2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ssvd düşünen var mı aranızda. Ben normal doğumdan hiç korkmadım ama sezeryan sonrası normal açıkçası korkutuyor ama çok isterdim..
Arkadaslar ssvd nedir? Ben epidural normal dogum istiyorum Allah izin verirse.
güzel geçmesine sükret ben resmen saçma sapan şeyler görüyorum :

Maşallah canım çok sevindimm

Benim ilk doğumum zorunlu epidural oldu. ssvd dusunmuyorum zaten tansiyon problemim olmuştu

kızlar bende gebelikten önce smear vermiştim enfeksiyon çıktı doktor keseyi gördüğümüz için fitili kullanma demişti bu cmt kalp atışlarını duyduk tam 7 haftalık olmuştu donaxyl fitil verdi kullanayım diye hamilelikte kullanılabiliyor dedi aklımda karıştı şimdi risk almayıp 12. haftadan sonra ne vermedi ama enfeksiyon bebek içinde ii diil diyolar

Kızlar bişey sormak istiyorum geçen hafta 7+1 de kalp atışını duyduk şükürler olsun.dr a sormayı unuttum Crinone jel e devam edicekmiyiz diye, normalde ilaçlara devam diye uyarırdı bu sefer bişey demedi.Acaba ne zmana kadar kullabnılmalı aranızda bilen varmı acaba? Benimki tüp bebek olduğu için henüz kendi doktoruma başlayamadım.Anadolu yakasında Acıbadem- Medikal park veya Memorial da Dr tavsiye edebilecek olan varmı?

Çok iyi ya maşallah .. haftan uyumlu yani şuanda demi?

Kizlar ne yiyosuuz oyle masallah simdiden kilo almak iyi olmaz evet ben oglumda toplamda 8 kg aldim.yine oylr olur insalah suan ayniyim hic almadim zaten sanmam pek almam oğlum masallah oturtmaz:)
Benim kilom yok 54 le başladım ama yapım almaya müsait normalde dikkat ediyordum hep şimdi bütün kısıtlamaları kaldırdım hemen 1 kilo aldım zaten benimde durum vahim

Kızlar ssvd düşünen var mı aranızda. Ben normal doğumdan hiç korkmadım ama sezeryan sonrası normal açıkçası korkutuyor ama çok isterdim..
Ben çok istiyorum canim ya . Keşke destekleyen doktorların sayısı bu kadar az olmasa .. henüz drlumla konuşmadım çok yeni diye . Herşey yolumda seyrinde giderse düşünüyorum .. bir sosyal medya var hani zikredemiyoruz adini :) orada ssvd grup var inanılmaz cesaret verici hikayeler okuyorum gaza geliyorum bi an ama onlarda destekleyen dr sıkıntısından bahsedip duruyorlar . Rabbim hayırlısı versin inşallah dualrim hep bu yönde ...

Kizlar ne yiyosuuz oyle masallah simdiden kilo almak iyi olmaz evet ben oglumda toplamda 8 kg aldim.yine oylr olur insalah suan ayniyim hic almadim zaten sanmam pek almam oğlum masallah oturtmaz:)
canım valla eski hayatıma devam ediyorum sadece sık yiyorum az yiyorum anlamadım ben de hızlı kilo alıyorum

Canim ben de ayni arayistaydim gecen haftalarda. Memorial atasehirde Bilgi Gokcen'e devam etmeye basladim. Aslinda hacettepe ekolu tercih ediyordum ama iki erkek dr da yoğundu. Oldukca uzun ve sakince herseyi konusup anlatiyor detaylica. Kilo ve sigara konusunda baya hassas. Suana kadar cok memnun kaldim. Ben cekmekoydeyim acibadem kadikoy bana uzak geliyor dogum icin. Ama orada Harika hanim varmis. Medikal park bilmiyorum. Bir de cok kisi central hospital kozyatagina gidiyor sgk geciyormus sanirim ve memnunlar.
Benim tup bebek dr um devam ediyor bakmaya istersek ama cok yogun ve ben ilgi ve ozen bekliyorum acikcasi.
Crinone jeli de 12. Haftaya kadar devam dedi bana. Bolca su tutuyor o da vucutta :/

ilk haftaar bende de vardı şimdi biraz hafifledi bide zombiler kovalıyo patlamalar oluyo seri katiller neler ararsan rüya diil korku filmi resmen bi uyanıyorum daha çok yorulmuşum
Bende bu gece rüyamda doğuma gidiyomus gidiyomusum ama daha ben çanta hazırlamamışim doktora diyodum ki benim çantam hazır değil yarın doğursam olmazmi diyorum öyle bi panik halinde uyandım işte ;-)

