2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah beterinden korusun canım çok geçmiş olsun inşallah zamanla hafifler..

Ben de oyle yapıyorum karnını seviyorum yuzunu sevıyorum uyuyor ama 5 dk sonra uyanıyor ınsallah alısır zamanla
Benimki de öyle canım sabaha kadar o kadar çok uyanıyor ki ona süt dayanmaz emzik niyetine emiyor, okşuyorum, pışpışlıyorum tekrar dalıyor. İnşallah düzelecekler zamanla biraz daha sabredelim.

Teşekkürler kızlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Bankada acayip baskı var üstümüzde ama sürekli kriz yok sakin kriz kelimesini ağzınıza almayın deniyor. 2019 daha zorlu geçecek diyorlar maalesef
Canım inşallah Allah daha hayırlı kapılar açar size, şerrin içinde mutlaka hayır vardır derler

Benimki de öyle canım sabaha kadar o kadar çok uyanıyor ki ona süt dayanmaz emzik niyetine emiyor, okşuyorum, pışpışlıyorum tekrar dalıyor. İnşallah düzelecekler zamanla biraz daha sabredelim.
İnşallah canım inşallah:) Benim ki su ve anne sutu dısında sıvı bir şey içmiyor suyu bile cok az içiyor. Sure alıstırma yontemı falan var mı nasıl yapsam da alıssa. Hiç degılse gunde 1 cay bardaği içse. Yogurt da yemıyor cunku

Bebekleri sut içen arkadaslar nasıl alıstırdınız. Bardakla mı pipetle mi sulukşa mı biberonla mı neyle içiyorlar. Ben pipetli bardakla denedim su içtiği beyaz gorunce su olmadığını anladı içmedi. Sulukla biberonla da içmedi. Nasıl alıstırsam da hıc degılse gunde 1 cay bardağı içse

İyi tatiller canım.. Bence çok iyi gelecek bu tatil size :) İnşallah minikler fazla yormazlar seni

Hepsini ayrı materyalde vermek gerekiyor
Su içtiğiyle süt
Süt içtiğiyle meyve suyu falan içmiyor benimkide
Sütü biberonla
Suyu alıştırma bardağıyla
Kefir meyve suyu vs kahve fincanıyla veriyorum ben

Bende 3 öğün vermiyorum daha canım.. 1 yaşı dönüm noktası oldu iştahı azaldı benimkinin

Evet canım bide ailece sofraya oturacak olmak çok güzel :)

Hepsini ayrı materyalde vermek gerekiyor
Su içtiğiyle süt
Süt içtiğiyle meyve suyu falan içmiyor benimkide
Sütü biberonla
Suyu alıştırma bardağıyla
Kefir meyve suyu vs kahve fincanıyla veriyorum ben
Ben de boyle dusundum cunku ornegın bıberonla anne sutu içiyor normal sut verdıgımde ıcmeyıp anne sutune de o yargılı yaklasıyor. Fıncanla deneyeyım ben de tesekkur ederım

Ben de boyle dusundum cunku ornegın bıberonla anne sutu içiyor normal sut verdıgımde ıcmeyıp anne sutune de o yargılı yaklasıyor. Fıncanla deneyeyım ben de tesekkur ederım
Rica ederim arkadaşımın bebeğide böyle oda hepsi için ayrı renk ve modelde alıştırma bardağı kullanıyor
Materyali beyninde kodluyor çocuk su süt vs diye
Farklı birşeyle karşılaşınca almak istemiyor
Sana hangisi uygunsa hepsi için farklı kullan
Başta bi iki çekip bırakır ama kısa sürede benimsiyor

Bu arada alakasız ama. Reglim eskiden 7 gün sürerdi. Artık 3 günde bitiyor .Acaba yumurtlama mı kalitesizleşiyor artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…