2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Su içmiyordu bir ara bir suru suluk almıstım içer bırınden diye. Onlar ne işe yarayacak diyordum ben de. O sekılde deneyeyım biriyle meyve suyu biriyle sut biriyle Kefir bakalım işe yarayacak mı. Umarım işe yarar:)

Evde nasıl oyun kurabilirim kızıma? Yada kendisi nasıl kurabilir neler yapıyorsunuz oyalamak için evdeyken?
Bizimki kendisi oynuyor beni de dahil ediyor bazen de ben hadi şöyle yapalım böyle yapalım dıyıp yonlendırıyorum. Herkes ne guzel oynuyor diyor. Ben cok oyuncagı olmasına baglıyorum.Bu ara en cok kitapları seviyor ama. Bu bu diyip gosterıyor kitap secıp bana getırıyor.Kendi yaptıgım olarak bır ara ayakkabı kutusuna delıkler acıp pipet gecirme oyunu yapmıstım. Bir tarafını da kavanoz kapagı ve top gececek sekılde yapıp oralardan da kapak ve top atıyordu. Bugun de su bardakları duvara yapıstırıp top atıyorlar ya ıcıne onu deneyecegim bakalım fırsat bulursam

Benimki da ya ısırıyor ya yalıyor ya da emiyor yanaklarımı :)) Bir kere hani öpücük dedim, öcücük gibi birşey dedi Öpmenin kendisi dışında herşeyi yapıyor ama öpmüyor
Bizimki de opucuk at dıyınce atıyor ama yanaktan opmek yok:) Sarılıyor bazen kendini yaklastırıp opturuyor:)

Piapolyanın ücretsiz oyunları var onların çıktısını almayı düşünüyorum bende.. Bende yeni Classic worldün ahşap yapbozlarını aldım çok pahalı değiller..
Ben ebebekten almıstım 2 ve 3 parcalı hayvanlar var içinde. Kalın mukavva gibi bir şey. Cok oldu ben alalı ama 25 tlydi sanırım. Belki ben de arkasına kagıt gıbı olan magnetlerden yapıstırıp kullanabılırım. Kızım normalde de onlarla oynamayı sevıyor ama belki kalorifere falan yapıstırıp daha guzel oynar:)

olsun yediği her lokma kaliteli olsun o yeter. Yumurta, yoğurt, et vs gibi. Zamanla yiyecekler inşallah yemek yetiştiremicez)
An itibariyle bir fotoğraf:) Fisher Price eğitici süzgeç takımı Ben oyun kurduğum zaman çok ilgisini çekmiyor.. Aldı süzgeçleri eline yarım saat oynadı az önce bıraktı şimdi babaannesiyle oynuyor.. Benimki çamur kum gibi pis etkinlikleri de çok seviyor çok güzel zaman geçiriyor, koşmaca yakalamaca tutmaca bunlardan da kolay sıkılmıyor (yaklaşık 1 saat).. Oyuncak olarak peluş hayvanlarıyla vakit geçiyor peluş hayvan delisi , Classic worldün iç içe geçen kutuları var onları ben kuruyorum kendisi deviriyor onları da çok seviyor .. Kitaplarıyla da vakit geçirmeyi seviyor (yaklaşık 20 dakika) Geri kalan herşeye en fazla 5 dakika bakıyor

Eklentiler

• C1931408-31F1-474C-9ABF-584407C1CD0F.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 73
Dolaptaki magnetlerle oynuyor benimki de çok güzel fikir yapbozları magnet haline getirmek liliyaa

Ruşeym i çiğ bi şekilde yoğurdun içine katıp yedirebilir miyiz? Ruseym buğday unu gibi değil dimi pişirmem lazım mı

Ruşeym i çiğ bi şekilde yoğurdun içine katıp yedirebilir miyiz? Ruseym buğday unu gibi değil dimi pişirmem lazım mı
Ben ciğ tüketilir diye biliyorum. Benimki neye katsam yemedi tanıdı hemen acıkcası ben de sevmedim ama cok yararlı bugun köftesine katsayım dıyorum ama korkuyorum bu sefer onu da yemez tiksinir falan. Bir keresinde yumurtasını azıcık ama mınıcık kabuk karısmıs yemedi yediremedim unutunca yedi artık.

Benimkinde pek sevmiyo ama kakalıcaz artık bi şekilde :) buarada sen hamilesin canım hamileyken emzirilmiyo diye biliyorum sütüm azaldı falan demişsin

Benimkinde pek sevmiyo ama kakalıcaz artık bi şekilde :) buarada sen hamilesin canım hamileyken emzirilmiyo diye biliyorum sütüm azaldı falan demişsin
Yok canım emziriliyor:) Ne karnındaki bebege ne de buyuk bebege bir zararı yok:) sadece biraz daha iyi beslenmek ve vitamin takviye etmek gerekiyor:)Bircok doktora danıstım bir sorun olmaz dediler

Canım çekirge doruğa Kayseri’den iyi bir kadın Doğumcu gelmiş diye duydum adı Aytül erdoğdu gibi bişeydi

Yeni gördüm canım mesajını, Bir çeşit kum oyunu, hazırda satılıyor evde de yapılıyor.. Çocuk onu yoğurdu mıncıkladı kalıplarla yaptığım şekilleri bozdu derken bayağı bir vakit geçirdik

Eklentiler

• 62363AC4-6F0E-4F0D-8B34-6620DCFE7071.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben de gerçekten fisher price bekliyorum alemsin benim kız da kendi kendine oyun oynuyor ama eğlendirmek istiyorum ben de katılıp.

Canım çekirge doruğa Kayseri’den iyi bir kadın Doğumcu gelmiş diye duydum adı Aytül erdoğdu gibi bişeydi
Canım cok tesekkur ederım cekırge doruk bana bıraz uzak kalıyor Yıldırım doruka basladım bir ara bir de medaicalparkı deneyecegım ama aklımda bulunsun yine de:)

Oyun hamuru ile oynamak için can atıyorum ben de ama su an muhtemelen yemeye calısır diye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…