Canım ya inşallah düzelir kısa zamanda..Ayy kızlar herkesin farklı bir derdi var, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Benimde yine kızla problemim var. Çocuk 1 haftayı geçkindir kabız ve hiç olmadığı kadar ağlıyor. 2'side aynı şeyi yeyip içiyor ama birden kız kabız olmaya başladı. kızın 5 diş birden geliyor sanki sizce ondan olabilir mi? yaparken evde kıyamet kopuyor, taş gibi kesiliyor yavrum. Niye böyle oldu acaba?
@ceross canım Rabbim yardımcın olsun, eşine Allah hidayet versin inşAllah. Artık yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay olmuş. Tekrar bir konuşun çocuklarınız için.. Hep olan bayanlara oluyor çok üzülüyorum
Alerjiye yorma canım, enfeksiyon kakaya vuruyor hemen hastalık geçiriyordurKızlar foto için kusura bakmayın dün gece ateşlendi oğlum sabahtan beri de 3 kere böyle mukuslu kaka yapıyor iştahsızlık var bişey yediremedim. Nedir bu sizce?
10 gün ishalden sonra mı ateş oldu canım? Bizim ateş 1 gün oldu şuan ateş Yok inş akşam da çıkmaz. Karnı ağrıyo kaka yapmadan önce sonrası gürültülü ishal. Bugün 2. Gün. Enterogermina veriyorum 2 gündür. Üst solunum yolu enf. İçin sekrol veriyorum. Antibiyotik yazdı doktor ama vermedim. Bilmiyorum artık canım 2 gündür bişey yemedi sadece emiyor süt de eskisi gibi Yok yani.. seninkinin iştahı var mıydıKuzum bizim de böyleydi. 10gün boyunca viral kaynaklı ishal olduğu düşünüldü. Doktor Biogaia verdi. 10-11. gün calpol ve dolvenle düşmeyen ateş olarak seyretti. Tahliller temiz çıktı. Acilden enterogermina tavsiye edildi. 1 gün yüne kullandık ama ateş yine devam etti. Özel doktoru daha fazla beklemeye ve yeni tahlile gerek görmedi antibiyotik başlattı. Biz de çaresizlikten çok sorgulamadık ama şükür ateş hemen kesildi üç gün içinde kaka düzeldi.
Kuzum sen dükkanın işlerini bakıcı işlerini düzene soktuktan sonra boşanmayı düşünsen daha iyi olacaktır. Yuva yıkmak kolay değil ama yuvayı devam ettirmek de kolay değil.
Benimki de 9450g. Yemek yemeye başladı bu ara nazar değmesin. Dönemsel birşey yemeyince yemiyorlar gerçekten. 1 aydır bir kaşık yese şükrediyorduk.
Aynen canım alerji olsa ateş eşlik etmezdi ama geçmişten dolayı tırsıyo insan bu bezlerine bakınca eski günlerim geliyor aklıma allah TEKrarından korusun.kakada da bişey çıkmayınca insan niye o zaman diyo yani öksürmüyoda çocuk. Bakalım ateşi normale döndü ishal de kesilse Allah’ın izniyle..Alerjiye yorma canım, enfeksiyon kakaya vuruyor hemen hastalık geçiriyordur
Kabızlık kaç gündür sürüyor?içiriyorum canım ama etki etmiyor ya
canım önceden hergün düzenli 2-3 kez yapardı, şimdi gün aşırı bazen 2-3 gün yapmadığı oluyor.
Çok garip..seninle ya da büyük kızınla ne alıp veremeyeceği olabilir aklım almıyor. Biraz daha gözlemle ve sonrasında ciddi olarak duruma el koy en iyisi.Hemde ne tuhaf.arvenle iliskisi guzel kizimda seviyo.ama bana ve buyuk kizima takmis durumda.bide yasindan midir nedir hep ben bilirim havalarinda.ben bisi dedigim zaman sonuna kadar aksini savunuyor.vallahi kizima bakici degilde kendime kv tutmusum gibi hissediyorum.o kadar benimsiyo ki biseyi daha 1.5 ay oldu ama 40 yillik tanisiyoruz gibi davraniyo :/ boyle devam eder anlasamazsak olmaz.simdilik arven icin dayaniyorum..
