Canım o zaman bu hastalık diş döneminden kaynaklı bağışıklık düşmesinden olmuştur. Benim ufak kızımda alerji vs yokken ilk tur azıları çıkardığında mukuslu kaka oldu. Kaka seni korkutmasın. Birkaç güne normale döner inşaallah.
Doktora birşey demek istemiyorum çünkü sonunda banlanmak istemiyorum. Oklava ile dövmelik.
Temassız olanlarda çok az hata payı olablyo 0.5e kadar onu da bikç kullanmya anlıyosun visiolar çok ince taşıması kolay ve alnında çıkıyo ateşi ölçtgün anda.
Tedbir amaçlı yazıyorum dedi bu kadar rahat. Alerji geçmişini de biliyor eski gittiğim hastane sistemden herşey çıkmıştır. Bir tane azı dişi çıktı huzursuzluk vardı ama ateş olmamıştı. Tahlili merak ediyorum paylaşıcam canım teşekkür ederim *
Kızımın her dişinde hastalga vuruyo maalesef .normal yani cnm.yalnız bu doktorlara ne demeli,arkadaşlar aklınızda olsun doktorlara ne yazdgını neden yazdgını sorun.( genel olarak söylüyorum)
Kızımın her dişinde hastalga vuruyo maalesef .normal yani cnm.yalnız bu doktorlara ne demeli,arkadaşlar aklınızda olsun doktorlara ne yazdgını neden yazdgını sorun.( genel olarak söylüyorum)
ya kızlar inanın kafayı yiyeceğim. benimkiler dün hiç sulu kaka yapmamışlar. ben eve gittikten sonra oğlan 2 kere kka yaptı. ilki sulydu ve hemen altı kızardı. ikincisi o kadar sulu değildi ama o daha da yaktı poposunu ve kıpkırmızı oldu. gerçekten kafayı yemek üzereyim bu ne ya. sizce neden böyle oluyor? doktor randevusu 7 şubatta ozamna kadar daha neler göreceğiz bakalım.
Kızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?
Canim eşim 2 hafta önce fln yer bulmuş o zaman bile zor bulmuş.benim haberim yoktu süpriz oldu.sonra ben regl tarihimi söyleyince ortaya çıktı supriz:))allah tan bikaç gün önceden oldum :)burasi hakkaten çok güzelmiş bayıldım ben havuz sauna doğa akşam canlı müzik .içinde market restaurant odalar da mutfak.ben minikler e evde yapıp yediriyprum kendimiz restaurant ta yiyoruz.haftaya balkabagina döneriz artık yine:)
Bebekle gittik canım maaile 5 kişi geldik.ben büyük kızla iniyorum havuza artık 10 yaşında olunca arkadaş gibi oluyor:)minikler evde kalıyor sonra ben geliyorum eşim iniyor. Gerçi odalarda da termal havuz var eşim orda da girdi minikler i de soktuk az bişey. Bizde büyükler yok ama kafa dengi az konuşan az tavsiye veren elin ayağın olacak anne veya kV varsa daha zevkli olabilir belki bilmiyorum :))
kızlar merhaba, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bizim ateş ölçer braun kulaktan ölçerdi. Saolsun bakıcı oğlanın eline vermiş ve oda ağzına soktuğu için sanırım sensör bozuldu, ölçmüyor doğru. Şimdi yeni almak istiyorum sizce yine aynısını mı alayım yoksa başka mı önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum hemen. Bugün almam lazım.. yesoka90Fineas
grubun bilim kadınları :))) özellikle siz ne diyorsunuz??
Tedbir amaçlı yazıyorum dedi bu kadar rahat. Alerji geçmişini de biliyor eski gittiğim hastane sistemden herşey çıkmıştır. Bir tane azı dişi çıktı huzursuzluk vardı ama ateş olmamıştı. Tahlili merak ediyorum paylaşıcam canım teşekkür ederim *
yesoka90@cerossPolyanna82Fineas
kızlar tavsiyeleriniz için sağolun biraz toparladım ama bugun idrar testi verdim tekrar hala enf devam ediyormuş augmentini bıraktırdı yeni bi antibiyotik verdi. Bu hem boğazlarıma hem idrar yolu enf etki edecekmiş inşallah biter tamamen
yesoka90@cerossPolyanna82Fineas
kızlar tavsiyeleriniz için sağolun biraz toparladım ama bugun idrar testi verdim tekrar hala enf devam ediyormuş augmentini bıraktırdı yeni bi antibiyotik verdi. Bu hem boğazlarıma hem idrar yolu enf etki edecekmiş inşallah biter tamamen