2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Muz yumurta peynur hergun vermeye çalışıyorum kaşara birazdaha yuklenim ozaman tesekkur ederim canim.. baska yuksek besleyici gida olarak siz ne veriyorsunuz
Kaşarı bol vermeye çalış canım. Kalsiyum, protein ve yağ çok var. Bir kg kaşar 12kg sütten yapılıyormuş. Sabah zaten yiyorsa yumurtaya da ekle. Çorba sıcakken çorbanın içine de atıp erit. Bir de uyusa minnoş :)

Erkekler hep aynı canım daha yüzeysel düşünüyorlar. İnşaallah doktordan çok çok memnun kalırsınız. Dışarıda iştahı nasıl? Ablamın oğlu evde yemezdi dışarıda güzel yerdi.

Haklısın öyle aslında:) sena bayılıyor yaşıtlarına. görünce sarılıyor çığlık atıyor:)) olabilir aslında.

ya morluk için geçen biri bi jel yazmıştı kullanılabilir mi acaba bebekler de uygun mudur siz ne yapıyosunuz düşmelerde ben hiç bişey sürmüyorum ama hergün bi yerş kızarıo morarıo
Bende surmuyorum canim herhangi bi krem..zaten cabuk geciyor morluklar

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun..
Amin canım bununla geçmiş olsun.
Tesekkurler canim :)
Sagolasin

Erkekler hep aynı canım daha yüzeysel düşünüyorlar. İnşaallah doktordan çok çok memnun kalırsınız. Dışarıda iştahı nasıl? Ablamın oğlu evde yemezdi dışarıda güzel yerdi.

Insallah canim .. evet erkekler oyle ama bende buna tahammul edemiyorum ..Disarda da yemiyor canim bizim problemi miz tadina bakmama kafasini surekli ceviriyor elime vuruyor yemiyor kendine verdiğim zamanda iki bakıyor sonra atiyor

Tesekkurler canim bundan sonra oyle yapayim uykusuzluk bizdede var dun doktor azi dislerde yolda geliyor bi sure daha uyku yok size dedi

Ben kullanmıyorum. Birkaç ay önce hemşire günde bir damla ver dedi. Ben de bıraktım hepten. Zaten yazın denizde güneşteydi. Kaç aya kadar kullanılıyor ki normalde?
bilmiyorum ki doktora da 13. ayda gidicez o yüzden siz napıyosunuz diye sorayım dedim

Insallah canim .. evet erkekler oyle ama bende buna tahammul edemiyorum ..Disarda da yemiyor canim bizim problemi miz tadina bakmama kafasini surekli ceviriyor elime vuruyor yemiyor kendine verdiğim zamanda iki bakıyor sonra atiyor
Balık yağı bir miktar işe yarayabilir kimi bebekte ciddi iştah artışı yapıyor. Senin oğluş iştahsız, nazlı değil. Benim ufaklık mesela arkadaşların dediği gibi türlü şaklabanlıkla da olsa bir miktar yiyor şayet ağzını asla ama asla açmıyorsa elden gelen birşey yok.

Acmiyor canım mumkun degil actirmak .. ustune bide kayinvalidemler surekli siringayla besleme olayima takmis haldeler.. oglumu o sekilde besledigim halde kilosunu goruyoruz. Askere giderkende siringa istiyecek diye sakaya vuruyorlar .. insallah artirir canim bugun başladik bakalim balik yagina

Canım annen müsaitse ve kayınvaliden ayda bir hafta dönüşümlü olarak yanına gelseler ya?(yani iki ayda bir gelmiş olacak şekilde bir ay annen bir ay o) hem sen bebeğin beslenme işini onlara bırakırsın azıcık da onlar dertlensin :)

Canım ben de yesoka ya katılıyorum. Senden şırınga ile beslenmeye alışmış da olabilir. Bir aile büyüğü gelip ilgilenirse yeni bir düzen oluşturabilir.

bu dışarda giyiliomu yoksa tabanı ince patik gibi mi bize bu olmaz gibi geldi yazın bnde kokopatik almıştm altı ince deri dışı pamuklu kumaş onla yürüdü hep ama artk yerler soğuk
Evet dışarda giydiriyorum ama dediğin gibi tabanı ince deri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…