2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

Herşey Allahın takdiri .. Bizim dedil O nun istediği olur. Allah yardımcın olsun. Hiç bekletmesin aratmasın inşallah

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum böyle aramızdan ayrılanlara çok çok üzülüyorum inşallah bu süreci kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun canım

Vardır Allah'ın bir bildiği.. Hayırlısı olsun sen sağlıklı atlat bu süreci. Allah tez zamanda sağlıklı gebelikler bebişler nasip etsin.

Abimle yengeminde tam 7 yıl sonra oldu. Onlarda bir çok kez aşılama ve tüp bebek yaptırdılar fakat tutmuyordu. Artık yengem Allah'ın taktiri dedi çok yıpranmıştı ama artık toparlanması gerektiğini biliyordu. Psikolojisi rahatladığı an Allah nasip etti hemen :) Şuan 3 yaşında hala kuzusu. Allah sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım çok üzüldüm...
allah sabır versin, daha iyi sağlıklı gebelikler nasip etsin sana.
sen kendine dikkat et artık iyi bak bünyene
Allah yardımcın olsun

canım çok üzüldüm...
allah sabır versin, daha iyi sağlıklı gebelikler nasip etsin sana.
sen kendine dikkat et artık iyi bak bünyene
Allah yardımcın olsun
CANIMM ALLAH SABIR VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH İNŞ TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI GEBELİK GETİRİR SANA :)

ben de iki haftadır cornet dondurma yiyorum :)
bana iyi geliyor ferahlatıyor. bir arkadaşıma doktoru mide bulantısına da iyi gelir demiş.
benden söylemesi :)
Kızlar ben hafta sonu alışveriş için şehir dışına çıkacağım yolculuk vs etkiler mi doktorumu aradım gidebilrsin dedi

Kızlar ben hafta sonu alışveriş için şehir dışına çıkacağım yolculuk vs etkiler mi doktorumu aradım gidebilrsin dedi
uçağa binmediğin sürece bence sıkıntı olmaz canım. dinlene dinlene gitme şansınız varsa öyle yaparsın :)

uçağa binmediğin sürece bence sıkıntı olmaz canım. dinlene dinlene gitme şansınız varsa öyle yaparsın :)
ankaraya gidicem zaten canım. 2,5 saat yol sürüyor. otel de kalacağım avm falan gezicem ama yorulmadan dikkat edeceğim sıkıntı olmaz dimi

canim cok cok gecmis olsun
allah biran once tekrardan saglikli bi hamilelik yasatsin cnm kucagina alip sevmeyi nasip etsin

İnşallah tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın canım çok yıpratma kendini

Hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim istediğim zaman tekrarını nasip etsin

ankaraya gidicem zaten canım. 2,5 saat yol sürüyor. otel de kalacağım avm falan gezicem ama yorulmadan dikkat edeceğim sıkıntı olmaz dimi
ben olacağını düşünmüyorum canım düşük riski falan olmadığı sürece istediğin yere gidebilirsin demişti doktorum bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…