2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bende gereksiz diye başka marka denemedim anne sütü varken de g0nlük sütü içmedi sanırım emzirme bittiğinde içer umarım. babasıyla bn her gece içiyoruz oğlumda alışır heralde. bizimki de kefir yoğurt ve peynir tüketio fakat peyniri sadece labne ve kaşar. beyaz prynir ezine fln hiç yemiyo sanırım o peynir mayası tadı hoşuna gitmiyor. halbuki ben bayılırum peynire

valla bu zamana kdr sadece sağıp verdiysen helal olsun ztn sana :) bn işyerindr günde 2 kere sağıyorum onda bile fenalık geliyo o makinenin sesi en gıcık olduğum ses oldu

Yok canım emziriliyor:) Ne karnındaki bebege ne de buyuk bebege bir zararı yok:) sadece biraz daha iyi beslenmek ve vitamin takviye etmek gerekiyor:)Bircok doktora danıstım bir sorun olmaz dediler
bebeklere zararı yok ama annenin depoları çabuk boşalıo die biliyorum bende ii beslenmek takvşye lazm

Canım benim kızım da aynı şekilde sıvı olarak sadece su içiyor ve emiyor başka bir şey içiremiyorum sulukla. Biberonla süt daha kolay olur diye denedim ama onu da kabul etmedi. Bakıcı abla biberon ile bişeylr içmeye alışsın diye similac mama deneyelim dedi tadı güzel genelde beğeniyorlar diyor. Eğer sever de içerse keçi sütü, inek sütü filan verirsin uyumadan önce biraz daha uzun uyumasını sağlayabilir belki sen de dinlenirsin biraz diyor. 4-5 saat uyusa gece başka bir şey istemiyorum göz altlarım çöktü artık uykusuzluktan :-/ Bugün aldım deneyeceğim ama pek umudum yok açıkçası. Paylaşırım sonucu.

İnşallah alısır canım beklıyorum sonucu

Ben de gerçekten fisher price bekliyorum alemsin benim kız da kendi kendine oyun oynuyor ama eğlendirmek istiyorum ben de katılıp.
Aslında kendi kendine oynaması çok güzel, okuduğum bir kitapta diyordu ki kendiliğinden ilgi duyduğu yöneldiği şey asıl onu geliştirecek olan ihtiyacı olan durumdur.. Kendimizi kitaba ilgi duysun diye yırtsakta o gidip süzgeçle oynuyorsa o süzgeçten birşeyler öğrenecek demekmiş.. Arada kendi kendine oyun kurmasına hiç müdahale etmeden izlemek lazımmış onun dışındaki zamanlarda çocuk tercih ettiği nesneyle oynarken ebeveyn yaklaşıp ilgi duyduğu nesne hakkında konuşup gelişimine katkıda bulunabilir diyordu.. AA elindeki pembe süzgeç mi çok mu sevdin bunu bak bir sürü deliği var bu deliklerden sular akıp gidiyor üstünde makarnalar kalıyor sen makarnayı çok seversin vs. derken Ali anne çenen düştü yine dercesine bakıp süzgeci bana verip mutfaktan uzaklaştı

Yağ olmuyor mu eli ?
Eli yüzü ayakları kıyafetleri ayakları her yeri yağ oldu , yayvan tepsi getirmiştim şekiller yapmak için tepsinin içine girdi oturdu ayağa kalkıp şekilleri çiğnedi falan:/ Hazırları Eminim yağlı olmuyordur , ev yapımı öyle oldu.. Hemen sonra banyo yaptırdım çocuğa.. Evde babanne vardı o yardımcı oldu.. Tek başınayken banyosunu kıyafetlerini baştan hazırlayıp oyunu sonra kurmak lazım..

valla bu zamana kdr sadece sağıp verdiysen helal olsun ztn sana :) bn işyerindr günde 2 kere sağıyorum onda bile fenalık geliyo o makinenin sesi en gıcık olduğum ses oldu
Sadece sagıp verdım su yerıne bile anne sutu içti suya bile yeni alıstı. hatta buzluga stok yaptıklarımı da içmedi iki buzluk dolusu cope gıttı sagdıkca artıyor sut. ama hamilelikte sanırım hormonlar degıstıgı için azaldı. Gece uzun uzun sagmam gerek o da baya zor oluyor artık. Gunduz gene devam:)

Bişeyi merak ettim bebek rahme düşünce emzirilen ilk süt ateş yaparmış çocukta,böyle bişe yaşadnz mı gribal bişe geçirdmi?

Bişeyi merak ettim bebek rahme düşünce emzirilen ilk süt ateş yaparmış çocukta,böyle bişe yaşadnz mı gribal bişe geçirdmi?
Bu hafta biraz burnu akti ama onunla ilgisi yok tabi.Cunku ben nezle olmustum ona da gecti ama ateslenmedi sukur.oyle bir sey ilk defa duydum

Bence de gereksiz ama keçi sütü, inek sütü filan içirmek için biberon alması gerek ve sütle kabul etmiyor. Evde bir sürü alıştırma bardağı, pipetli bardak vs var ama yok almıyor sudan başka bir şey. Kahve fincanı denedim onunla da su içiyor sadece. Biberonu tutarsa hedefim günde 1 kez süt veya kefir vermek. Sen neyle veriyorsun sütü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…