vuhuuKızlar bu iki yaş sendromu değil de nedir.
İstediği bir şey olmadığı zaman çılgınca haykırarak ağlıyor. Gece 11’den önce uyumuyor. İstemediği bir hareketimizde bize bağırıyorEn belirgin özelliği de tutturmak. Bir şeyi istiyorsa vazgeçirmek mümkün değil. Kısıtlamamak için mecburen her şeyi eline veriyoruz. Eskiden başka bir şeyle oyalayıp unuttururduk. Şimdi mümkün değil. Bu resimde annemin el kremini istediği için ağlıyor
Canım benim:)) biz dün döndük. Çok güzel geçti bayıldım oralara. Sena midilli'ye ve deveye bindi:)liliyaa bacım sen gelmez oldun diye türkü çağıracam :))) inşaallah tatil çok güzel geçiyordur.
Çok sevindim. Senaya gel sen jokey olmuş :))) nasıl da mutlu olmuştur.Canım benim:)) biz dün döndük. Çok güzel geçti bayıldım oralara. Sena midilli'ye ve deveye bindi:)
yeme sorunu hala devam ediyor. Sizler de yaşamışsınız böyle bir durum ve baya uzun sürmüş. Neden peki? Psikolojik olmasından korkuyorum. Acaba bişeye tepki olarak mı yemiyor. Bazen beğenmediği için yemediği de oluyor. Bana tarif verirmisniz özellikle kahvaltı için? Bir de kuru meyvelerle ne yapabilirm mesela muhallebi olur mu
Canım bir önceki sonuç için koyu kıvamda yazıyor bu sonuç için değil sanki? Daha önce tahlil vermiş miydin aynı yere?
oğlum saat başı uyanıyor burada da deniz havası da uyku yapmadı ama gündüz yorulmuyorum.ev işi,yemek derdi yok,annem,kardeşim,halam var hep ilgileniyorlar. çok şükür uykusuz olsam da moralim yerindeesra_s senin de güzel keyifli vakit geçiriyor olmanı diliyorum :)
Aynen canım bir öncekiymiş ben aceleden yanlış anladım. Enterogermina var canım başka probiyotik damla Yok. Kabul etmiyor yiyecek sadece emiyor.süt vermiyorum. Çok sağ ol canım .valla sizi koysalar hastaneye hem analar rahatlar hem doğru tedavi yapılır:)Canım bir önceki sonuç için koyu kıvamda yazıyor bu sonuç için değil sanki? Daha önce tahlil vermiş miydin aynı yere?
Bakılanlar en acil olanlar. Mesela adenovirüs bakılabilirdi sindirilmemiş gıda bakılabilir ama bakmamış. Ancak yine de en önemlisine bakmış. Lökosit ve eritrositin ikisi de negatif olduğuna göre stres yapacak hiçbirşey yok Allahın izniyle canım. Bebeğin kabul ettiği ölçüde probiyotik takviyesi yap(kemik suyu tavuk suyu kefir yoğurt tarhana turşu), evde probiyotik damla varsa onu da verebilirsin. Ayrıca bu süreçte süt veriyorsan kesinlikle kes. Yarına daha iyi olacak inşaallah.
Genel Not: Rota virüs olsaydı kakası o renk olmazdı. Aşıya rağmen olabiliyor.
Uyanma hepimizin olmazsa olmazı canım :) iyi olmana ve hava değişikliğinin hastalık getirmemesine sevindim. Ye, iç, yat tadını çıkar bizim yerimize de :))oğlum saat başı uyanıyor burada da deniz havası da uyku yapmadı ama gündüz yorulmuyorum.ev işi,yemek derdi yok,annem,kardeşim,halam var hep ilgileniyorlar. çok şükür uykusuz olsam da moralim yerinde
Şayet ishal yarın da bu şekilde devam ederse maflor veya biogaia damla tavsiye ederim canım. Emdiği yeter kuzuya Allahın izniyle. İltifatın için de çok teşekkür ederim. Keşke doktorlarımız böyle yangından mal kaçırır gibi ilaca sarılmasa.Aynen canım bir öncekiymiş ben aceleden yanlış anladım. Enterogermina var canım başka probiyotik damla Yok. Kabul etmiyor yiyecek sadece emiyor.süt vermiyorum. Çok sağ ol canım .valla sizi koysalar hastaneye hem analar rahatlar hem doğru tedavi yapılır:)
İltifat değil ben burdan bisürü şey öğrendim canım. İnşallah yarın güzel bir gün olur..Şayet ishal yarın da bu şekilde devam ederse maflor veya biogaia damla tavsiye ederim canım. Emdiği yeter kuzuya Allahın izniyle. İltifatın için de çok teşekkür ederim. Keşke doktorlarımız böyle yangından mal kaçırır gibi ilaca sarılmasa.
