2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yataklarimiz uzun suredir ayri.evet taktik yaptim sanirim.gercekten kalbimde yoksa aliskanlik mi bilemiyorum.ayirt edemiyorum.16 yilimi verdim bu adama ben.sanirim bu isin cozumu bosanmak olacak.yoksa ben sittin sene mutsuz olucam

Duzelecegine bende inanmiyorum artik.evde yardimi var.yemek yapar cocuklara az da olsa bakar vs.ama manevi olarak hic bir destek yok.inanilmazzz bencil biri.disarida alkol alinca kendini kaybediyor.meyhaneden cluba gitti o yuzden gelmedi.yoksa sabahin 5ine kadar bi insan disarida napar ailem durumu biliyor bana birakiyorlar.bosanirsam sayet her daim arkamdalar..

Sen bana kadınlık yapmıyorsun diyor da o adamlık yapıyor muymuş? Kullandırma kendini artık canım ya...
Cevremde beni bilen dostlarimda ayni seyi soyluyor.mutsuzlugunun tek sebebi bu adam diye.hatta bugun bir arkadasim kizlarin ileride senin yuzunden saglikli bir iliski kuramayacaklar dedi yikildim o an.bu boyle suremez gercekten.artik bi an once karar verip hayatima decam etmeliyim

Canım malesef bu adam değişmez ya böyle çekersin ya dediğim gibi içinden siler atar ev arkadaşı gibi takılırsın ya da ayrılır kurtulursun. Allah yardımcın olsun.. Büyük kızın ne diyor peki bu duruma?

Dost acı söyler derler ya malesef doğru söylemiş canım..

silkelen canım mutlu olmalısın. biraz cesaret. Her şey güzel olacak.

Aynen canım onumdeki secenekler bunlar karar vermem lazim.suruncemede kalmak arti yipratiyo beni buyuk kizim herseyin farkinda artik.anne ben seni mutlu gormek istiyorum.eger ki kararin bosanmak olursa ben yanindayim kararina saygi duyarim diyo yavrum benim

Yerim onun yanaklarını ama inanki ben nazara inaniyorum benim oğlanlara da nazar çok değer ikisinide kız güzeliği derler dışarda hep her gören kız mı arkası kesin kız kız güzelliği var falan hemen arkasından gelen laf, bide saçları uzun bağlıyorum çocuk rahatsızlanıyor o zaman akşamları farkediyorum ama yapacak bişey yok dışarı çıkmadan yaşayamayız biz Allahım sakınsın başka bişey gelmiyor elden.

Ben hazır süzme peynir aldım bi kere aynı yoğurt canım peynire benzemiyor eritme gibi bişey onunda hiç doğal olduğunu düşünmüyorum ama evde yapacak vaktim de pek yok kaşar seviyor benimkiler Allahtan.Yumurtayı da haşlama yemiyor ikside.Tereyağlı sade veya çeşitli omletler ama haşlama asla ikisi de aynı fabrikasyon olduğundan zaar :)

Mama sandalyesine bizimkide oturmak istemiyor çığlık kıyamet ağlıyor. Onune dikkatini çekecek bisey bulursam oturtabiliyorum anca

Allah esirgesin maşallah :) ayetel kürsi duası takıyordum önceden şimdi takmaz oldum. Takmalı yeniden.
sütaş mıydı aldığın güzel bence. Evde yapsam vaktim var da Bi türlü yapamadım. Yarın deneyeyim. Ya ben güya şırdan mayası bile aldım peynir yapmak için, daha kullanmış değilim.

Ayy kızlar herkesin farklı bir derdi var, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Benimde yine kızla problemim var. Çocuk 1 haftayı geçkindir kabız ve hiç olmadığı kadar ağlıyor. 2'side aynı şeyi yeyip içiyor ama birden kız kabız olmaya başladı. kızın 5 diş birden geliyor sanki sizce ondan olabilir mi? yaparken evde kıyamet kopuyor, taş gibi kesiliyor yavrum. Niye böyle oldu acaba?
Eowynn_arwn canım Rabbim yardımcın olsun, eşine Allah hidayet versin inşAllah. Artık yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay olmuş. Tekrar bir konuşun çocuklarınız için.. Hep olan bayanlara oluyor çok üzülüyorum

Allah yardımcın olsun canım inşaallah süreç kolay geçer senin için.

Amin canım insallah.inan bende istemiyorum yuvam yikilsin bozulsun ama boylede nereye kadar.sizede cok gecmis olsun canim insallah duzelir kuzunun kabizligi.zeytinyagi icirdin mi ?

Allah yardımcın olsun canım inşaallah süreç kolay geçer senin için.
Amin canim insallah cok sagol

Kabızlık ilk defa mı oluyor canım? Kaç günde bir dışkılıyor. Her gün havuç veya kabak vermeye özen gösterip karbonhidrat grubunu minimize etmeyi deneyebilirsin çok geçmiş olsun

Amin canım insallah.inan bende istemiyorum yuvam yikilsin bozulsun ama boylede nereye kadar.sizede cok gecmis olsun canim insallah duzelir kuzunun kabizligi.zeytinyagi icirdin mi ?

içiriyorum canım ama etki etmiyor ya
Kabızlık ilk defa mı oluyor canım? Kaç günde bir dışkılıyor. Her gün havuç veya kabak vermeye özen gösterip karbonhidrat grubunu minimize etmeyi deneyebilirsin çok geçmiş olsun
canım önceden hergün düzenli 2-3 kez yapardı, şimdi gün aşırı bazen 2-3 gün yapmadığı oluyor.

Canım çok haklısın. İki çocuk babası adam sabahın beşine kadar dışarıda ne yapar. Takıldığı insanların hepsi bekar mı. Kırk yılda bir olur tabii ama eşinin haberi olur.
Ya da gece gezme alışkanlığını bilerek evlendim deyip kabullenen de olabilir ama gezdiğini söylemiyormuş. Çalışıyorum falan diyormuş.

Sen konuşmuşsun zaten ama bir yardım almadan bitirme derim. Evlilik ve aile danışmanına gidin. Belki seanslarda bir şeylerin farkına varır, bir kırılma noktası yaşar, gözü açılır.
Biliyorum şimdi bunlar sana uzak ihtimal gibi geliyor ama yıllarını vermişsin. Bunu da denemeden bitirme bence.

Kızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?
Kuzum bizim de böyleydi. 10gün boyunca viral kaynaklı ishal olduğu düşünüldü. Doktor Biogaia verdi. 10-11. gün calpol ve dolvenle düşmeyen ateş olarak seyretti. Tahliller temiz çıktı. Acilden enterogermina tavsiye edildi. 1 gün yüne kullandık ama ateş yine devam etti. Özel doktoru daha fazla beklemeye ve yeni tahlile gerek görmedi antibiyotik başlattı. Biz de çaresizlikten çok sorgulamadık ama şükür ateş hemen kesildi üç gün içinde kaka düzeldi.
Kuzum sen dükkanın işlerini bakıcı işlerini düzene soktuktan sonra boşanmayı düşünsen daha iyi olacaktır. Yuva yıkmak kolay değil ama yuvayı devam ettirmek de kolay değil.
Benimki de 9450g. Yemek yemeye başladı bu ara nazar değmesin. Dönemsel birşey yemeyince yemiyorlar gerçekten. 1 aydır bir kaşık yese şükrediyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…