2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah döner canım karnı da ağrıyor galiba kaka yapmadan önce ağlıyor. Bişey de yemiyor. Allahtan emmeyi reddetmiyor Allaha şükür.

saolun kızlar temassız ölçüm yapıyor sanırım bunlar. Bir bakayım. ben hiç kullanmadım. sonuç doğru veriyor mu peki temasssız olanlarda?
Temassız olanlarda çok az hata payı olablyo 0.5e kadar onu da bikç kullanmya anlıyosun visiolar çok ince taşıması kolay ve alnında çıkıyo ateşi ölçtgün anda.

Kızımın her dişinde hastalga vuruyo maalesef .normal yani cnm.yalnız bu doktorlara ne demeli,arkadaşlar aklınızda olsun doktorlara ne yazdgını neden yazdgını sorun.( genel olarak söylüyorum)

Kızımın her dişinde hastalga vuruyo maalesef .normal yani cnm.yalnız bu doktorlara ne demeli,arkadaşlar aklınızda olsun doktorlara ne yazdgını neden yazdgını sorun.( genel olarak söylüyorum)
Ağrıyordur kesin gaz baskı yapar. Emdiği sürece sıkıntı yok canım. Kısa sürede geçecektir Allahım izniyle.
İnşallah sağolun..

bnmkininde poposu bi süredir kızarık bugünde kabarmış gibi olmuş. işyerindrn ph kağıdı getirip kakanın phını ölçesim var resmen ya

Ohh ne guzel.masallah . Iyi eğlenceler

Sağol canım

Bizde weewell kulaktan olcer var memnunum dogru ölçüyor. Fiyatida makuldu

Bizimki böyle durumlarda tahlil istiyor gerekirse antibiyotik vericem diyor ama hic gerekmedi şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…