2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

Allah herşeyin hayırlısı versin canım. Sağlıklı bebek gitmez derler. Bu bile şükür sebebi. Tez zamanda tekrar nasip etsin inş. Rabbim.

Bana 4. Gün embriyosu transfer edilmişti beta hcg değerim çok güzel arttı iki günde bir kan verdim çok güzel artışı vardı. 5+3 de kese için gittiğimde kese göründü ama küçüktü yolk sac yoktu 2 hafta sonra gittiğimde yine kese büyümüş ama içinde embriyo gelişememiş. Bunun sebebi yanlış hücre bölünmesinden oluyor ya da yumurtadan spermden de kaynaklanabilir. Tüp bebekte de hücreler evet bölünüyor embriyo oluşuyor ama tam anlamıyla bölünme bitmiyor Rahime transfer edildikten sonra da bölünmeye devam ediyor. İşte yanlış bölünürse yumurta ya da sperm kalitesinde ( kromozomlarda ) sıkıntı varsa böyle kese oluşur ama içinde bebek oluşmazmış. Bende yaşayarak öğrendim :)

Kizlar bugun böbreğim sancilamdi hayatimda ilk defa once dusuk sandim nasil sanci ama kostum kanamam varmi diye yoktu sukur sonra anladım suan gecti sukur ama usuttum mu neden anlamadim ya gunu yatarak gecirdim nerdeyse yarin kontrol var ins bebis iyidir

Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonraki gebeligin sağlıklı olur.

Böbrek taşın var mı ya da kum döküyor olabilir misin? Kadın hastalıkları doktorum kan idrar vs istemişmiydi orda çıkar taş kum enfeksiyon falan varda

Böbrek taşın var mı ya da kum döküyor olabilir misin? Kadın hastalıkları doktorum kan idrar vs istemişmiydi orda çıkar taş kum enfeksiyon falan varda
Canim hic bilmiyorum daha once olmadi yarin gidecem dr ilk soylerim agridigini anlarmi ki o suan gecri cok.sukur ama korkuttu bebekle ha diyince dr da gidemiyorum iki buklum yavrumla ilgilendim

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Canim cok gecmis olsun Rabbim hayirli tez vakitte saglikla nasip etsin inseallah

Sonra kendiliğinden mi hamile kaldın canım? Ne güzel :)
Bana da kasımda iki embriyo transfer ettiler. Maalesef tutmadı. Sonra laboratuvarı aradım ve hiçbir embriyoyu dondurmadiklarini söylediler. Resmen yıkıldım. Zaten sebepsizdi. Ağladım ağladım kendimi yedim niye olmadı diye.
Aradan iki ay geçti, tekrar tedaviye başlamaya karar verdim, bankadan kredi çekmeye karar verdik. Hastaneye gittim, dosyama baktılar ve iki tane dondurulmuş embriyon var, hem de çok kaliteli dediler. Yani şimdi o sürpriz yumurtaya hamileyim :) :)

Kizlar kasik agrisi devam edenler var mi aranizda? Ya benim kasik agrilarim var bazen sagda bazen solda bazen ortada korkutuyo beni biraz..kahverengi lekelenmem arada az oluyo doktor pazartesi gunu baktiginda bebege bir zarari yok demisti endiselenmeme gerek yokmus ama yine de tedirgin oluyorum biraz

Peki embroyaya genetik inceleme yapılıomuş sizinkne yapışmadı mı

Suiçme durumıun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…