Ay yasasin benim yaşlarımda
Sen kaç yaşındasın canım ?
Kizlar ne yiyosuuz oyle masallah simdiden kilo almak iyi olmaz evet ben oglumda toplamda 8 kg aldim.yine oylr olur insalah suan ayniyim hic almadim zaten sanmam pek almam oğlum masallah oturtmaz:)
Benimki tüp bebek,tedaviye 53 le başladım transferim olduğunda 57.5 dim,şimdi 2.5 kilo vermişim 55 im, sen ne güzel 8 kg almışsın ben kızımda 18 kilo almıştım , peki dikkat ettiğin şeyler ve tavsiyelerin varmı?
Merhaba, ben geldiimmm... Tahmini doğum tarihimiz ekim sonu inşallah. Bir kızım var 5 yaşında. Sürpriz bir şekilde bu ay hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Ay canım ben de eskiden orada oturuyordum ve o doktora gitmiştim :)
Bende :)) daha önceki kaybımda kürtajımıda kendisi yapmıştı ,uzun bir soru listesi hazırlamıştım ve sıkılmadan güler yüzle hepsini yanıtlamıştı en son amh testi istedi ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmem gerektiğini söylemişti,kendisini dinledim :))
Kilon kaç ki gözün aydın bnde kurtuksam şu iğneden... 2 gün geri den mi o zaman
İlaçlardan , iğneler den bende bir kurtulsam , acaba zararı varmı diye endişe ediyor insan.
Anladım cnm 12. Haftada cagırdı bidaha
Benide 12.haftada çağırdı ,çok uzun değilmi 10.haftada tekrar gidesim var.
Meraba kızlar, değerim 2000ne düştü kalp atışı hâlâ var. Ama çok çok yüksek ihtimal düşükle sonuçlanacak umarım çok ağrım olmaz
Çok geçmiş olsun,Rabbim büyüktür ne mucizeler duyuyoruz,seninkide onlardan olur inşallah.
Merhabalar
30 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 8 haftalık hamileyim. Allahın izniyle ben de ekim annesiyim
Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.