Canım benim ilk gebeliğim bu öncesinde tüp bebek yaptırmıştım ama boş gebelikti ve çok korkuyordum o yüzden dr dedi istersen bakalım diye benim içinde vajinal baktırmak sıkıntı değil baktırdım. Sende isteyebilirsin tabi duyulmazsa. Ama inşallah gerek kalmaz çünkü o kısacık an bile insanı alr üst etmeye yetiyor panik içinde oluyorsun acaba vajinal duyulacak mı diye
Adaşım bn bu tüp bebek işinde boş gebeliği anlamıom e adamlar bebeği oluşturup koyuyo tutunmamasını anladım da boş nasıl olur ki normalde boş gebelik yeterince hcg salgılanmazsa bebek oluşmazsa oluomuş bunu anlayamadm
Lcw internetdn sipariş verdim bende dünde sinemaya die gittik girmedik gezerken illa hamile badisi alcaz die tutturdu eşim gecenki hamilelik den bi tane var desemde dinletemedim aldı. Adamın swetlerine dadandım bu ara kendini kurtarmak için aldı bence ... Bn korkuyorum almaya önceki düşüklerden dolayı ama taytı mecburen aldım kac gündür ev etekleriyle aşk yaşar oldum
Günaydın güzel anneler... epeydir yazamıyorum ama takip ediyorum rapunzell çok üzüldüm canım ama kısmet ışte Allah sana daha iyi bi zamanda istediğin evladı nasip etsin inşallah !
Bu arada benim de çarşamba akşamı kanama oldu hemen doktora koştum doktor yatırdı beni 1 gece hastanede kaldım kanama takibi için iğne serum fitil derken kanama azaldı kese yerinde çok şükür ama hala bi kalp atışı alınamadı doktor biraz daha bekleme taraftarı full yatisla evde bekliyorum haftaya cuma yine gidicem kontrole.
Canım Allah yardımcınız olsun bol dua et inşallah bakanın vardır ben ilk zaman lar bi wc ye kalkıyordum ama atlattım darısı sana. Halada tedirgnm kalp atslarını duymama tağmen annelik böle bişeymiş
Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..
ya bnmde midem arada coşuodu 2 gündür ses yok bulantıdan çok korkuyorum ztn istemiyorum ama şimdide bi tedirginlik sardı nereye gitti bulantılar diye yarın 10.20 de de bnm randevum var kalp atışı için
Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdim sonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Aklınıza gelebilecek hiç bir belirti yaşamıyorum. Allah korusun tabi ama bu son zamanlarda düşük yapan yada kalbi duranlardan da çok etkilendim sanırım. Bu aksam dr.a randevum var ..
Endişelenmekte çok haklısın olumsuz örnekler olunca her insan benim de basıma gelecek mi diye düşünür . Allah'ın takdiri basımıza gelecekse önüne geçemiyoruz maalesef . Sıkma Canini herkesin hamileligi kendine has benim mesela ilkinde hiç birşey Yoktu bunda daha farklı . Hadi aksama hayırlı haberlerle gel inşallah bize de yazmayıda unutma
Himm tamm canm ayy bnm kafam çok karıştı ya bna hematoloji doktoru innohep 5000 lik vermişti kadın doğum onu bulmak çok zor dedi clexan verdi smdide bunu yazmış ..
ya bnmde midem arada coşuodu 2 gündür ses yok bulantıdan çok korkuyorum ztn istemiyorum ama şimdide bi tedirginlik sardı nereye gitti bulantılar diye yarın 10.20 de de bnm randevum var kalp atışı için
Benimde ayni ya midem iki gündür şükür daha iyi . Yemek yerken çok zorlanıyordum. iştah açıldı şimdi de ama hala tatlı turu birşey görmek istemiyorum yine kız mi gelicükk acebaa?
kızlar bu iş yerinde çıldıracağım hamilelik gibi hassas bir dönemde bir de git gide iş yüküm artıyor. bütün gün gözümün uyuyan insanlar çok yoğun oldu bir anda onlara destek verecek bir ben kalmıştım bu nasıl iştir yaa
Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdim sonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Ay onu hiç sorma yıllardır biriktrdiğim arkadasların bebek Mevlütlerine gittiğim bi tanede kendminkne die die ala ala bir hurç birikti valla tırnak makasından burun aspiratörne biberondan oyuncağa.... Gecenki hamilelik de başlayıp bu hamilelikde hala bitiremediğim bi battaniyem var... Kıyafetler felan o kadar hoşki dün dayanamadım 2li alt pijama alım birde 5li çorap çok tatlılar nabayım inşallah giydirmek nasip olur
Canim hayırlı haberlerle gel inşallah su mubarek cuma gününde dualarım seninle ...
Endişelenmekte çok haklısın olumsuz örnekler olunca her insan benim de basıma gelecek mi diye düşünür . Allah'ın takdiri basımıza gelecekse önüne geçemiyoruz maalesef . Sıkma Canini herkesin hamileligi kendine has benim mesela ilkinde hiç birşey Yoktu bunda daha farklı . Hadi aksama hayırlı haberlerle gel inşallah bize de yazmayıda unutma
Belirti olsa bi dert olmasa bi dert işte kızlar. Benim ilk gebeliğimde de belirti yoktu .. Hatta millet son aylarında tekme yüzünden uyuyamıyoz derken bende o da yoktu hiç kıpırdamadı karnında tekme atmadı arada bir döndü durdu ama çok az hep yüreğim ağzımda gezdim..
Ay onu hiç sorma yıllardır biriktrdiğim arkadasların bebek Mevlütlerine gittiğim bi tanede kendminkne die die ala ala bir hurç birikti valla tırnak makasından burun aspiratörne biberondan oyuncağa.... Gecenki hamilelik de başlayıp bu hamilelikde hala bitiremediğim bi battaniyem var... Kıyafetler felan o kadar hoşki dün dayanamadım 2li alt pijama alım birde 5li çorap çok tatlılar nabayım inşallah giydirmek nasip olur