- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Yataklarimiz uzun suredir ayri.evet taktik yaptim sanirim.gercekten kalbimde yoksa aliskanlik mi bilemiyorum.ayirt edemiyorum.16 yilimi verdim bu adama ben.sanirim bu isin cozumu bosanmak olacak.yoksa ben sittin sene mutsuz olucamCanım ya eşinin bıdıbıdısını görmezden gelecek ve kendi hayatına bakacaksın. Ya da boşanacaksın. Başka çıkar yol yok ki. Eşin bıdı bıdı yapıyorsa ne olmuş yani?
Boşanamıyorsan ya yatakları ayırır iki iyi ev arkadaşı olabilirsin. Eşine de işine gelmiyorsa kapı orada sana başka türlü tahammül edemem keyfin bilir deyip keyfine bakarsın. Şayet eşinin bıdı bıdısını takıp huzursuz oluyorsan onu gerçekten içinden atamadın, bir de böyle deneyeyim diye taktik yaptın demektir. Taktik için değil samimi olarak onu kalbinden Sökmen lazım.
Aksi durumda malesef hep böyle mutsuz olacaksın. Onun çok mu umrunda senin mutsuzluğun?.. Biraz bencil olmak iyidir.
Duzelecegine bende inanmiyorum artik.evde yardimi var.yemek yapar cocuklara az da olsa bakar vs.ama manevi olarak hic bir destek yok.inanilmazzz bencil biri.disarida alkol alinca kendini kaybediyor.meyhaneden cluba gitti o yuzden gelmedi.yoksa sabahin 5ine kadar bi insan disarida naparo eş kişisinin düzeleceği yok gibi duruyor. Ya da sizi kaybedeceğini somut olarak görünce anca kendine gelebilecek gibi. Adamın sana bir yardımı var mı? Evde yok heralde. Manevi desteği de yok. Maddi yönden mi kendine güvenemiyorsun? Çok şükür ilk kızın büyük. Bence ciddi bir şekilde düşünmelisin bu konuyu. Gerekirse annenlere de açıl. Desteklerini esirgemeyeceklerse ne ala. Çok kızdım şuan. Evlilik hop diye bitirilebilecek bişey diil bence hele ki arada çocuk varsa. Ama eşinin düzeleceğini de düşünemiyorum. Böyle gelmiş böyle gider gibi duruyorBide geliyorum diip neden gelmedi
Canım biliyorum boşanma kararı hiç kolay değil, eşin nolursa olsun. Yaşanmışlıklar, çocuklarının babası... Boşan demek istemiyorum ama böyle gitmez ki, gitmemeli. Adam evini otel gibi kullanıyor sadece. Ha varlığı ha yokluğu. Olan tek şey sana psikolojik yük. Yazık canına. Ne güzel mesleğin de var. Büyük kızın büyümüş ne güzel sana can yoldaşı. Annen de destek. Bu adama pabuç bırakma derim ben. Gitsin meyhanede yaşasın. Bence bıraktığın zaman biraz zaman geçince mutlu bile olacaksın.
Cevremde beni bilen dostlarimda ayni seyi soyluyor.mutsuzlugunun tek sebebi bu adam diye.hatta bugun bir arkadasim kizlarin ileride senin yuzunden saglikli bir iliski kuramayacaklar dediSen bana kadınlık yapmıyorsun diyor da o adamlık yapıyor muymuş? Kullandırma kendini artık canım ya...
Canım malesef bu adam değişmez ya böyle çekersin ya dediğim gibi içinden siler atar ev arkadaşı gibi takılırsın ya da ayrılır kurtulursun. Allah yardımcın olsun.. Büyük kızın ne diyor peki bu duruma?Yataklarimiz uzun suredir ayri.evet taktik yaptim sanirim.gercekten kalbimde yoksa aliskanlik mi bilemiyorum.ayirt edemiyorum.16 yilimi verdim bu adama ben.sanirim bu isin cozumu bosanmak olacak.yoksa ben sittin sene mutsuz olucam
Duzelecegine bende inanmiyorum artik.evde yardimi var.yemek yapar cocuklara az da olsa bakar vs.ama manevi olarak hic bir destek yok.inanilmazzz bencil biri.disarida alkol alinca kendini kaybediyor.meyhaneden cluba gitti o yuzden gelmedi.yoksa sabahin 5ine kadar bi insan disarida naparailem durumu biliyor bana birakiyorlar.bosanirsam sayet her daim arkamdalar..
