Kızlar ya inanılmaz mutluyum
Öğlen işten geldim, kızım geldi bana sarıldı. Ondan sonra sürekli sarılıyor, bir de pıt pıt vuruyor eliyle. Tabi eli sırtıma kadar yetişmediği için omzuma ancak vurabiliyor :) Oyun oynuyoruz sarılıyor, yanımda otururken sarılıyor. Çook güzel bir gündü :) Önceden de sarılıyordu tabii ama bu sefer tüm gün boyunca sarıldı :) 19.30’da da uyudu. Bugün bana jest yaptı yani
Kızlar bugün bizim için kötü bir gün oldu. Eşimin çalıştığı firma Turkiyeden çekilme kararı almış tazminatlarını ödeyerek işten cikaracaklar. Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 2019 daha da sert geçecek diyorlar. Ama KRIZ yok tabi kim sorarsa KRIZ yok demeliymisiz banka öyle diyor. Ekonomi süper....
Kızlar bugün bizim için kötü bir gün oldu. Eşimin çalıştığı firma Turkiyeden çekilme kararı almış tazminatlarını ödeyerek işten cikaracaklar. Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 2019 daha da sert geçecek diyorlar. Ama KRIZ yok tabi kim sorarsa KRIZ yok demeliymisiz banka öyle diyor. Ekonomi süper....
Canım Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten çok zor süreçler inşaallah eşinin gönlüne göre severek çalışabileceği bir ortam çıkar karşısına. Ülkede kesinlikle kriz var. İşin acısı bunun sadece başlangıç olduğunu söylüyorlar sen banka ortamındasın daha iyi biliyorsundur..
bide benim demek istedigim bilincustu egitim degil. bilincaltini nasil kodladigimiz onemli. bu konuda hala okuyor arastiriyorum. hani "sadece birtane alma hakkin var" derken yada bu zararli karnin agirir veya buyuyemezsin veya sismanlarsin hasta olursun derken bilincustunde cocuklarimizi kisitliyoruz egitiyoruz yonlendiriyoruz evet ama bilincaltina hangi mesaji kodluyoruz. ? derin mesele bunlar.
Bildiğimiz un yağ karışımı canım kinetik kum da deniyor adına , oyun hamuru gibi değil dağılıyor ama kalıplara koyunca şekiller çıkartılabiliyor.. Ben yarım ölçüyle yaptım tarçını sanırım renk için kullanıyorlar ben onun yerine gıda boyası koydum
inşallah ben de bunu başarabilirim. ona verebileceğimiz en güzel hediye sağlıklı yaşam alışkanlıkları... mümkün olduğunca, imkanım ve becerim yettiğince doğal beslenen ambalajlı gıdalardan uzak olsun istiyorum.insallah becerebilirim ben de...
Yerse de sonunda ölüm yok ( yani inşallah) ama koruyabildigimiz kadar koruyalım içimiz rahat olsun.Ama arkadaşımın oğlunu görünce üzülüyorum kısıtlamadı hiç çocuklarını üzülmesinler ağlamasınlar dedi kızı da çok seviyor ama oğlu bağımlı resmen ice tea ve çikolata her türlü şeker bağımlısı..Inşallah ilereleyen zamanlarda rahatsızlık çıkmaz.
Bizim bebek de değil 6 yaşındaki abisinde çıktı astigmat ama dr bu gerileyecek bişey değil ilerler gözlük ilerlemesini yavaşlatır sadece dedi ben uzun seneler hastanede çalıştım takıntılıyım tek doktorla yetinmem 3 doktora gittim ikisi prof ve aynı şeyi söylediler gözlük ve kapatma tedavisi şart ve 6 ayda bir kontrol gerekli artık dediler 18 yaşına kadar tefavisi yok ondan sonra lazerle tedavi edinebilecekmiş ancak..Acaba senin bebek olduğu için mi öyle söylediler maalesef bu gerileyecek bişey değilmiş ilerlemeyi yavaşlatmaya çalışacağız..Genetik yatkınlık en önemli faktörmus işin ilginci bizde gözlük takan da yok.
Evet canım bebeklerde böyleymiş 2-3 yaşlarına kadar sürebiliyormuş gerileme olmazsa gözlük veriliyormuş. Bir de damla damlatıp göz köküne filan baktı normal muhtemelen geriler filan dedi. Dünya göz hastanesinde çocuk oftalmoloji uzmanı bir doçentti gittiğimiz. Bir de hiç ağlamadı kızım sürekli oyuncaklar filan gösterdi doktorun yaklaşımı süperdi çok memnun kaldım. Çocuklardaki durumu bilmiyorum canım geçmiş olsun umarım hiç ilerlemez ve hatta düşük numarada kalırsa lazere de gerek yok bence. Gittiğimiz doktorun gözlüğü vardı mesela ufak numaralar için (2,5 ve altı) lazer tavsiye etmiyorum dedi (kendimiz için sorduğumuzda).
Kızlar ya inanılmaz mutluyum
Öğlen işten geldim, kızım geldi bana sarıldı. Ondan sonra sürekli sarılıyor, bir de pıt pıt vuruyor eliyle. Tabi eli sırtıma kadar yetişmediği için omzuma ancak vurabiliyor :) Oyun oynuyoruz sarılıyor, yanımda otururken sarılıyor. Çook güzel bir gündü :) Önceden de sarılıyordu tabii ama bu sefer tüm gün boyunca sarıldı :) 19.30’da da uyudu. Bugün bana jest yaptı yani
Bu ara kızım da öyle harika bir şey değil mi bir de gelip öpüyor beni dudağımdan nasıl öğrendi bilmiyorum sadece beni öpüyor öyle sarılıyor filan içim eriyor resmen bu arada yanaktan öpmeyi öğretmeye çalışıyorum ben de başkalarını da öyle öper diye aklım çıkıyor
Yerse de sonunda ölüm yok ( yani inşallah) ama koruyabildigimiz kadar koruyalım içimiz rahat olsun.Ama arkadaşımın oğlunu görünce üzülüyorum kısıtlamadı hiç çocuklarını üzülmesinler ağlamasınlar dedi kızı da çok seviyor ama oğlu bağımlı resmen ice tea ve çikolata her türlü şeker bağımlısı..Inşallah ilereleyen zamanlarda rahatsızlık çıkmaz.
inşallah...Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin. bazen özgürlük, kısıtlamamak kelimeleri anlamını yitiriyor... eskiden zararları bu derece bilinmiyordu.şimdi bile bile,göz göre göre nasılsa bir gün yer diye minnacık bedenine o zehirleri sokmak benim aklım, mantığın dışında
Evet canım bebeklerde böyleymiş 2-3 yaşlarına kadar sürebiliyormuş gerileme olmazsa gözlük veriliyormuş. Bir de damla damlatıp göz köküne filan baktı normal muhtemelen geriler filan dedi. Dünya göz hastanesinde çocuk oftalmoloji uzmanı bir doçentti gittiğimiz. Bir de hiç ağlamadı kızım sürekli oyuncaklar filan gösterdi doktorun yaklaşımı süperdi çok memnun kaldım. Çocuklardaki durumu bilmiyorum canım geçmiş olsun umarım hiç ilerlemez ve hatta düşük numarada kalırsa lazere de gerek yok bence. Gittiğimiz doktorun gözlüğü vardı mesela ufak numaralar için (2,5 ve altı) lazer tavsiye etmiyorum dedi (kendimiz için sorduğumuzda).
Evet hepsi damla döküyor yarım saat sonra bidaha bakıyorlar çok sağol, insallah sizin ilerlemez geriler ama bana o ihtimali kimse vermedi üzüldüm yapacak bişey de yok gözlüğü düzenli kullanıyor oğlum akşamları tek gözü kapatıp diger göz kaslarını çalıştırıyoruz başka da yapacak bişey yok beklemekten başka.Buna da şükür.
Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin. Ekonomi çok fena bunu anlamak için bir markete pazara gitmek yeterli zaten Allah herkesin yardımcısı olsun.
Canım Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten çok zor süreçler inşaallah eşinin gönlüne göre severek çalışabileceği bir ortam çıkar karşısına. Ülkede kesinlikle kriz var. İşin acısı bunun sadece başlangıç olduğunu söylüyorlar sen banka ortamındasın daha iyi biliyorsundur..
Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur eşin. Ekonomi çok fena bunu anlamak için bir markete pazara gitmek yeterli zaten Allah herkesin yardımcısı olsun.
Teşekkürler kızlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bankada acayip baskı var üstümüzde ama sürekli kriz yok sakin kriz kelimesini ağzınıza almayın deniyor. 2019 daha zorlu geçecek diyorlar maalesef
Teşekkürler kızlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bankada acayip baskı var üstümüzde ama sürekli kriz yok sakin kriz kelimesini ağzınıza almayın deniyor. 2019 daha zorlu geçecek diyorlar maalesef
Allah daha iyi bir kapı açsın canım.Benim eşimde bankacı yeni yıldan sonra herşeyin daha zorlaşacağını fiyatların dahada artacağını düşünüyor zaten geçim çok zorlaştı daha da zorlanırsa nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.
Allah hayırlı kapılar açsın daha iyi işi olur inşallah. En azindan tazminat veriyorlar. Bı tanıdığın çalıştığı çok ünlü bir firma bir sürü elemanı iftira atıp çıkarmış tazminat vermemek için:/
Allah daha iyi bir kapı açsın canım.Benim eşimde bankacı yeni yıldan sonra herşeyin daha zorlaşacağını fiyatların dahada artacağını düşünüyor zaten geçim çok zorlaştı daha da zorlanırsa nasıl olacak hakkımızda hayırlısı.