2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
A anneveoglusu canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah, umarım güzel haberler verirsin ve her şey yolundadır. Allah yardımcınız olsun..

ben de dört beş tane indirimden hamile bluz almıştım artık okadar büyük beden almışım ki 9. aya anca giyerim hahaha :)
bebek tulum çorap ben de alıyorum engel olamıyorum güle güle giydiririz inşallah :)

şu saate kadar geldik ya ben bu günün biteceğinden umutluyum
inşallah bir an önce 5 olur saat de evlere dağılırız diye bakıyorum :)

Aslında eşim iş yerimin önünden geçecek saat 3'te eve gidecek. Ben 6da çıkıyorum eve gitmem 7.30'u buluyor hazır arabayla geçiyorken alsın istiyorum. Bahane arıyorum çıkmak için

Ayy canım yıllardır bebek isteyip de sonunda olunca böyle oldu galiba. Şunlarin tatlılığa baksana. Engl... H.me'dan da aldım, yoldalar :) :) Eki Görüntüle 1958520
çok tatlılar maşallah eskite eskite giymek nasip olsun inşallah :)
ben de gördükçe alıyorum, eşimi e-bebek'e soka soka aynı ürünlere yüz kere baka baka bitiremedim resmen

Aslında eşim iş yerimin önünden geçecek saat 3'te eve gidecek. Ben 6da çıkıyorum eve gitmem 7.30'u buluyor hazır arabayla geçiyorken alsın istiyorum. Bahane arıyorum çıkmak için
acilen şehir dışına çıkmamız gerek cuma trafiğine kalmadan hemen hazırlanıp gitmemiz lazım erken çıksam olur mu de

Eklentiler

• _20170224_142005.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 53
maşallah canım valla sen daha bir şey almasan bile mevlitte falan sana gelenlerle bir yıl idare edersiniz :)

Aslında eşimle sevgililik nişanlılık dönemin dede çok aldık ben bekarken bile alırdım yani kendimi bildim bileli anne olmak istediğim için

Eklentiler

• _20170224_142951.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 46
  • _20170224_143104.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 42
Selam annisler

ay elbiseler gordukce ne kadar tuhaf oluyorum
ben bilmiyorum ama su carsamba gunki randevum gecsin hersey yolunda olsunda ondan sonra diyorum tam hamileyim diye kendimi iyi hissedicem sanki

oldum olasi bebek elbiselerine bayilmisimdir bu haftada esimle yigenine bakindik hediye elbiseler turkiyeye yollamak icin o biraksam bizede alicakti yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…