Dost acı söyler derler ya malesef doğru söylemiş canım..Cevremde beni bilen dostlarimda ayni seyi soyluyor.mutsuzlugunun tek sebebi bu adam diye.hatta bugun bir arkadasim kizlarin ileride senin yuzunden saglikli bir iliski kuramayacaklar dediyikildim o an.bu boyle suremez gercekten.artik bi an once karar verip hayatima decam etmeliyim
silkelen canım mutlu olmalısın. biraz cesaret. Her şey güzel olacak.Cevremde beni bilen dostlarimda ayni seyi soyluyor.mutsuzlugunun tek sebebi bu adam diye.hatta bugun bir arkadasim kizlarin ileride senin yuzunden saglikli bir iliski kuramayacaklar dediyikildim o an.bu boyle suremez gercekten.artik bi an once karar verip hayatima decam etmeliyim
Aynen canım onumdeki secenekler bunlar karar vermem lazim.suruncemede kalmak arti yipratiyo beniCanım malesef bu adam değişmez ya böyle çekersin ya dediğim gibi içinden siler atar ev arkadaşı gibi takılırsın ya da ayrılır kurtulursun. Allah yardımcın olsun.. Büyük kızın ne diyor peki bu duruma?
Maalesef canımDost acı söyler derler ya malesef doğru söylemiş canım..
Yerim onun yanaklarını ama inanki ben nazara inaniyorum benim oğlanlara da nazar çok değer ikisinide kız güzeliği derler dışarda hep her gören kız mı arkası kesin kız kız güzelliği var falan hemen arkasından gelen laf, bide saçları uzun bağlıyorum çocuk rahatsızlanıyor o zaman akşamları farkediyorum ama yapacak bişey yok dışarı çıkmadan yaşayamayız biz Allahım sakınsın başka bişey gelmiyor elden.Hayır canım sütaş marka. @esra_s yapıyordu peynir. Valla çok güzel yerdi. Sabahları omlet eya haşlanmış yumurta sonra yemişli meyve, ne yemek varsa, yoğurt... Nazar mı değdi noldu:) yanakları kırmızı bide tombiş, görenin içi gidiyor tanıyan tanımayan. Hayırlısı :)
Sağ ol canım. Kızım da artık mama sandalyesine oturmuyor. Yemeğin hazırlandığını görünce normal sandalyeye çıkıp oturuyor. Mutfağın zemini taş olduğu için korka korka yediriyorum. Resmen ayrı bir birey olduklarını ilan ediyorlar :)
Insallah canım..tek istedigim dilegim yavrularinla saglikli mutlu bir hayat surebilmek..silkelen canım mutlu olmalısın. biraz cesaret. Her şey güzel olacak.
Sağol canım öneriler için. Krep denedim yemiyor. Kaşar da öyle. Süzme peynir seviyor. Kuskusu denicem. Valla cici bebeye çok karşıydım, dediğin gibi yeter ki yesin diye eline tutuşturdum geçende yedi.
Allah esirgesin maşallah :) ayetel kürsi duası takıyordum önceden şimdi takmaz oldum. Takmalı yeniden.Yerim onun yanaklarını ama inanki ben nazara inaniyorum benim oğlanlara da nazar çok değer ikisinide kız güzeliği derler dışarda hep her gören kız mı arkası kesin kız kız güzelliği var falan hemen arkasından gelen laf, bide saçları uzun bağlıyorum çocuk rahatsızlanıyor o zaman akşamları farkediyorum ama yapacak bişey yok dışarı çıkmadan yaşayamayız biz Allahım sakınsın başka bişey gelmiyor elden.
Ben hazır süzme peynir aldım bi kere aynı yoğurt canım peynire benzemiyor eritme gibi bişey onunda hiç doğal olduğunu düşünmüyorum ama evde yapacak vaktim de pek yok kaşar seviyor benimkiler Allahtan.Yumurtayı da haşlama yemiyor ikside.Tereyağlı sade veya çeşitli omletler ama haşlama asla ikisi de aynı fabrikasyon olduğundan zaar :)
Seninki hala mı iştahsız? Noluyor bu bebelere. Diş galiba gerçekten. Of valla ne zor ya yemek işi.Benimki cici bebeyi de yemiyor
Allah yardımcın olsun canım inşaallah süreç kolay geçer senin için.Aynen canım onumdeki secenekler bunlar karar vermem lazim.suruncemede kalmak arti yipratiyo benibuyuk kizim herseyin farkinda artik.anne ben seni mutlu gormek istiyorum.eger ki kararin bosanmak olursa ben yanindayim kararina saygi duyarim diyo yavrum benim
Amin canım insallah.inan bende istemiyorum yuvam yikilsin bozulsun ama boylede nereye kadar.sizede cok gecmis olsun canim insallah duzelir kuzunun kabizligi.zeytinyagi icirdin mi ?Ayy kızlar herkesin farklı bir derdi var, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Benimde yine kızla problemim var. Çocuk 1 haftayı geçkindir kabız ve hiç olmadığı kadar ağlıyor. 2'side aynı şeyi yeyip içiyor ama birden kız kabız olmaya başladı. kızın 5 diş birden geliyor sanki sizce ondan olabilir mi? yaparken evde kıyamet kopuyor, taş gibi kesiliyor yavrum. Niye böyle oldu acaba?
