2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Amin canım hayırlısı neyse öyle doğsunlar .. Yeterli sağlıklı dogsunlar

aynı durum bende de var çok sağlıksız besleniyorum yemek kokusuna tahammülüm yok hiç kusmadım ama hep kuru şeyler yiyorum yoğurt falan yine yiyorum ama az tabi, ne zararalıysa onu canım istiyor valla napim

Ah ah hamburgerleri götürsem keşke ama ben direk cips falan yiyorum o kadar

Sormaaaa marketin onunden nerdeyse gozumu kapatarak gececegim bende yiyorummmm yiyemicekmisim gibi paketin icine nerdeyse kafami sokucam o dereceee normaldede cok cok severim ama heptnen istegim artttiii benimde

:) ben de yiyorum cips normalde her akşam atıştırırdım önceden az az. şimdi de haftada bir iki kere yiyorum. eskisi kadar yiyemiyorum tabi bulantı olur diye ama yiyorum :)

Kızlar bnm kahverengi akıntım oldu kalça kemiğim ağrıyor lütfen lekelenme yaşayan var mı ne yaptınız ?
canım telaş yapma bence, kahverengi akıntı yaşayan çok vardı ve sonra gayet her şey normale dönmüştü. kırmızı akıntı olursa ya da sürekli devam ederse bir doktora gidersin. bir şey yoktur her şey yolundadır inşallah canım :)

Kızlar ilk hamileliğimde cildim ve saçlarım çok güzeldi. Son bir haftadır cildim ve saçlarım inanılmaz yağlanıyor. Hergün yıkasam da yağlı duruyor. Saçlarım dökülmeye bile başladı sizlerde de varmı benzer durumlar?

bnim saçlarım kıvırcık olduğu için pek çabuk yağlanma olmuyor canım o yüzden anlayamıyorum henüz. ama dökülme var bende de.

Kilon kaç ki gözün aydın bnde kurtuksam şu iğneden... 2 gün geri den mi o zaman

Benimde saçlarım aynı şekilde akşamı bile zor ediyorum sürekli yağlanıyor hemencik. Ama tırnaklarım kalınlaştı kuvvetlendi sanki bu da hoşuma gidiyor

Canim her hamilelik bir degil..benim ilkinde bulantiyla basladim bunda asiri kasik ve bel agrisiyla ve yuzumde hatta sacimin icinde bile sivilce cikiyo ilkinde hic yoktu oyle

Kilon kaç ki gözün aydın bnde kurtuksam şu iğneden... 2 gün geri den mi o zaman
Kilom suan 69 oldu. 65le hamilelige basladim. Umarim sana da kestirir dr bir an önce. Nezaman kontrolün?
Benimki tup bebek ya sata gore 1 hafta erken gidiyor. Ultrasound a gore 8+4. Gercek dollenme gunune gore 2 gun geriden.

Merhaba kizlar sanirim bende araniza katiliyorum. Adetim 7 gun gecikti. Iki tane idrar testi yaptim cok net belli oldu son adet tarihine gore 6 hafta 6 gunluk cikiyor. Sizler keseyi kandaki kac bin degerinde gormustunuz?
Canim herkesinki bir olmuyo 2599.4 luk kan degeriyle goremedim bir hafta sonra net gordum darisi sana

Canim her hamilelik bir degil..benim ilkinde bulantiyla basladim bunda asiri kasik ve bel agrisiyla ve yuzumde hatta sacimin icinde bile sivilce cikiyo ilkinde hic yoktu oyle
Benimde ilkinde daha test yapmadan başlamıştı bulantılarım. Ama cildim bozulucak gibi bu kez bakalım. Neyse başka dert olmasın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…