çok çok ben de yiyemiyorum henüz, ama doyacak kadar yiyorum az çok. zaten fazlasını yiyeyim desem hemen midem rahatsızlanıyor. en kötüsü de normalde yemek üstüne tatlı falan atıştırırdım şimdi yemekten sonra hiçbir şey yiyemiyorum bile
Canım çok sevindim senin için. Ben hiç bebek istemedim. Evlenince ilk beş yıl asla dedim. 6.yil da olmadı işte. Yumurta gelişiyor, çatlıyor ama olmuyordu. Sonra tedavilere başladık. 3 kez klomen, 2 aşılama,2 tüp bebek sonunda oldu. Yani evliliğimizin 7.yilinda 7.tedavide hamile kaldım. Bunda da vardır bir hayır :)
Canım çok sevindim senin için. Ben hiç bebek istemedim. Evlenince ilk beş yıl asla dedim. 6.yil da olmadı işte. Yumurta gelişiyor, çatlıyor ama olmuyordu. Sonra tedavilere başladık. 3 kez klomen, 2 aşılama,2 tüp bebek sonunda oldu. Yani evliliğimizin 7.yilinda 7.tedavide hamile kaldım. Bunda da vardır bir hayır :)
aynen canım ben de alıyorum gördükçe dayanamıyor insan :)
önceden alıp kenara koymak da çok iyi valla açıkçası hepsini bir anda alınca zorlanıyor insan aslında bidaha.
çok çok ben de yiyemiyorum henüz, ama doyacak kadar yiyorum az çok. zaten fazlasını yiyeyim desem hemen midem rahatsızlanıyor. en kötüsü de normalde yemek üstüne tatlı falan atıştırırdım şimdi yemekten sonra hiçbir şey yiyemiyorum bile
Hepimiz aynı hallerdeyiz desenize bnde hazımsızlık yaşıyorum sürekli gaz mide bulantısı tespit ettim aç kalınca daha çok oluyor o an düşünüyorum cnm ne istiosaonu yiyip geçiştiriyorum
aynen canım ben de alıyorum gördükçe dayanamıyor insan :)
önceden alıp kenara koymak da çok iyi valla açıkçası hepsini bir anda alınca zorlanıyor insan aslında bidaha.
ya bnmde midem arada coşuodu 2 gündür ses yok bulantıdan çok korkuyorum ztn istemiyorum ama şimdide bi tedirginlik sardı nereye gitti bulantılar diye yarın 10.20 de de bnm randevum var kalp atışı için
Benimde ayni ya midem iki gündür şükür daha iyi . Yemek yerken çok zorlanıyordum. iştah açıldı şimdi de ama hala tatlı turu birşey görmek istemiyorum yine kız mi gelicükk acebaa?
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun