Kızlar benim doktor kontrolüm cuma günü.sabirsizlikla bekliyorum rabbim hepimize hayırlı haberler aldırsın inş.imkan olsa eve bi ultrason cihazı aldıracağım o derece.ins hepimize ve isteyen bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın mevlam
Ah kızlar keşke bende ay çok yiyorum kilo aldım diyebilsem. Tamam belki kilo almasam daha iyi ama iştahsızlık yemek gördüğümde resmen öğüresim geliyor. Çok az şeyler yiyebiliyorum. Hiç sağlıklı şeyler değiller. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne süt ne yoğurt ne yumurta nede balık hiç birini tüketemiyorum ya.
Balık ben de görmek istemiyorum kı çok severim ... ismi bile içimi kaldırıyor suan .. ama digerlerini yiyorum az da olsa . Peynir falan ye sut hadi o kadar önemli değil sut ürünlerini daha çok öneriyorlar zaten . Peynir benim kurtarıcım . Çok güzel bastırıyor . He birde çok kasma su tiksinmeler geçsin rahat rahat yiyeceksin emin ol . Zorlama diyor drlar 3 aydan sonra geçeceği icin(insallah) daha rahat yersin
Merhaba kizlar sanirim bende araniza katiliyorum. Adetim 7 gun gecikti. Iki tane idrar testi yaptim cok net belli oldu son adet tarihine gore 6 hafta 6 gunluk cikiyor. Sizler keseyi kandaki kac bin degerinde gormustunuz?
Aa kadikoyu tasiyacaklar diyolardi. Bana nispeten yakin ama altunizade trafigi korkunc. Ben orda bahcecide tup bebek tedavisi gordum. Sirf trafikten bezdim.
Fiyat sordum ben gecen hafta Acibademe. Kadikoy 13bin falan epidural sezeryan. 9bin civari epidural normal dogum. Maslakta 3-4 bin ekleniyor.
Memorial atasehirde epidural sezeryan 9bin3yuz civari. 2gun yatisli. 6bin civari epidural normal dogum. Ama allianz indirimli bu fiyatlar. Bende dogum teminati yok çünkü. Acibadem maslagin normalde epidural sezaryeni 20binuzeri.
Eger acibadem daha iyi gibiyse orada dogururum tercihen.
Anladım canım ya fiyatlar için çok sağol kadıköy acıbadem kapanmıyor altunizade Acıbadem sıfırdan açılıyor gerçekten çok büyük olmuş bakalım fiyatlar nasıl olacak hayırlısı!!! Benim doğum teminatım var ama inşallah hayırlısı olur da iyi geçer hamilelik ve doğum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Cnm bende sermin hn var ona gittim ama pek guleryuzlu degil.
Birde benim riskli gebelik erken dogum sıkıntısı var burda yenidoğan ve normal yogun bakim yok bagcilara gonderiyor.
Kafam karisik birazz
Balık ben de görmek istemiyorum kı çok severim ... ismi bile içimi kaldırıyor suan .. ama digerlerini yiyorum az da olsa . Peynir falan ye sut hadi o kadar önemli değil sut ürünlerini daha çok öneriyorlar zaten . Peynir benim kurtarıcım . Çok güzel bastırıyor . He birde çok kasma su tiksinmeler geçsin rahat rahat yiyeceksin emin ol . Zorlama diyor drlar 3 aydan sonra geçeceği icin(insallah) daha rahat yersin
Ay inşallah ya. O değil hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum yiyeceğim zaman. Ama evet yatıp kalkıp peynir yiyeyim bari. Gerçi peyniride dışardan yemeyin kendiniz yapın diyorlar ama oda imkansız.
Ah kızlar keşke bende ay çok yiyorum kilo aldım diyebilsem. Tamam belki kilo almasam daha iyi ama iştahsızlık yemek gördüğümde resmen öğüresim geliyor. Çok az şeyler yiyebiliyorum. Hiç sağlıklı şeyler değiller. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne süt ne yoğurt ne yumurta nede balık hiç birini tüketemiyorum ya.
aynı durum bende de var çok sağlıksız besleniyorum yemek kokusuna tahammülüm yok hiç kusmadım ama hep kuru şeyler yiyorum yoğurt falan yine yiyorum ama az tabi, ne zararalıysa onu canım istiyor valla napim
aynı durum bende de var çok sağlıksız besleniyorum yemek kokusuna tahammülüm yok hiç kusmadım ama hep kuru şeyler yiyorum yoğurt falan yine yiyorum ama az tabi, ne zararalıysa onu canım istiyor valla napim
Valla bende yiyorum kız napim. Dur biraz günah çıkarayım dün ayıptır söylemesi hamburger yedim mayonezde azıcık yedim içinde yeşillik vardı bide . Ama hep olmuyor tabiki bide dün sahile indik canım nasıl kokoreç istedi valla zor dayandım kaçtım hemen ama bu 3 ay bir geçsin bakalım ozaman daha rahat olucaz ama yine az tabiki
Valla bende yiyorum kız napim. Dur biraz günah çıkarayım dün ayıptır söylemesi hamburger yedim mayonezde azıcık yedim içinde yeşillik vardı bide . Ama hep olmuyor tabiki bide dün sahile indik canım nasıl kokoreç istedi valla zor dayandım kaçtım hemen ama bu 3 ay bir geçsin bakalım ozaman daha rahat olucaz ama yine az tabiki
Offff hamburgerrr ozellikle burger king hastasiyimmdirrr avm ye gittigimde bogulurcasina yiyorum wallahiiii napimmm Allah korur diorum iste bendee ya aslinda bir doktora gitmistim bu aralar doktor secimi yapmaya calisiyorumda.... o bana canin ne isterse ye kendini tutma ama az az ye nefsini korle demisti birazda ona guveniyorum tabi benimkisi nefis korlemesinden cok nefis bogmasi oluyor ama hahahahhahaha
Offff hamburgerrr ozellikle burger king hastasiyimmdirrr avm ye gittigimde bogulurcasina yiyorum wallahiiii napimmm Allah korur diorum iste bendee ya aslinda bir doktora gitmistim bu aralar doktor secimi yapmaya calisiyorumda.... o bana canin ne isterse ye kendini tutma ama az az ye nefsini korle demisti birazda ona guveniyorum tabi benimkisi nefis korlemesinden cok nefis bogmasi oluyor ama hahahahhahaha
Güldürdün beni valla çok yaşa.. Bu arada canın pizza çekerse en azından sebzeli pizzalar var little seazars da süper hemde hiç anlaşılmıyor sucuk salam eksikliği tavsiye ederim.
Güldürdün beni valla çok yaşa.. Bu arada canın pizza çekerse en azından sebzeli pizzalar var little seazars da süper hemde hiç anlaşılmıyor sucuk salam eksikliği tavsiye ederim.
Hamburger namnamm O kaaa da kasmayın canim arada bi yenir belirli bi miktar (yiyen kişi bknz. Ben ) cips di bisküviydi vb seyler paketlenmiş gıdalar yemiyorum Allah tan tiksinti geldi sukur ki aşırıya kacılmadığı surece sıkıntı Yok bence ya .
valla ben de canım ne isterse yiyorum özellikle şu ilk üç ay mide bulantısından yiyebildiğim ne varsa yiyebilmekteyim zaten :)
sağlıklı beslenme 3. aydan sonra başlayacak sanırım. her gün yenmediği sürece haftada bir kere çok da yormaz bence de.