Canım bebeğim hemen yanımda tek kişilik yatakta yatıyor. Bir gece bir uyandım bebeğim yatağın ucuna kadar gitmiş ellerini kenarlara dayamış çömelmiş bana bakıyordu ama nasıl acı çekiyor.. Ben Doğrulamadan gürültülü bir şekilde kaka yaptı. Bu anı o karanlıkta çömelmiş surat ifadesini asla unutamam. Geceleri 3-5 kez uyanıp kaka yapuyordu. Günde 15 kaka gördük. 10gün boyunca 7 ile 15 kaka arasında değişen kakayı yapmak mahvetmiştir çocuğu. 10 gün ve tedavi dönemi 7gün boyunca sadece su içti. Kilo kaybetti. Asla yaşatmasın kimseye...10 gün ishalden sonra mı ateş oldu canım? Bizim ateş 1 gün oldu şuan ateş Yok inş akşam da çıkmaz. Karnı ağrıyo kaka yapmadan önce sonrası gürültülü ishal. Bugün 2. Gün. Enterogermina veriyorum 2 gündür. Üst solunum yolu enf. İçin sekrol veriyorum. Antibiyotik yazdı doktor ama vermedim. Bilmiyorum artık canım 2 gündür bişey yemedi sadece emiyor süt de eskisi gibi Yok yani.. seninkinin iştahı var mıydı
Çok zor bir durum canım Allah sabır versin. Eşin alkol bağımlısı mı acaba? Yani hemen hemen her gün içme ihtiyacı mı duyuyor acaba? Genellikle kimse ben bağımlıyım demez ama bu kadar gece hayatına düşkün kişiler genelde bağımlı oluyorlar. Eğer öyle bir durum varsa tedavi olur belki? Bir de böyle yerlere kiminle gidiyor acaba erkek arkadaşlarıyla mı yoksa başla durumlar da olabilir mi? Boşanmak kolay bir iş değil iki tane evladınız var, ortak bir geçmişiniz, bir düzeniniz var elbette öncelikle sorunları çözmeye çalışmak mantıklı olan. Ancak, çözülemeyecek bir durumdaysa da bence cesaretli olup karar vermelisin. Bence sen istedikten sonra altından bir şekilde kalkarsın tüm sorunların önemli olan harekete geçebilmek.Kizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Benim es kisisi yine bozdu kendini.ben artik dayanamiyorum.dun annemler geldi.bu ben calisacagim vs dedi.snra tesadufen bi arkadasimin da orda olmasiyla meyhane de oldugunu ogrendim.annemler gidince defalarca aradim acmadi.snra o dondu bana duymadim dedi.napiyosun dedigimde calisiyorum dedi ! Ben gercekleri soyleyince tamam ben geliyorum evde konusurz dedi.gece saat 2 ye kadar bekledim uyuyakalmisim.kapi acildiginda saate baktim sabah 5 bucuktu ! Bu kadar sorumsuz bu kadar bencil ve yalanci bi adamla nereye kadarbosanmayi dusunuyorum yine ama cesaretim yok kahretsin ! Ben bu kadar gucsuz bir kadin miyim ? Size ihtiyacim var
Çok sevindim senin adına canım..Darısı başıma olsun:)oğlum saat başı uyanıyor burada da deniz havası da uyku yapmadı ama gündüz yorulmuyorum.ev işi,yemek derdi yok,annem,kardeşim,halam var hep ilgileniyorlar. çok şükür uykusuz olsam da moralim yerinde
Çok kötüymüş canım bidaha olmasın inşallahCanım bebeğim hemen yanımda tek kişilik yatakta yatıyor. Bir gece bir uyandım bebeğim yatağın ucuna kadar gitmiş ellerini kenarlara dayamış çömelmiş bana bakıyordu ama nasıl acı çekiyor.. Ben Doğrulamadan gürültülü bir şekilde kaka yaptı. Bu anı o karanlıkta çömelmiş surat ifadesini asla unutamam. Geceleri 3-5 kez uyanıp kaka yapuyordu. Günde 15 kaka gördük. 10gün boyunca 7 ile 15 kaka arasında değişen kakayı yapmak mahvetmiştir çocuğu. 10 gün ve tedavi dönemi 7gün boyunca sadece su içti. Kilo kaybetti. Asla yaşatmasın kimseye...
Ardından eşim de hasta oldu 7günde atlattı. Her gün ağladı oğlum da böyle acı mı çekti diye.
