2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sanirim dişten böyleler. Benimkide bir yiyor bir yemiyor. Muzu çok severdi simdi agzina koymuyor. Yesil zeytin ve nar cok seviyor. Denemediysen dene sende. Yesil zeytin büyük tursu gibi olanlardan veriyorum
bnmkide önceden siyah zeytn yiyodu şimdi yeşik yiyo ama zeytn ne tutucak 3 5 tane yet anca

@ceross canım seni burdan taniyabildigime göre sen çok iyi bir insan ve annesin bunu yürekten söylüyorum..Arkadaşlara katılıyorum otur konuş ancak o adam ne kadar konuşursan konuş yola gelmez bir kez değil bin kez yoldan çıktı çünkü tabiri caizse yalama oldu.Hapislere girdi çıktı yine aynı can çıkar huy çıkmaz derler arkadaşım, o adam değişmez, evlilik mecburi gibi acı ceken mutsuzluk içinde kıvranan ama boşanmayan insanlara anlam veremiyorum evlilik zindan hayati yaşamak değil bir kere geliyoruz şu dünyaya bu adamın çantada kekliği olarak mı geçecek yılların bitecek gençliğin..Yazık değil mi..

Bunları söylerken inan çok üzülüyorum geçmiş yılların çöp oldu bırak geleceğini mahvetmesin çünkü sabahlara kadar sokaklarda gezen ne halt yediği belli olmayan ki her gece klüplerde kuzu kuzu oturup gelmiyor olduğunu hepimiz tahmin ediyoruz bu adamı ben kendime kadınlık gururum izin vermez , koca diye evimde tutmam.

Bu adam seni ve evdeki o melek çocukları hak etmiyor..Lütfen artık kendine değer ver.Gerisi senin bileceğin iş.Allah yardımcın olsun. (Bu mesajı o adama kızgınlıkla yazdım istemeden kalbini kırdıysam özür dilerim)

Ne zaman kahvaltı da mi yiyor sadece zeytin mi? Kilosu artıyor mu mesela son ay?
yok ya arkadaş yeşil zeytn yiyor diince bnm kide yiyor demek istedim sadece zeytin yemiyo tabi :)
normalde 1 yumurta biraz kaşar 2 3 tane zeytin bi çay kaşığıda bal pekmez fln yiyodu. ama son 1 haftadır yarım yumurta 1 tane zeytin öğlen 1 kase yemek ya da çorba yiyodu şimdi yemiomuş bi kaç kaşık anca akiamları yemeyi ise nerdeyse bıraktı 1 yemek kaşığı anca yiyı kilosu ise hep düşük az kilo alıo tamamen durmafı boyuda kilosu da artıo ama az. 15. ayda 78 cm 9400 idi kilosu
aralarda meyve kefir yoğurt fln yiyodu şimdi reddediyomuş mesela diş mi anlamadm hiç

Akşam seni bol bol emiyodur ondan yemiyodur yoksa 1 yemek kaşığı mümkün değil :) Dişler bu çocukları mahvetti yememesi ondan bizim 16.diş gelmiş dünden beri kaka yapa yapa bi hal oldu çocuk yıkadım her kakada ama yine de pişik oldu bugün doktoruna götürdüm üç tane krem yazdı karıştırıp sürülecek mantar olmasın dedi kakaya test istedim dişleri feci durumda ondan korkma dedi teste gerek yok şimdi dedi ama gerçekten bebeleri çok zorluyor bu dişler ve 24 aya kadar işimiz iş.

Bir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktı okuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.

Hay Allah ya geçmiş olsun bence de çocuk yapamaz onu ama çok da kolay çıkıyor benim büyük oğlum da 2 yaşında kendi kendine uzandığı yerde ters döndü bileği çıktı redüksiyon çok basit bir işlem ama o zamana kadar çok ağlamıştı bende çok korkmuştum çok dikkat edilmesi lazım aynı kola 1 sene içine çok hassas oluyor ve tekrar çok kolay çıkarabiliyor yer ederse uğraşırsınız uyar öğretmenini ekstra dikkat etsinler artık.

Yavrum ya ne kadar acıdı da ağladı demek ki. Kolu askıya aldılar mı canım. Bir süre kullanmaması, koruması gerekiyor diye biliyorum

bizim dha 8 dişimiz var sence 24 ayda biter mi 16 ay da 8 diş çıkartıp gerisini bukde hızlı tamamlayabilir mi

Ay kıyamam yaa okuyunca içim ezildi resmen çok çok çok geçmiş olsun inşaallah tekrarı olmasın. Canım şayet annen veya kayımvalidengil müsaitse onları çağır istersen en azından birkaç hafta. Çünkü çıkık oldu mu biliyorsun hep çıkıyor yer etmesin. Birkaç hafta evde birebir gözetimde olur risk düşer aksi durumda orada birsürü çocuk var bir öğretmene 3-4 çocuk düşüyordur risk artar diye düşünüyorum.

Fineas öncelikle geçmişolsun inan kimi doktorlarada teknisyenlerede akıl sır ermiyor karşılarında çocuk acıdan kıvranıyo hakkıyla işini yapanlardan allah razı olsun. Şu an ağrısı sızısı yoktur dimi?

bnmkide önceden siyah zeytn yiyodu şimdi yeşik yiyo ama zeytn ne tutucak 3 5 tane yet anca

Hic yememesinden iyidir diyorum ben ne yerse kardir kafasindayom artik. Aksam hicbisey yemedi azicik havuc salatasi, 4-5 yesil zeytin ve biraz da nar. Onu da yemese gic birsey yemeyecek maalesef

Ay tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun canim ya ((( allahim ne yaptilar da çocuğun koku cikti acaba. Cocuk bu dikkat etseler ya biraz tam dayakliklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…