2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızım yok ama oğlum yardımcı olsa ev işkerinde. evi süpürürken süpürgeyi kapatıp açıyor. çamaşır sererken sepetten bana uzatıyor. toplarken götürüp koltuğa atıyor. katlarken tek tek veriyor. bulaşık makinesinden tabakları veriyor. sofra kurarken taşıyabileceği malzemeleri götürüyor. nasılda büyüyolar

Evet evet gayet güzel. Zorlamanın hiçbir anlamı yok .ben eşim olmadığı için yemek yapmıyorum kendime, çok nadirdir. Kızıma özel yapıyorum. Ama normal ev yemeği tirtiklasa daha iyi. Eşim gelince yemek yapmaya baslarim o zaman daha iyi olur düzeni.

Ayy çok şeker anniimm:) maşallah evet zaman çok hızlı geçiyor:)

Uyanıyor ama anne sutu dısında hiçbir seyi kabule etmıyor

Gunaydin kizlar artik sutum iyice azaldi gece beslemesini kesmek istiyorum bu yuzden.Gece 2 kere uyaniyor acaba sekeri duser mi diye korkuyorum.Mesela dun gece uyandi uyandi simdi saat 7 gibi uyudu korkuyorum uyandirayim mi ac sonucta sekeri duser mi
Canım ben iki oglumuda emzirme bittikten sonra gece hiç beslemedim yani 1 yaşından sonra gece beslenmediler bizim dr da gece beslenmelerine çok karşı eğer biraktirabiliyorsan gece beslenmelerini kesmen en doğrusu canım.

40 yılda bir gelebilen mavi geldi

Ayakkabı konusunda sorunumuz var
Bi çok marka denedik 19 20 21 numara
Yok olmuyor
Bi türlü giydirenedik
Yürüyor ama dışarı çıkınca mecbur hep kucağımda :/

Bizim yeme düzenimiz şu şekilde
kahvaltı
3 dilim kaşar
3 zeytin
İki çeri domates
Bir ceviz içi
İki çay kaşığı kuşburnu/pekmez
Ara
bir kase yoğurt
Öğlen
fırında az pişmiş sebze
Ara
Bir meyve/ cennet hurması/mandalina/yarım muz vs
Akşam
Küçük bir kase çorba
Sebze yemeği varsa 4 yemek kaşığı ondan
Et balık vs varsa iki köfte kadar yiyor
Pilav / makarna üç yemek kaşığı kadar yiyor
Hepsi birden değil tabi
Çorba/et
Çorba/sebze
Çorba/pilav, makarna gibi
Akşam yemeğinde kefir içiyor
Emmeyede devam tabi

İnek sütü, hıpp çocuk sütü, pınar çocuk sütü,sulandırılmış pastörize süt hiçbirisini içmedi
Bimin dost çocuk sütüne bayılıyor

bnnki de günlük sütü içmedi hipp devam sütünü de içmemişti. bundan aonra da fevam sütü fln vermek iatemiyorum ztn az yiyo iice azaltır die korkuyorum. hipp i çoğu bebek sevmiyormuş
Devam sütü gereksiz zaten artık mecbur olmadıkça verilmeneli bence içeriğinde neler var neler bizimkiler büyüdü bizim için elzem değil artık ama benimki 1 yaşında anne sütünü bıraktı bende de bitti süt zaten denemek istedim yine de aldım iki değişik marka ama içmedi katiyen şimdi sek cam şişe günlük süt 2 çay bardağı kadar içiyor abisiyle aynı sütü içmeye başladı mutluyum :) günlük yoğurt kefir de tüketiyor bu gayet yeterli dedi doktorumuz bence de yeterli.Emzirme bittikten sonra gece hiç beslemedik çocukları zaten.

Kizim mamayi bırakamiyor. İcmezse doyduğunu anlamıyor sanki. 1,5 yaşına gelince bıraktıracam ancak.

Güzel yiyormus maşallah:)

Keske emse de meme acık uyusam canım sagmak cok vaktimi alıyor artık. Cunku sutum azaldı o da benim geceleri hıc uyumadan sagmam demek. Bir suredir deniyorum ama sabah cok halsız oluyorum evde bayılırım eşim işten gelene kadar kimsenin haberi olmaz cocuk perişan olur diye korkuyorum. Benim hamileyken tansiyonum cok dusuyor bu yuzden iyice korktum.

Canım ben iki oglumuda emzirme bittikten sonra gece hiç beslemedim yani 1 yaşından sonra gece beslenmediler bizim dr da gece beslenmelerine çok karşı eğer biraktirabiliyorsan gece beslenmelerini kesmen en doğrusu canım.
Gece beslenmesini azalttıgından beri gunduz az da olsa yemeye basladı inşallah tamamen bitiririz gece beslenmesini kızım uzulmeden aglamadan:)

Benim kızım da öyle malesef. Ama süt olmasa bile emzik niyetine emerek uyuyabiliyor merak etme kokunu alsın, öp, okşa yeter bence.
Ben de oyle yapıyorum karnını seviyorum yuzunu sevıyorum uyuyor ama 5 dk sonra uyanıyor ınsallah alısır zamanla

Canım zaten şöyle oldu kızıma ayrı bize ayrı olunca bizim tabaklarımızdakini özellikle de benim ne yediğimi merak etti. Örneğin ona çorba yedirsem kendim yemek yesem yemiyor benim tabağıma gözünü dikiyor eşin geldiğinde öyle olur muhtemelen ve sizin yediklerini merak edip tırtıklamaya başlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…