2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
çok güldüm bu şey gibi olmuş anne çocuğuna ninni söylüyor, çocuk 'anne sus da uyuyayım' diyor

İnşallah alısır canım beklıyorum sonucu
Cıks bu da olmadı malesef :-/ nukun biberonunu almıştım ucu ezik gibi olanlardan mamayı yaptım verdim eline önce bir merak etti renkli olunca biberon baktı sonra ağzına alıp dişini kaşıdı derken biraz çekti ve 2 saniye sonra kaldırıp attı. Tekrar eline vermek istedim ama reddetti. Yarın kefirle deneyeceğim bir de bakalım belki kabul eder. Bu arada smilacın tadına baktım hiç güzel değil ki inek sütü çok daha lezzetli bence.

belki senden diil başkasından içer biberonla sütü bnm oğlam beni gördüğü an anne sütü olan biberonu atıp mem dio

demek ki ali bu kdr çok anlam yüklemedi süzgeçe. amma da uzattın demiş sana :)

Anne sutunun de tadi guzel degil ki :)

belki senden diil başkasından içer biberonla sütü bnm oğlam beni gördüğü an anne sütü olan biberonu atıp mem dio
Eşim de vermeye çalıştı ama almadı. Bir de bakıcı abla denesin belki ondan alır. Aslında kahve fincanıyla içebilse ona da razıyım ama içtiğinden çoğu dökülüyor çok zor oluyor temizlemek her seferinde.

İyİ eglenceler canım umarım cok guzel gecer:)

İyi eğlenceler :)

İyi tatiller canım.. Bence çok iyi gelecek bu tatil size :) İnşallah minikler fazla yormazlar seni

Kızlar çok teşekkür ederim, tatilden gerçekten memnun kaldım inşaallah yarını da güzel kapatırız :) kızlar kendinden geçti onlara da iyi geldi dönüşü de iyi tamamlarsak bizden iyisi yok :) bugün annemler geldi yarın teyzemler gelecek bayağı zenginiz :)))
Polyanna82 canım aile havuzları küçük derinlik 120 ebatları ise 3 metreye 4 metre jakuzili ayrıca oda içinde saunası var. Ama ben yine de memnun kaldım büyük kızım mızıldandı durmadı ama ufaklık kendinden geçti öyle keyifli vakit geçirdi ki. Onun haricinde bay bayan kılın yarı olimpik yazın aqua park ayrı havuzlar var bu havuzlarda çocuklar için ayrı havuzlar var derinliği çok düşük olan ve büyük şişme bot var. Ayrıca Daire içinde çok büyük boy küvet var içine termal sıcak su doldurup keyif yapabileceğiniz.
Nisandeniz bende başta villa düşündüm dediğin tip ama kışa uygun bulamadım o da çok mantıklı yaz döneminde.
Zafrina89 bu yaz hepimiz kendimizden geçicez bence inşallah güzel bir yaz bizi bekliyor :)
Mercimek_16 aynen canım değişiklik oldu, özellikle Nisan ayında daha uzun soluklu olarak gelme planını bile kurduk hemen :)

Süper yaaa her mutfakta aynı görüntü :)))

Ruşeym i çiğ bi şekilde yoğurdun içine katıp yedirebilir miyiz? Ruseym buğday unu gibi değil dimi pişirmem lazım mı
Aslında çiğ tüketilmez ancak tüm tariflerde çiğ veriyorlar, ruşeym dediğimiz buğdayın bir parçası aslında canım aynı beyaz un kepek gibi.

Bu hafta biraz burnu akti ama onunla ilgisi yok tabi.Cunku ben nezle olmustum ona da gecti ama ateslenmedi sukur.oyle bir sey ilk defa duydum
Görümcem bu durumu yaşadı hmn kestrdiler bu tezden ötürü,merak ettm bi sorayım dedim :) hurafeler ,hurafeler..

Görümcem bu durumu yaşadı hmn kestrdiler bu tezden ötürü,merak ettm bi sorayım dedim :) hurafeler ,hurafeler..
Doktor mu kes dedi. Bana da hep kes diyorlar doktor uygun gordu dıyorum bu seferde o sut diğer bebeğin hakkı diyorlar. O degıl de sımdı sutum azaldı ya acaba diğer bebeğim dogdugunda da sutum az mı olur

Yerim yaa,bi planı var gibi:))

Kızlar bunu ilk kez duyuyor olabilirsiniz. 14 aylık bebekte göbek fıtığı çıktı
Canım çok geçmiş olsun benim büyük kızımda vardı aslında yeni oluşmuş birşey değil bebekliğinde göbeğinin kapanma döneminde çok ıkınmasından kaynaklı oluyor ve çok sık görülen birşey. Kasık fıtığı çok daha kötü üzme kendini. Benim büyük kızın hala tam olarak kapanmış değil. Zamanla düzelecek inşaallah.

Doktor mu kes dedi. Bana da hep kes diyorlar doktor uygun gordu dıyorum bu seferde o sut diğer bebeğin hakkı diyorlar. O degıl de sımdı sutum azaldı ya acaba diğer bebeğim dogdugunda da sutum az mı olur
Sütün azalması hormonel kesinlikle sütün az olmaz hatta daha bol olur.
Fineas ateşlenme bende yaşamadım hamile kalınca. Hurafe aynen.

Eskiler sütün içeriği tadı değişir der,doktoru bıraktrdı ama annenin vitamin dengesini korumak adına.doğumda da oksitosin salgılıcaksın bebeğine de üretilcek süt,sen iyi olduktan sonra az olmaz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…