2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Paket süt mü yazık o çocuğa :/
Gece uykusuna kaçta geçiyor ki?
11 civarı dedi :) Onun annesine göre de bizim cocuga yazık hayret ediyorum ne zaman gitsem evde TV acık yemek programları vs. Ben hiç açmıyorum dıyorum e napıyosun evde diyo dedım Dolunayla oynuyorum:) Garip geliyor sanırım bu ona

1 yumurta ve 1 kaseyi bitiriyosa o bile iyi bence. bizimki sık ama az az yiyo sabah bende kaşarlı menemen yaptım mesela yarısını bile yememiştir. 1 kaşık labne 2 tame zeytin yedi. öğlen bazen 1 ksde çorba bazen 2 kaşık yemek. aralarda kefir yopurt meyve takılıolsr annemle akşamda bizle oturtuyorum sofraya ama 2 yemek kaşığı bile yrmiyodur. hiç yemezse yatmadan 1 2 saat önce kaşık maması veriyorum

gündüz uykusumu 5 saat dediğin

iyi eğlencelerr :) ohh misss yaz gelse de yüzsek çok özledim denizi geöen yazda oğlumdan ötürü koştur koştur 20 dk yüzüp yüzüp çıkmak zorunda kalmıştm :) normalde çocuk gibi sudan çıkmam

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam ablam aklımı çelince kendime bir güzellik yapayım dedim ve bir anda gece 10 seansında sinemada bulduk kendimizi Ata Demirer’in filmine gittik çok güldüm çok iyi geldi 1 seneden fazla olmuştu sinemaya gitmeyeli. Kızım da babasıyla oynamış sonra da uyumuşlar gece tam eve geldim yatmak üzereydim uyandı neyse ki vaktinde yetiştim

Daha bir kac hafta önce aldığım hareketli kitabın son hali
hey maşallah. baya da sağlam o kitaplar yahu nasl becerdi. bnm ki de minik kuş şarkısını arıyor un ince yerlerini yırttı ama o normal kağıt gibiydi. seninki hareket öyle olmaz böyle olur al sana demiş kitaba belki mekanizmasını merak etmiştir. bnm kardeşim bütün oyuncakları aöker kırardı niye yaptın diince içine merak ettim derdi. nitekim söke söke bilgisayarcı oldu.

domestic canım akşam yemeğini güzel yediyse sabaha kadar bir şey yemesine gerek yok demişti bizim doktor. Hatta yemesi iyi değil, gaz yapar, sindirim sorunları olabilir ve bu da uykusunu kötü etkiler artık uyku daha önemli demişti. Şekeri düşmez merak etme zaten acıkırsa kendisi uyanır ve o zaman da eğer sütün yoksa süt veya mama filan verirsin. Bence hiç kafana takma.

Gunaydin kizlar artik sutum iyice azaldi gece beslemesini kesmek istiyorum bu yuzden.Gece 2 kere uyaniyor acaba sekeri duser mi diye korkuyorum.Mesela dun gece uyandi uyandi simdi saat 7 gibi uyudu korkuyorum uyandirayim mi ac sonucta sekeri duser mi
gece beslenmesi kesilebilir akşam yemeği ya da mama yiyor mu yatmadan önce bende gece emmeyi bıraksa dçyorum ama onla cebelleşmeye gücüm yok meme açık uyuyoruz öyle arada kendi pijamamı sıyırıp fırtlatıp uyuyo geri bütün ümitkerim emzirme dönemi bitince düzelir yönünde

bnnki de günlük sütü içmedi hipp devam sütünü de içmemişti. bundan aonra da fevam sütü fln vermek iatemiyorum ztn az yiyo iice azaltır die korkuyorum. hipp i çoğu bebek sevmiyormuş

Ooo gerçekten çok garipsin insan TV açmayıp çocuğuyla oynar mı

Canım hiç yemediği zamanlar da oluyor. Hic yumurta, hiç yemek, o gün öyle geçiyor:) napim zorlamiyorum ben de.

Kuzuların yedikleri konuşulmuş. Bu sabah haşlanmış yumurtayı bütün olarak ezip biraz labne peyniri ve biraz ıhlamur ekleyerek yumuşattım kızım yarısından çoğunu yedi. 1-2 zeytin, ufak bir parça beyaz peynir, birkaç dilim salatalık ve yine ufacık bir parça ekmekle 1 tatlı kaşığı kadar pekmez yedi. Öğlen yoğurt, ceviz, muz, ruşeym karışımı yiyor genelde az da olsa ve bizim yediklerimizden ufak ufak tadına bakıyor. Öğleden sonra trabzon hurması, elma, armut gibi bir meyveden biraz yiyor. Akşam da bizim yediklerimizden yiyor genelde biraz çorba, etli bir yemek, makarna veya pilavdan tırtıklıyor toplamda bir kase kadar. Bana yeterli geliyor buna şükür hiç yemediği zamanlar oluyor çünkü diş sıkıntısına yoruyorum.

vuuu babasıyla nasıl uyumuş bnm ki emerek uyuyo gece bırakamıyorum hiç
ata demirerin filmi mi varmış yaaa vizyondan bile haber yok bebek yokkn deli gibi sinemata giderdik

Günaydın:) ooo süper ya çok iyi yapmışsın :)

Benim kız da zeka kartlarının yarısını yemiş. Ara öğün için birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…