2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba, ben geldiimmm... Tahmini doğum tarihimiz ekim sonu inşallah. Bir kızım var 5 yaşında. Sürpriz bir şekilde bu ay hamile olduğumu öğrendim
Hayirli olsun canim..benimde kizim var bakalim bu seferki ne olacak kiz hissediyorum ama nasip tabi

Meraba kızlar, değerim 2000ne düştü kalp atışı hâlâ var. Ama çok çok yüksek ihtimal düşükle sonuçlanacak umarım çok ağrım olmaz

Allahtan umut kesilmez seninle kalacak inşallah bebeğin . Rabbim sizlere bağışlasın ...

Merhabalar
30 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 8 haftalık hamileyim. Allahın izniyle ben de ekim annesiyim

Hosgeldin aramıza ..
Allah tamamını erdirsin ..

Canim her hamilelik bir degil..benim ilkinde bulantiyla basladim bunda asiri kasik ve bel agrisiyla ve yuzumde hatta sacimin icinde bile sivilce cikiyo ilkinde hic yoktu oyle
Canim oglun olacak galiba senin o belirtiler bendede vardi eekek dediler bel agrisi erkekte cok oluyormus beni bitirdi masadan kalkamazdim dr gidince

Günaydın

günaydın, sabah bulantım vardı çok kalktım çubukkraker falan yedim bir saate anca durdu bulantı, ağzımda hala bir ekşi tat var ama
gece üç kez uyandım, zor daldım bir daha da. hiç uykumu alamadan gene işe gelmiş oldum bir seferinde de geceyarısı bulandı midem 4 gibi kalktığımda bir iki çubuk kraker anca tıkadı. uyuyamadan nasıl dinleneceğim ben bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…