2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Akşamları yatınca adet olcak gbi oluom

Hadi gözün aydın cnm 1 hafta var aramızda tam 1 hafta önce duydum bnde fasülyemde 1 cm di inşallah hep sağlıkla devam ederiz

Kızlar 7+3 deyim ve hiçbir şey yemiyorum midem almıyor çok fazla iştahsızlık yaşıyorum...sizler yemek yiyebiliyor musunuz...
Yemeği bn yaparsam yiyemiyorum kokusundan migdem bulaniyor ama başkası hazirlarsa yiyorum gayet normal yda kendim hazırlayıp 2 saat kadr migdemin düzelmesini bekliyorum.

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Çok geçmiş olsun canm Allah ım bir daha yasatmasn

İnanmıyorum nasıl yani dondurulmuşların yok deyip sonra var dediler şaka gibi :)

Ben Kasım'ın 25 inde kürtaj oldum. 3. Adetimde gidip tekrar tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Kürtajdan sonra adet oldum ama tabi düzenim bozulmuştu 30. Gün adet oldum. 2. Adetimde de bekliyorum gelmiyor bir türlü ama hiç aklıma gelmiyor hamile olduğum. 35. Gün sabah 2 tane sigara içtim bi baktım sigaram kalmamış markete gidecektim içimden bir his test yap dedi :) negatif olacak diye diye yaptım testi anında 2. Çizgi çıktı şok oldum :) o gün sigarayı bıraktım günde 1 paket sigara içen ben:) ama hala diken üstündeyim ne eşimde ne bende sıkıntı yoktu 3 yıl boyunca bir sürü tedaviler testler sonunda geldi mucizem

Masaallah canim darisi basimiza :)

Gece acile gtmştik ateşim 38.5 tu,doktor parol içeblrsin dedi ben ilk 3 ay o da içilmiyo sanıyodum iç bişe olmaz dedi ztn ateşten duramıyodum geceyi onunla geçrdim sbh kadın doğuma gttm o da ateş iyi değil parol içeblrsin günde en fazla 2 tane dedi.sbh içmiştm yine çıkıyo ateşim cnm çok sıkkın duş flnda kar etmyo yatak döşek üstm açık yatıyorum rabbim esirgesin tüm kuzuları.var mı böyle gebelik gribi hikayesi olan brz rahatlmya ihtiyacm var galiba

Ayy canım sen de çok uğraşmışsin ama ne güzel kendiliğinden olması ya :)
Benim laboratuvarda dosyanın arka sayfasında embriyoların dondurulduğu yazıyormuş, telefonu açan kişi bunu görmemiş. Tabii bayağı tepki gösterdim. Bir de beni teselli etmeye çalıştılar. Sevinmeniz lazım falan diye. Ben de benim iki aydır yaşadıklarım ne olacak dedim. Cevap veremedi. Neyse sonunda oldu işte. Şimdi sol tarafimda ağrı var. Onun için endişeleniyorum. İnşallah bir şey yoktur.

Canım üç diş sarımsak soy, onları suyla yut. Akşam yatarken yine üç tane yut. Bana hep iyi gelir. İnşallah senin de işine yarar

Ben kullanmıştım canım. Gece yatarken içeceksin. 5 saat tuvalete gitmemek lazım. Hamilelikte hep bunu veriyorlar.

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

Rabbim yar ve yardımcın olsun umarim tez zaman da saglikli bir gebelik nasip olur canim sende Allah a emanet ol. Sabr..

Canim kum olabilir bende suan var maalesef . Suyu arttırmam lazim 1,5 lt bazen buluyor 2 lt içmem lazım ama su bile içimi kaldırıyor.
Enfeksiyon belirtisi belkide üşütmüşsündur dr un bilgilendirir Zaten bakar böbreklerine ..

Oh gözün aydın ..
Bana da vermişti tek kullanımlık gebeliğin çok basıydı o zaman içmiştim . Zaten emin ol o ilaç enfeksiyon kadar zararlı olamaz . Gebelikte içilen seyleri yazıyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…