2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimde aksamlari adet olacakmis gibi sanci oluyor ama gunduzleri de normal sekilde sanci oluyo anlamadim..6 martta kalp atisi icin gidicez gunler gecmiyo sanki kalp atisini duysam bir nebze daha rahat olucam

Bi nebze rahatlarsın ama çok değil endişe hep devam ediyor zor gecio ama gecio

Canim ben coraplarimin icine ayagimin altina 1er dilim sogan koyuyorum. 1 saate indiriyor atesi. Umarim yardimi olur.

Kızlar 7+3 deyim ve hiçbir şey yemiyorum midem almıyor çok fazla iştahsızlık yaşıyorum...sizler yemek yiyebiliyor musunuz...
Ben de yiyemiyorum maalesef. Aç kalkar aç yatar oldum. Bugün anneme gittim. Gayet rahat yedim herşeyden de. Çözdüm ben olayı. Sık sık davet ettireyim kendimi bir yerlere

Ay bana bugun fenalik geldi ne yenir ne yenmez. Nohutlu yogurt corbasi yapayim dedim. Nane koydum dogal olarak. Yerken bir arkadasimla konusuyordum aman nane yeme dedi. Naneyi hic duymamistim. Ama yedim bile. Ciyak.

Geçmiş olsun umarım toparlanırsın biran evvel zor oluyor bilirim . Bende minoset içmiştim . Maalesef sadece ağrı kesiyor . Eğer ateşin devam ederse druna danış sen yine belki başka bir ilaç verir .

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Hayırlısı olsun canım...geçmiş olsun...düşügün ayağı içeride kalır derler bir bakarsın önümüzde ki ay hamilesin...

Geçmiş olsun umarım toparlanırsın biran evvel zor oluyor bilirim . Bende minoset içmiştim . Maalesef sadece ağrı kesiyor . Eğer ateşin devam ederse druna danış sen yine belki başka bir ilaç verir .
Grip olmak bildiğim kadarıyla önemli değil önemli olan kanında enfeksiyon olmaması...kan tahlili istediler mi? Geçenlerde benimde çıkmıştı aynı gün düştü....daha sonra gittiğim doktor kontrolünde bebisi görmüştük...sorun olmadı...geçmiş olsun canım...

Teşekkürler cnm doktor kan tahlili istedi wbc ve crp değerine dikkat ediyolar crp brz yüksek wbc norml.enfksyon da olablr yani, sonç olarak parol dan bska bişe vermiyolar.inşllah yrn düşer

Bende öyle yapıyorum ya vicdan azabı resmen naptın bırakabildin mi
Bıraktım da cnm bırakınca hersey hortladı ağız yaraları grip.sigara baskılarmış vücuttki hastalkları,en dogrusu hamile kalmadan bırakmk.bu bırakma semptomları şimdi kendni gösteriyo.inşllah sende tamamen bırakırsın

Gözün aydın ve gecms olsun canm. Bndede var idrarda yanma ki enfeksiyondandor hc bise vermedi ilk 3 ay ilaç yok kesinlikle dedi ama idrar testi yapmıştı çok aşırı varsa illa verir ama haftya perşembe gidecegm tekrar ne diyecek bakalm kan tahlili sonuçlarınada bakar.

Ben de yiyemiyorum maalesef. Aç kalkar aç yatar oldum. Bugün anneme gittim. Gayet rahat yedim herşeyden de. Çözdüm ben olayı. Sık sık davet ettireyim kendimi bir yerlere
Canm bnde oyleym başkası hazirlayinca öküz gbi yiyorum ama kendim yapınca yiyemiyorum sanırm pişerken kokusundan etkileniyoruz migdem bulaniyor benm yemek yaparken

Herkese merhaba ben ilk kez yazıyorum 4.5 yaşında bir kıızım var.Ikinci hamileliğim. Yarın doktora gidicem.Muhtemel doğum tarihim 24 ekim.Testte pozitif gördüm yarın güzel haberler alırız inşallah
Ins canim yarin bende gidiyorum.ilk kez bakalim ins hayirli haberlerle doneriz

Kızlar merhaba.gecen salı vajinal muayeneyle kalp atışını duydum bebişimin.onceden 4tane düsügum var biri Tup bebek.bu normal sürpriz geldi bize.ara arada kahverengi lekelenmelerim var özellikle yürürsem yada çok hareket edersem gün içinde.oncekiler yüzünden içimde hep bi korku var elimde değil sizde mi hep endişelisiniz.birde kasiklarda batma sizde hergun oluyor mu ben dünden beri hissetmeyince öyle bisey ondan bile etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…