2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Adaşım bn bu tüp bebek işinde boş gebeliği anlamıom e adamlar bebeği oluşturup koyuyo tutunmamasını anladım da boş nasıl olur ki normalde boş gebelik yeterince hcg salgılanmazsa bebek oluşmazsa oluomuş bunu anlayamadm

Canım ben de dayanamadım internetten bebek battaniyesi,havlu,tulum falan aldım. Tabii iki cinsiyete de uyacak şeyler :) Çok güzeller ama

Canım Allah yardımcınız olsun bol dua et inşallah bakanın vardır ben ilk zaman lar bi wc ye kalkıyordum ama atlattım darısı sana. Halada tedirgnm kalp atslarını duymama tağmen annelik böle bişeymiş

Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..
ya bnmde midem arada coşuodu 2 gündür ses yok bulantıdan çok korkuyorum ztn istemiyorum ama şimdide bi tedirginlik sardı nereye gitti bulantılar diye yarın 10.20 de de bnm randevum var kalp atışı için

Canim hayırlı haberlerle gel inşallah su mubarek cuma gününde dualarım seninle ...

Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..

Endişelenmekte çok haklısın olumsuz örnekler olunca her insan benim de basıma gelecek mi diye düşünür . Allah'ın takdiri basımıza gelecekse önüne geçemiyoruz maalesef . Sıkma Canini herkesin hamileligi kendine has benim mesela ilkinde hiç birşey Yoktu bunda daha farklı . Hadi aksama hayırlı haberlerle gel inşallah bize de yazmayıda unutma

ya bnmde midem arada coşuodu 2 gündür ses yok bulantıdan çok korkuyorum ztn istemiyorum ama şimdide bi tedirginlik sardı nereye gitti bulantılar diye yarın 10.20 de de bnm randevum var kalp atışı için

Benimde ayni ya midem iki gündür şükür daha iyi . Yemek yerken çok zorlanıyordum. iştah açıldı şimdi de ama hala tatlı turu birşey görmek istemiyorum yine kız mi gelicükk acebaa?

Bnm iş yeride aynı böyle olunca işe gidesim gelmiyor heyet raporunu alıp uzatacağım

Beklemelisin bence gec döllenme olabilir dış gebelik değilse tabi

Canım ben de dayanamadım internetten bebek battaniyesi,havlu,tulum falan aldım. Tabii iki cinsiyete de uyacak şeyler :) Çok güzeller ama

Ay onu hiç sorma yıllardır biriktrdiğim arkadasların bebek Mevlütlerine gittiğim bi tanede kendminkne die die ala ala bir hurç birikti valla tırnak makasından burun aspiratörne biberondan oyuncağa.... Gecenki hamilelik de başlayıp bu hamilelikde hala bitiremediğim bi battaniyem var... Kıyafetler felan o kadar hoşki dün dayanamadım 2li alt pijama alım birde 5li çorap çok tatlılar nabayım inşallah giydirmek nasip olur

Bulantı işibendede bigün daha rahat bigün kötü

Belirti olsa bi dert olmasa bi dert işte kızlar. Benim ilk gebeliğimde de belirti yoktu .. Hatta millet son aylarında tekme yüzünden uyuyamıyoz derken bende o da yoktu hiç kıpırdamadı karnında tekme atmadı arada bir döndü durdu ama çok az hep yüreğim ağzımda gezdim..

Ayy canım yıllardır bebek isteyip de sonunda olunca böyle oldu galiba. Şunlarin tatlılığa baksana. Engl... H.me'dan da aldım, yoldalar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…