Eowynn_arwn canım Rabbim yardımcın olsun, eşine Allah hidayet versin inşAllah. Artık yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay olmuş. Tekrar bir konuşun çocuklarınız için.. Hep olan bayanlara oluyor çok üzülüyorum
Amin canim insallah cok sagolAllah yardımcın olsun canım inşaallah süreç kolay geçer senin için.
Kabızlık ilk defa mı oluyor canım? Kaç günde bir dışkılıyor. Her gün havuç veya kabak vermeye özen gösterip karbonhidrat grubunu minimize etmeyi deneyebilirsin çok geçmiş olsunAyy kızlar herkesin farklı bir derdi var, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Benimde yine kızla problemim var. Çocuk 1 haftayı geçkindir kabız ve hiç olmadığı kadar ağlıyor. 2'side aynı şeyi yeyip içiyor ama birden kız kabız olmaya başladı. kızın 5 diş birden geliyor sanki sizce ondan olabilir mi? yaparken evde kıyamet kopuyor, taş gibi kesiliyor yavrum. Niye böyle oldu acaba?
Eowynn_arwn canım Rabbim yardımcın olsun, eşine Allah hidayet versin inşAllah. Artık yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay olmuş. Tekrar bir konuşun çocuklarınız için.. Hep olan bayanlara oluyor çok üzülüyorum
içiriyorum canım ama etki etmiyor yaAmin canım insallah.inan bende istemiyorum yuvam yikilsin bozulsun ama boylede nereye kadar.sizede cok gecmis olsun canim insallah duzelir kuzunun kabizligi.zeytinyagi icirdin mi ?
Amin canim insallah cok sagol
canım önceden hergün düzenli 2-3 kez yapardı, şimdi gün aşırı bazen 2-3 gün yapmadığı oluyor.Kabızlık ilk defa mı oluyor canım? Kaç günde bir dışkılıyor. Her gün havuç veya kabak vermeye özen gösterip karbonhidrat grubunu minimize etmeyi deneyebilirsin çok geçmiş olsun
Canım çok haklısın. İki çocuk babası adam sabahın beşine kadar dışarıda ne yapar. Takıldığı insanların hepsi bekar mı. Kırk yılda bir olur tabii ama eşinin haberi olur.Amin canım insallah.inan bende istemiyorum yuvam yikilsin bozulsun ama boylede nereye kadar.sizede cok gecmis olsun canim insallah duzelir kuzunun kabizligi.zeytinyagi icirdin mi ?
Amin canim insallah cok sagol
Kuzum bizim de böyleydi. 10gün boyunca viral kaynaklı ishal olduğu düşünüldü. Doktor Biogaia verdi. 10-11. gün calpol ve dolvenle düşmeyen ateş olarak seyretti. Tahliller temiz çıktı. Acilden enterogermina tavsiye edildi. 1 gün yüne kullandık ama ateş yine devam etti. Özel doktoru daha fazla beklemeye ve yeni tahlile gerek görmedi antibiyotik başlattı. Biz de çaresizlikten çok sorgulamadık ama şükür ateş hemen kesildi üç gün içinde kaka düzeldi.Kızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?
Kuzum sen dükkanın işlerini bakıcı işlerini düzene soktuktan sonra boşanmayı düşünsen daha iyi olacaktır. Yuva yıkmak kolay değil ama yuvayı devam ettirmek de kolay değil.Kizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Benim es kisisi yine bozdu kendini.ben artik dayanamiyorum.dun annemler geldi.bu ben calisacagim vs dedi.snra tesadufen bi arkadasimin da orda olmasiyla meyhane de oldugunu ogrendim.annemler gidince defalarca aradim acmadi.snra o dondu bana duymadim dedi.napiyosun dedigimde calisiyorum dedi ! Ben gercekleri soyleyince tamam ben geliyorum evde konusurz dedi.gece saat 2 ye kadar bekledim uyuyakalmisim.kapi acildiginda saate baktim sabah 5 bucuktu ! Bu kadar sorumsuz bu kadar bencil ve yalanci bi adamla nereye kadarbosanmayi dusunuyorum yine ama cesaretim yok kahretsin ! Ben bu kadar gucsuz bir kadin miyim ? Size ihtiyacim var
Benimki de 9450g. Yemek yemeye başladı bu ara nazar değmesin. Dönemsel birşey yemeyince yemiyorlar gerçekten. 1 aydır bir kaşık yese şükrediyorduk.benim oğlan ztn 9.5 kg anca var. Yemek yemek istemiyormuşannem diyo ben bu çocuğa bişey yediremiyorum ne yapıcaz. Yumurta muz a bayılırdı onları da yemiyormuş. Kefir anne sütü bebe bisküvisi yemiş sadece anne sütüde günde 150cc çıkıyor sadece. Bu çocuğun iştahı nasıl açılacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?