Bizim acilde yapılan tahlilde üç tane bakteri üremesi bakılmış. Bunlar temiz çıktı. Kendi doktoru önceden Biogaia ile düzelir diye düşünüyordu ama 10 günü aştığı için tahlillerde aranmamış olan birşey olduğunu düşündü beklemeye gerek yok durumunuz kötü başlayın dedi. Belki zaten geçecekti belki doktor haklıydı bilemiyorum ama ateş 12 saat içinde düştü, kaka da üçüncü gün normale dönmeye başladı. Biz stresten o halini görmeye artık dayanamadığımızdan teşhis beklemeden antibiyotiğe başladık. İshalin probiyotik takviyesi ile 7-8 gün içinde normale dönmesi bekleniyor sanırım. Siz de takviyeye devam edin inşallah düzelir. Bir iki güne geçmezse tekrar tahlil verin isterseniz.Çok kötüymüş canım bidaha olmasın inşallahbenim oğlum da aynı şekilde oturuyorsa ayağa kalkıyor ve acı içinde yapıyor bana tutunuyor yavrum bişey yap anne der gibi. siz antibiyotikle mi iyileştiniz
Bende soyleyecek bi sifat bulamiyorum artik.sadece annemlerin gelmesiyle alakali bi durum degil.surekli boyle.is gorusmem var atolyede calisacagim vs bahanelerle gidip icip arkasinda sabahin 5 ne kadar clublarda takilmak nedir.senin evde bi genc kizin kucuk bir bebegin var.defalarca anlattim o da haklisin bi daha olmicak deyip tekrar yapmak.cokkkk yoruldum en cok kandirilmaktan.ona ben veriyorum bu tavizi ama hadi evliligim ayakta kalsin hadi yikilmasin diye
Hayır canım sütaş marka. @esra_s yapıyordu peynir. Valla çok güzel yerdi. Sabahları omlet eya haşlanmış yumurta sonra yemişli meyve, ne yemek varsa, yoğurt... Nazar mı değdi noldu:) yanakları kırmızı bide tombiş, görenin içi gidiyor tanıyan tanımayan. Hayırlısı :)
benim oğlan ztn 9.5 kg anca var. Yemek yemek istemiyormuşannem diyo ben bu çocuğa bişey yediremiyorum ne yapıcaz. Yumurta muz a bayılırdı onları da yemiyormuş. Kefir anne sütü bebe bisküvisi yemiş sadece anne sütüde günde 150cc çıkıyor sadece. Bu çocuğun iştahı nasıl açılacak ya
Canım biliyorum boşanma kararı hiç kolay değil, eşin nolursa olsun. Yaşanmışlıklar, çocuklarının babası... Boşan demek istemiyorum ama böyle gitmez ki, gitmemeli. Adam evini otel gibi kullanıyor sadece. Ha varlığı ha yokluğu. Olan tek şey sana psikolojik yük. Yazık canına. Ne güzel mesleğin de var. Büyük kızın büyümüş ne güzel sana can yoldaşı. Annen de destek. Bu adama pabuç bırakma derim ben. Gitsin meyhanede yaşasın. Bence bıraktığın zaman biraz zaman geçince mutlu bile olacaksın.
tamam canım sağol :)Ben de nazara inanıyorum canim. Bol bol oku kızını
Ben tekrarlamayı düşünüyorum tahlili yarın. Bize de zimax verdi dr antibiyotik olarak kararsız kaldık. Sağol canım bilgiler için bidaha yaşamazsınız inşallah..Bizim acilde yapılan tahlilde üç tane bakteri üremesi bakılmış. Bunlar temiz çıktı. Kendi doktoru önceden Biogaia ile düzelir diye düşünüyordu ama 10 günü aştığı için tahlillerde aranmamış olan birşey olduğunu düşündü beklemeye gerek yok durumunuz kötü başlayın dedi. Belki zaten geçecekti belki doktor haklıydı bilemiyorum ama ateş 12 saat içinde düştü, kaka da üçüncü gün normale dönmeye başladı. Biz stresten o halini görmeye artık dayanamadığımızdan teşhis beklemeden antibiyotiğe başladık. İshalin probiyotik takviyesi ile 7-8 gün içinde normale dönmesi bekleniyor sanırım. Siz de takviyeye devam edin inşallah düzelir. Bir iki güne geçmezse tekrar tahlil verin isterseniz.
Of yavrum ya Allah yardım etsin kıyamamÇok kötüymüş canım bidaha olmasın inşallahbenim oğlum da aynı şekilde oturuyorsa ayağa kalkıyor ve acı içinde yapıyor bana tutunuyor yavrum bişey yap anne der gibi. siz antibiyotikle mi iyileştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?