2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne insanlar var ya gerizekalı kadın! Anneye saygı duymayan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Ne demek ağzına sıktı kaşla göz arasında. Ne olmuş verince başı göğe ermiş mi. Hadsiz.
Bu yeni nesil bilinçli annelere "buldumcuk" diyorlar bide... Doğrusunu araştırıp bulmuşuz sanane?
"Bizim zamanımızda" diye başlayan cümle kuranların ağzına kürekle vuracaksın.

Burdayım canım, kayınvalidemler burda yoğun geçiyor zaman Tuğçe’den haber var mı diye girip girip çıktım yazamadım hiç bu arada ellerine sağlık , tarifini bende uygulayayım
Kolay gelsin :) maalesef haber yok...
Sağol canım denersen nasıl olduğunu söylersin afiyet olsun şimdiden:)

Seçtiği illa alınacaksa zararlı şeylerden nasıl vazgeçiriyorsun?

3 yaşına kadar nasıl sakınabildin peki yani akraba arkadaş falan?

Eskiden çocuklara değer verilmezmiş ya hayret ediyorlar bizlere abartılı geliyor bizim davranışlarımız..

O anki şokla beni görmeliydin, hayatta herşeye yetişirim sanıyordum ama kaydiragin bir başından diğer başına yetişemedim : ) Oğlanın üstü başı rezil balık kusmuğu koktu bide onu yıkadım yine yedirdim tekrar iş üstüne iş ama bidaha benim çocuğa yaklaşamadı o kadın kendininkiler bebek arabasında sade patates cipsini yiye yiye büyüdüler ne diyim cahillik başa belâ :)

Havalar kötü evlere tıkıldık kaldık, çocuklar enerjilerini atamıyor, piapolyanın tarifinden ay kumu yaptık 1 saat oynadık birlikte bayıldı ay kumuna.. Ortalık berbat oldu orası ayrı :/
Ne güzel kaliteli zaman geçirmişsiniz:) amma da önlem almışsın halbuki:)) o önlük nereden? Bide kumun tarifini rica edebilir miyim müsait zamanında?

3 yaşına kadar nasıl sakınabildin peki yani akraba arkadaş falan?
Aslında pek gezen bir aileyiz hiçbir haftasonu evde olmayiz haftaiçi işlerimi bitiririm bu yüzden :) ama abur cubur vermedim verenlere de izin vermedim evde yemediği için alışmadı galiba oğlumunda canı istemedi yanımda bölmeli kutularda ev yapımı meyveli cevizli muzlu vss kek götürdüm kuruyemiş götürdüm muzu çok sever muz götürdüm ondan verdim istediği zamanlarda ama inanki hiç ama hiç yemek istiyorum diye ağlamadı aglasa kıyamazdım verirdim belki ama evdeki alışkanlık çok önemli biz yemedik eve de almadık görmedi çocuk bundan sonra yese de bağımlık derecesinde olacağını sanmıyorum.Az önce kek istedi mucize gibi hemen kalkip cevizli havuclu tarçınlı yaptim muhtemelen toplamda 2 dilim yiyecek ama olsun evde istediğine kavuşsun. .Şimdi ıvır zıvır
okulda dağıtılani yemez arkadaşları yiyor istese yer ama alip eve getitir inşallah değişmez.

Erkekse yaklaşsın yaklaşırsa beni de çağır kız ay çok sinirlendim :))

Ay süper ya maşallah. Vallahi bravo. İşte aile tutumu ne kadar önemli. Ne ekersek onu biçiyoruz. Hayran kaldım.

Ay süper ya maşallah. Vallahi bravo. İşte aile tutumu ne kadar önemli. Ne ekersek onu biçiyoruz. Hayran kaldım.
Küçüğe de birebir aynı şekilde davranıp öğretmeye çalışacağım bakalım çocuktan mı yoksa tutumdan mı kaynaklanıyor göreceğiz :) sağol canım.

Eskiden çocuklara değer verilmezmiş ya hayret ediyorlar bizlere abartılı geliyor bizim davranışlarımız..
Aynen ya hep böyle bi acıyarak bakıyorlar tepene çıkarmışsın çok şımarmış der gibi ben de diyorum ki hayret bir şey çocuğa değer vermeyip neye değer veriyordunuz acaba diyorum cevap veremiyorlar

Değer verilmese bile eskiden herşey çok doğaldı. Salçali ekmekle büyüyen nesil çok sağlıklı mesela:)
Doğal ekmek ve doğal salça faydalı olmaz mı çok sağlıklı bence de...bizim dönem nispeten daha iyiydi bence ama şu an gerçekten gıdaların çoğu çöp resmen. İyisini, doğalını, sağlıklısını bulmak mesele..hadi bulduk diyelim maddi olarak da çok kasıyor güç yetirmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…