaklar yemek oluyor yerler hertaraf batıyor , siringadan parmaklarim aşindi artik ; ( ; ( cok sukurki yaninda annen varmis canim ben kafayi siyirdim artik tek başıma sardikca eşime patliyorum .. bide böyle okadar ugrasmaya kilo boyda dusuk cikinca sanki hic yedirmeye ugrasmiyormus gibi gözüküyor ...

Insallaah amin canim tv unitesini kaldirdik onun icin daha yeni basladi ama cok cesaretli gibi neresi olursa yurumeye calisiyor düşüyor , bende korkuyorum bisey olcak yurumekten de vazgececek diye duvari tutabilecegini saniyor koltuktan kosa koşa gidiyor pat yerde ..

Benim calisma saatlerimde cok yorucuydu canim o halde herseye kosturabiliyordum eşim sen paslanmissin şu ucretsiz bitsinde işe eski haline dön o halini özledim oglumuzda bu sinirli halini hic tanimasin diyor uzuluyorum oglum icin evde olduğum halde yetemiyorum bi yil sonra hep okul hayati basliycak kucuk yaşta ..

Yanımda değil canım arada ben gidiyorum arada annem geliyor. Ben de eşime patlıyorum yemek yedirirken düzgün oynatamıyosun diye:) allah iştah versin yavrularımıza bişey diyemiyorum balık yağı falan 1 yaş kontrolüne gidip bende sormayı planlıyorum

Allah yardımcın olsun canım ya ...

Kilo 3200 boy 52 cm dogdu canim
Canım benim yazdıklarımı görmüşsündür kesinlikle kilo takıntısı olan biri değilim bebek sağlıklıysa mutluysa filan yeterli gözüyle bakarım hep ki esas olan da bu ama bence de kiloya takmakta haklısın çünkü bebeğinin kilosu araştırılması gereken düzeyde yavaş ilerlemiş(%50 persentil doğmuş şu anda %3-10 arasında). Senin yerinde olsaydım sırf aklım içim rahat olsun diye çocuk metabolizma hastalıkları uzmanına ve gastroenteroloji uzmanına götürürdüm çünkü çocuk doktorları bu konuda çok yetersiz kalıyor. Şayet onlar sıkıntı yok derse de bu çocuk yemiyor diye takmadan yoluma devam ederdim. Bu hali bir hastalıktan değilse kendini yok yere üzme canım inan ki yıprandığınla kalırsın. Bir de eşinin dediği gibi bu agresif hallerin oğlunda yer eder. İnan ki bende büyük kızımda öyle çok sıkıntı yaşadım ki ne zamanki bıraktım dertlenmeyi o da rahatladı bende. Dünya varmış dedik :)

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun..
Amin canım bununla geçmiş olsun.

Canım aslında ne tatlı bir an yaşamışsınız :) yaşarken insna böylesi anların belki de bir kere yaşanacağının farkında olmuyor.
Sen bunalmayacaksın da kim bunalacak, yalnızsın çok haklısın.
Mersinde bir oyun grubu mu bulsan? Çok iyi gelebilir sana da Senaya da.

Cok tesekkur ederim canim yazdiklarin icin eşimi bu konuda ikna edemiyorum dogdugundan beri cocugun kilosuna taktin simdide boyu mu problem oldu diyor haklida dogdugundan beri her ay kilo almamis diyip durdum .. surekli ayni doktorada gitmedik simdi başka iyi bi doktor bulduk saolsun herkonuda yardimci oldu oda kilosu cok problem degil dişleri cikarsin alir insallah toparlar dedi bu kadar .. bugunde eşim ben yokken sonuclari tekrar göstermeye gitmis dviti demir damlasini hepsini kesin balik yaginida yasindan sonra verin demis ama ben israr edince başlayın demis 15 aylikken tekrar gelin demis bukadar 10 gun sonra saglik ocagina gitcez tekrar bilmiyorum bu halimiz nolcak bakalim

Muz yumurta peynur hergun vermeye çalışıyorum kaşara birazdaha yuklenim ozaman tesekkur ederim canim.. baska yuksek besleyici gida olarak siz ne veriyorsunuz
Kilosunda sorun olmadığı için ben aşırı beslemiyorum. Sabah omlet, pekmez, bir dilim ekmeğin içini yedi. Öğlen iki yemek kaşığı kadar kıymalı makarna, akşam ceviz kadar palamut buğulama yedi. Akşam biraz daha yese gece çok uyanmaz aslında ama yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…