Öncelikle cavapların için çok sağol canım, Crinone jel felaket bir ilaç artık yıldım valla vajinada kalıntı yapıyor berbat ve su gibi akıntı geliyor sürekli ilacın etkileriymiş.Dr olarak bende tüp bebeği de Acıbadem de yaptırdığım için oraya gitmek istiyorum tüp bebek öncesi çok tavsiye üzerine Dr Habibe Seyisoğlu na gitmiştim çok memnundum şimdi acıbadem altunizade yeni açılıcak 6 martta oraya geçiyormus ama doğum ücretleride farklıymış orasının bilgi vermiyorlar henüz bakalım ne diycekler duruma göre artık sanırım martın 18 ine alıcam artık ilk randevuyu.zaten 10 martta sonkez Tüp bebek doktorum tayfun beye gidicem.testler içinde geç kalmamışımdır inşallah olmazsa hocaya sorup onları hazırlayıp öyle gidicem Habibe hanıma

Aa kadikoyu tasiyacaklar diyolardi. Bana nispeten yakin ama altunizade trafigi korkunc. Ben orda bahcecide tup bebek tedavisi gordum. Sirf trafikten bezdim.
Fiyat sordum ben gecen hafta Acibademe. Kadikoy 13bin falan epidural sezeryan. 9bin civari epidural normal dogum. Maslakta 3-4 bin ekleniyor.
Memorial atasehirde epidural sezeryan 9bin3yuz civari. 2gun yatisli. 6bin civari epidural normal dogum. Ama allianz indirimli bu fiyatlar. Bende dogum teminati yok çünkü. Acibadem maslagin normalde epidural sezaryeni 20binuzeri.
Eger acibadem daha iyi gibiyse orada dogururum tercihen.

Merhaba kizlar sanirim bende araniza katiliyorum. Adetim 7 gun gecikti. Iki tane idrar testi yaptim cok net belli oldu son adet tarihine gore 6 hafta 6 gunluk cikiyor. Sizler keseyi kandaki kac bin degerinde gormustunuz?
1579 la alttan muayene ile görmüştük canım :)
hayırlı olsun tebrikler :)

Ya açıkçası herşeyden önce bebepimin sağlığı . ben kendimi düşünmüyorum. İlkinde kalbi durdu. Rabbim çok şükür sapasağlam bana bağışladı .. Asla kendimi illa şu olacak diye şartlamıyorum. Ben doğum sancısını mrk ediyorum. 41. Hafta olmasına ragmen ve suni sancıya ragmen ne açılma oldu ne sancı... Yani ikincidede açılma olmayacak gibime geliyor. Bu yüzden hiç düşünmiyim diyorum. Dediğin gibi destekleyen dr. Şart. Sare davutogluna gideyim diyorum ama pahalıdır oda.. Hem de bana uzak.

Merhaba kizlar sanirim bende araniza katiliyorum. Adetim 7 gun gecikti. Iki tane idrar testi yaptim cok net belli oldu son adet tarihine gore 6 hafta 6 gunluk cikiyor. Sizler keseyi kandaki kac bin degerinde gormustunuz?

Hayırlı olsun . Hosgeldin aramıza . Sağlıkla kucağına al inşallah ..

Ah kızlar keşke bende ay çok yiyorum kilo aldım diyebilsem. Tamam belki kilo almasam daha iyi ama iştahsızlık yemek gördüğümde resmen öğüresim geliyor. Çok az şeyler yiyebiliyorum. Hiç sağlıklı şeyler değiller. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne süt ne yoğurt ne yumurta nede balık hiç birini tüketemiyorum ya.

Benim korkum ruptur( rahim yırtılması)
Ben de çok net değilim. Allah korusun bir tane evladım var olumsuz bir şey yasarsam ona haksızlık da etmek istemiyorum ..
Herşey yolunda giderse iste o anki durum neyi gerektiriyorsa o olsun ..hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…