2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Süper çok sevindim adına :)

insallah daha da iyisi olmasi icindir bu kotu gibi gorunen durum.

Canım Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten çok zor süreçler inşaallah eşinin gönlüne göre severek çalışabileceği bir ortam çıkar karşısına. Ülkede kesinlikle kriz var. İşin acısı bunun sadece başlangıç olduğunu söylüyorlar sen banka ortamındasın daha iyi biliyorsundur..

Bilinçaltına girersen boğulursun aman diyim, her yazar başka şey yazıyor beyin çok kompleks bir yapı hele ki bilinçaltı.. Aynen çok derin meseleler.

Süpermiş tadına baksa bakabilir yani

Yerse de sonunda ölüm yok ( yani inşallah) ama koruyabildigimiz kadar koruyalım içimiz rahat olsun.Ama arkadaşımın oğlunu görünce üzülüyorum kısıtlamadı hiç çocuklarını üzülmesinler ağlamasınlar dedi kızı da çok seviyor ama oğlu bağımlı resmen ice tea ve çikolata her türlü şeker bağımlısı..Inşallah ilereleyen zamanlarda rahatsızlık çıkmaz.

Evet canım bebeklerde böyleymiş 2-3 yaşlarına kadar sürebiliyormuş gerileme olmazsa gözlük veriliyormuş. Bir de damla damlatıp göz köküne filan baktı normal muhtemelen geriler filan dedi. Dünya göz hastanesinde çocuk oftalmoloji uzmanı bir doçentti gittiğimiz. Bir de hiç ağlamadı kızım sürekli oyuncaklar filan gösterdi doktorun yaklaşımı süperdi çok memnun kaldım. Çocuklardaki durumu bilmiyorum canım geçmiş olsun umarım hiç ilerlemez ve hatta düşük numarada kalırsa lazere de gerek yok bence. Gittiğimiz doktorun gözlüğü vardı mesela ufak numaralar için (2,5 ve altı) lazer tavsiye etmiyorum dedi (kendimiz için sorduğumuzda).

Bu ara kızım da öyle harika bir şey değil mi bir de gelip öpüyor beni dudağımdan nasıl öğrendi bilmiyorum sadece beni öpüyor öyle sarılıyor filan içim eriyor resmen bu arada yanaktan öpmeyi öğretmeye çalışıyorum ben de başkalarını da öyle öper diye aklım çıkıyor

inşallah...Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin. bazen özgürlük, kısıtlamamak kelimeleri anlamını yitiriyor... eskiden zararları bu derece bilinmiyordu.şimdi bile bile,göz göre göre nasılsa bir gün yer diye minnacık bedenine o zehirleri sokmak benim aklım, mantığın dışında

Evet hepsi damla döküyor yarım saat sonra bidaha bakıyorlar çok sağol, insallah sizin ilerlemez geriler ama bana o ihtimali kimse vermedi üzüldüm yapacak bişey de yok gözlüğü düzenli kullanıyor oğlum akşamları tek gözü kapatıp diger göz kaslarını çalıştırıyoruz başka da yapacak bişey yok beklemekten başka.Buna da şükür.

Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin. Ekonomi çok fena bunu anlamak için bir markete pazara gitmek yeterli zaten Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kızlar hala sümüklü ve yarın yalovaya termal tatil köyüne gidelim diyoruz, bendeki artistiğe gelin. İnşaallah elimde patlamaz.
Bence çok iyi gelir canım temiz hava, şifalı su ve bol gıda daha ne olsun iyi tatiller diliyorum şimdiden inşallah çok güzel geçer..

insallah daha da iyisi olmasi icindir bu kotu gibi gorunen durum.

Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin. Ekonomi çok fena bunu anlamak için bir markete pazara gitmek yeterli zaten Allah herkesin yardımcısı olsun.

Teşekkürler kızlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bankada acayip baskı var üstümüzde ama sürekli kriz yok sakin kriz kelimesini ağzınıza almayın deniyor. 2019 daha zorlu geçecek diyorlar maalesef

Teşekkürler kızlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bankada acayip baskı var üstümüzde ama sürekli kriz yok sakin kriz kelimesini ağzınıza almayın deniyor. 2019 daha zorlu geçecek diyorlar maalesef
Allah daha iyi bir kapı açsın canım.Benim eşimde bankacı yeni yıldan sonra herşeyin daha zorlaşacağını fiyatların dahada artacağını düşünüyor zaten geçim çok zorlaştı daha da zorlanırsa nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.

Allah hayırlı kapılar açsın daha iyi işi olur inşallah. En azindan tazminat veriyorlar. Bı tanıdığın çalıştığı çok ünlü bir firma bir sürü elemanı iftira atıp çıkarmış tazminat vermemek için:/

Sağol canım Hakkımızda hayırlısı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…