2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?
Canım cok gecmis olsun.ben kakadan anlamiyorum.yani boyle bisi basima gelmedi hic.tecrubeli kizlar yazarlar simdi..

Ben de daha once tarakliya gitmistim gezmeye bayilmistim tekrar kalmali gitmek istemistim. Rezervasyonunu nereden yaptırdın ? Bos yer bulamadım ben
Canim eşim 2 hafta önce fln yer bulmuş o zaman bile zor bulmuş.benim haberim yoktu süpriz oldu.sonra ben regl tarihimi söyleyince ortaya çıktı supriz:))allah tan bikaç gün önceden oldum :)burasi hakkaten çok güzelmiş bayıldım ben havuz sauna doğa akşam canlı müzik .içinde market restaurant odalar da mutfak.ben minikler e evde yapıp yediriyprum kendimiz restaurant ta yiyoruz.haftaya balkabagina döneriz artık yine:)

Birde nasil gittiniz ailecemi ? Bebekle kokay oldu mu?
Bebekle gittik canım maaile 5 kişi geldik.ben büyük kızla iniyorum havuza artık 10 yaşında olunca arkadaş gibi oluyor:)minikler evde kalıyor sonra ben geliyorum eşim iniyor. Gerçi odalarda da termal havuz var eşim orda da girdi minikler i de soktuk az bişey. Bizde büyükler yok ama kafa dengi az konuşan az tavsiye veren elin ayağın olacak anne veya kV varsa daha zevkli olabilir belki bilmiyorum :))

kızlar merhaba, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bizim ateş ölçer braun kulaktan ölçerdi. Saolsun bakıcı oğlanın eline vermiş ve oda ağzına soktuğu için sanırım sensör bozuldu, ölçmüyor doğru. Şimdi yeni almak istiyorum sizce yine aynısını mı alayım yoksa başka mı önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum hemen. Bugün almam lazım..
yesoka90 Fineas grubun bilim kadınları :))) özellikle siz ne diyorsunuz??

Omron temassız öneririm canım

Canım hastalıktan kakası değişmiştir stres olma heryerde salgın var çok geçmiş olsun.
Diş ya da hastalık bu kadar çok mukus yapıyor mu canım? Hastaneye gittik devletteki akciğer filmi istedi gaita tahlili istedi. Film çektirmek istemedik radyasyon sonuçta, bi de özele götürelim dedik dinledi özeldeki ciğeri temiz gerek Yok dedi. Ama antibiyotik başlattı. Ben bu işi anlamadım.Verip vermemekte de kararsız kaldım aslında günde 1 diyor akşamı bekliyorum. Ne kadar fark ediyor görüyor Musun doktordan doktora.. neyse gaita vericez kaka bekliyoruz. Sağ ol canım inşallah amip falan değildir.

Ben visiofocus kullanıyorm cnm memnunum.daha ucuz bir model dersen plusmed olablr

Geçmiş olsun ateşi var mı? İshal mi kaç kere yapıyo günde? Balgamlıysa öksürüğü balgam oldgu sürece mukusta olablr.kan tahlili var Mı?

Geçmiş olsun ateşi var mı? İshal mi kaç kere yapıyo günde? Balgamlıysa öksürüğü balgam oldgu sürece mukusta olablr.kan tahlili var Mı?
Sağol canım Ateşi var evet.39 a kadar çıktı gece. Şuan yok. Mukuslu ishal sabah başladı bu saate kadar 3 kez yaptı. Kan tahlili 2 doktor da istemedi canım. Gaita tahlili istediler bekliyoruz. Öksürmüyor ama burun tıkanıklığı ve hırıltı var

Kakayı şimdi gördüm cnm ishal gbi.bgn ilk günüyse takip et sayısı kaç olcak,yrn da dvm ederse çinko takviyesi tavsye ederm kızım ilk dişleri çıkmak üzeryken nerdeyse 20 gün ishaldi.dişte ihtimallerden biri ama ateş çk yüksek olmaz eğer üst solunum yolu enfeksyonu da varsa o yükselteblr 2 si birarada da olablr.

O zmn öksürüğe çevireblr bgn yrn ,gaita tahlil sonucunu paylaş cnm.eğer bişe çıkmazsa ben olsam bgn antbyotik başlamazdım.

Evet canım ilk günü.enterogermina verdi dr onu kullanmaya başladım çinko da duruma göre alırım sağol. Üst solunum yolu enfeksiyonu evet.. otrivine verdi ona başladım. Antibiyotik konusunda ne diyorsunuz ? @yesoka

saolun kızlar temassız ölçüm yapıyor sanırım bunlar. Bir bakayım. ben hiç kullanmadım. sonuç doğru veriyor mu peki temasssız olanlarda?

Ben kesinlikle kullanma derim bebeğin zaten alerji geçmişi olan bir bebek canım antibiyotik bağırsağını mahveder bahsettiğin tabloda antbiyotiği ne diye yazdı onu da anlamadım. Çok normal anlattıkların viral enfeksiyon gibi. Peşine diş patlayabilir. Günde 7-8i geçmediği sürece ishal anlamında sıkıntı yok. Mukus yuttuysa da kakayı bozuyor diş te bozmuş olabilir canım.
Gaita tahlili çıkınca paylaş mutlaka.

Tedbir amaçlı yazıyorum dedi bu kadar rahat. Alerji geçmişini de biliyor eski gittiğim hastane sistemden herşey çıkmıştır. Bir tane azı dişi çıktı huzursuzluk vardı ama ateş olmamıştı. Tahlili merak ediyorum paylaşıcam canım teşekkür ederim *

Canım o zaman bu hastalık diş döneminden kaynaklı bağışıklık düşmesinden olmuştur. Benim ufak kızımda alerji vs yokken ilk tur azıları çıkardığında mukuslu kaka oldu. Kaka seni korkutmasın. Birkaç güne normale döner inşaallah.
Doktora birşey demek istemiyorum çünkü sonunda banlanmak istemiyorum. Oklava ile dövmelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…