Aynen canım bende çok şey öğrendim, burası iyi ki var :)İltifat değil ben burdan bisürü şey öğrendim canım. İnşallah yarın güzel bir gün olur..
4 üst 4 altta var kesiciler. 1 tane de azı dişi var canım. Ama ateşi 39 a dayanıyor. Diş bu kadar ateş yapar mıAynen canım bende çok şey öğrendim, burası iyi ki var :)
Dişleri ne alemdeydi? Ben yakında diş bekliyorum bu hastalığın sonunda takip edersin.
Benim yavrum hamsi yer üstüne kolbastı oynardı babası Karadenizli oynamasa da. Oğlum acayip oynak. Şimdi en sevdiği şeyleri hamsi muz onları da reddediyor. O kadar hayat dolu ki ateşi düştüğü anlarda hemen parmak şıklatıyo. Bebeğim ya.Kızlar Bu arada omega-3 meselesi ile ilgili bir tablo gördüm paylaşmak istedim.
Hamsi forever
Yapar canım yani şöyle ki dişten sebep bağışıklık düşüyor ya normalde onu hiç etkilemeyecek ya da ateşini 37-38e ancak getirecek basit bir virüs yüzünden ateşi 39-40a varabilir. Aslında temel sebep yine diş oluyor çünkü diş dönemi olmasa bağışıklık düşmeyecek sende hafif ateşlendi geçti deyip geçeceksin. Ama diş olunca hem yemiyor hem ateşi virüs yüzünden artıp kaka bozuluyor.4 üst 4 altta var kesiciler. 1 tane de azı dişi var canım. Ama ateşi 39 a dayanıyor. Diş bu kadar ateş yapar mı
Oyy mimik hamsi :)))Benim yavrum hamsi yer üstüne kolbastı oynardı babası Karadenizli oynamasa da. Oğlum acayip oynak. Şimdi en sevdiği şeyleri hamsi muz onları da reddediyor. O kadar hayat dolu ki ateşi düştüğü anlarda hemen parmak şıklatıyo. Bebeğim ya.
İnşallah biran önce çıkar da rahatlar yavrum. Zaten kabarmış diş etleri. Ağzı da akıyor.kaç gün sürmüştü bu hastalık hali canımYapar canım yani şöyle ki dişten sebep bağışıklık düşüyor ya normalde onu hiç etkilemeyecek ya da ateşini 37-38e ancak getirecek basit bir virüs yüzünden ateşi 39-40a varabilir. Aslında temel sebep yine diş oluyor çünkü diş dönemi olmasa bağışıklık düşmeyecek sende hafif ateşlendi geçti deyip geçeceksin. Ama diş olunca hem yemiyor hem ateşi virüs yüzünden artıp kaka bozuluyor.
Pek muhtemel diğer azı gelecek köpek dişleri de hemen ertesinde çıkabilir. Benim ufaklığın alt azıların peşine üst azılar çıkmadan alt köpek dişleri çıktı ve benzer bir süreç yaşadık bizde öncesinde.
Aynen aslında çok dirençli herşeye ağlayan bi çocuk değil. Erik dalında da oynuyor bi de bu ara lokomotif diye bi şarkıda oynuyor hepsinde farklı oynuyor havasına göre:) benimkine yemek yedirme sabahtan akşama kadar basket futbol saklambaç bi de müzik aç tamam. Aralarda da meme. O kadar fıkırdak o kadar meşgul ki yemek yemek onun için zaman kaybı..Oyy mimik hamsi :)))
Benimkiler de ankaralı değil ama sabahtan akşama Ankara havası ile göbek atıyorlar :)
Maşaallah kuzuya demek ki dirençli olacak o kadar ateşin arasında bile parmak şıklatması çok iyi. Allah nazardan korusun.
Canım öncelikle çok üzüldüm kaybın için Allah hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip eder inşallah.Kızlar bu iki yaş sendromu değil de nedir.
İstediği bir şey olmadığı zaman çılgınca haykırarak ağlıyor. Gece 11’den önce uyumuyor. İstemediği bir hareketimizde bize bağırıyorEn belirgin özelliği de tutturmak. Bir şeyi istiyorsa vazgeçirmek mümkün değil. Kısıtlamamak için mecburen her şeyi eline veriyoruz. Eskiden başka bir şeyle oyalayıp unuttururduk. Şimdi mümkün değil. Bu resimde annemin el kremini istediği için ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?