2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım ben bu kakada mukus göremedim. sen daha iyi fark edersin, yumurta beyazı gibi oluyordu bizim
Bizde mukus yok. Gürültülü kokulu kaka yapıyor. Bakalım önümüzde iki gün var. Pazartesi hiç gelişme olmazsa tahlil doktor peşine düşeceğim. Teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle viral biogaia ya devam edin. Kakaya direk bakıp devam edelim tahlil istemiyorum dedi. İnşallah düzelir ya:/
Rabbim sifa versin canım insallah duzelir..

Ay canım ya bu iletisimsizlik ne kadar zor..bi insan neden bu kadar zora sokar.su gun geliyorum ucaga bindim indim demesi bu kadar mi zor ..sen arayamiyor musun peki ? Ben olsam catlardim valla sen iyi sabrediyorsun..

Çooook geçmiş olsun canım. Hemen mutfağa soğan suyu bal ıhlamur zencefil karabiber. Allah şifa versin.

Canım benim oğlum da bazen böyle yapıyor mukus yok kan Yok çok anormal gelmedi. Kaçırmışım konuşmaları nesi var?
Düzeltme: Kaka fotosu ekledim.

7-8 gündür ishaldi. Biogaia kullandık biraz düzeldi sonra yine başladı. İlk zamanlar suluydu şimdi daha kıvamlı yapıyor ama gürültülü ve kokulu. Geçmeyince korktum. Sanırım dişle de birleşti geceleri hep uyanığız. Karın ağrısı mı diş ağrısı mı kafam karışıyor bu yüzden.

Eklentiler

• 62AAA9C2-9A3A-4358-A34A-2261F4160C3C.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Biz konuşuyorken bilet tarihinin 10 Ocak old. söylemişti. Ama bilet daha kesilmemişti. Vize 14'unde doluyor. Bilet tarihi değişti galiba. Dün bindiyse bu gece burda olması lazım. Ben Çarşamba günü sordum ona ne zaman geliyorsun diye cevap vermedi. Orda tel.ini kırdı, emanet tel kullanıyordu. Gelirken iade edecekti, yani yoldayken teli olmayacak. Zaten arasam da acmazdi, msjlara cvp vermiyor baksana.

İnşallah ilerlemez şu an nasılsın ?

Gelmeyeli amma kaynatmışsınız kızlar:) kv ler ne fenaymış:) bnmkiler bnm tavrımı bildkleri için pek bişe söylemzler çocuklarla ilgli kurallarımı öğrendiler sayılır hatta dedesi araştırıp babaannesini uyarıyo mesela babaannesi geçen bişeye söz vermş unutmştu dedesi de söz veriyosan yapcaksın dye kızdı bnm hep dediğim şeydr bu.ben mesaj vercksem çocuklarıma söyler gbi onlara da söylemiş oluyorum.
yeğen konusu olmş bnm yeğenim kızımdan 4 gün önce doğdu çocuk büyütme telaşından çok anlayamadım halalığı içime dokunuyo bu durum.

@ cuytherock geçmiş olsun kaka fotolarını karıştrdım rota negatif çıkmştı sanırım diil mi? Yağlı,baharatlı beslenme kakası gbi göründü kahverengi kaka orda mukus fln göremedim karıştırmıyosam.

gelecek gelmesine de sonrasında n'olacak o da var. bence boşanacaz:) normal değil bu durumlar çünkü. hayırlısı.
tekrar gitme durumu yok sanırım yani işten çıkacaktı gelince ama şu anda ne düşünüyor bilmiyorum .

Benim kv allah var iyidir. Zaten çok yaşlı 80 yaşına yakın. herkes gibi onun da bazı huyları var tabi ama kimse dört dörtlük değil.
Kuzenler arasında 4 gün mü var ne güzel :)

Biz tahlil yaptırmadık. Rota aşısı olmuştu. Ama yine de olabilir tabi.
Ateş huzursuzluk vs yok tek sorunumuz kaka. Bu haftasonunu da atlatalım bari. Düzelmezse tahlil vereceğim.

Alerjiyken oğlum gürültülü yapıyordu normal sanıyordum ama anormalmiş. Şimdi gürültülü değil ama bazen böyle yapıyo. Sürekli olmadığı için sıkıntı görmedim bende. Geçmişolsun canım. Benimki de azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor kusuyor iştahsız.. üst solunum yolu enf. Ve diş birleşti bizimde. Gürültülü kaka yapıyorsa ishalse karın ağrısı vardır canım az da olsa.. geçer inşallah en kısa zamanda

bende de hastalık başlangıcı vardı klasik bal zencefil limon karışımı yedim ilerlemedi Allah’a şükür oğlum da hasta ona bakamazdım ilerleseydi.. geçmişolsun dikkat et kendine

Canım eşin hep böyle bir adam miydi? Erken yaşta evlenmedin tanıma şansın oluşmuş muydu evlenmeden, Yani hepimiz ufak tefek tartışmalar yaşıyoruz kızıyoruz kusuyoruz ama seninki çok mu kindar yoksa başka bir sorunu mu var anlamadım inşallah arada mesafe olduğu için böyle saçma sapan davranıyordur size, aksi taktirde hep böyleyse yani pireyi deve yapıp devamlı küsuyorsa böyle bir adamla evlilik zor Allah yardımcın olsun valla üzülüyorum kızınla senin durumuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…