2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ya inşallah düzelir kısa zamanda..

10 gün ishalden sonra mı ateş oldu canım? Bizim ateş 1 gün oldu şuan ateş Yok inş akşam da çıkmaz. Karnı ağrıyo kaka yapmadan önce sonrası gürültülü ishal. Bugün 2. Gün. Enterogermina veriyorum 2 gündür. Üst solunum yolu enf. İçin sekrol veriyorum. Antibiyotik yazdı doktor ama vermedim. Bilmiyorum artık canım 2 gündür bişey yemedi sadece emiyor süt de eskisi gibi Yok yani.. seninkinin iştahı var mıydı

Alerjiye yorma canım, enfeksiyon kakaya vuruyor hemen hastalık geçiriyordur
Aynen canım alerji olsa ateş eşlik etmezdi ama geçmişten dolayı tırsıyo insan bu bezlerine bakınca eski günlerim geliyor aklıma allah TEKrarından korusun.kakada da bişey çıkmayınca insan niye o zaman diyo yani öksürmüyoda çocuk. Bakalım ateşi normale döndü ishal de kesilse Allah’ın izniyle..

içiriyorum canım ama etki etmiyor ya

canım önceden hergün düzenli 2-3 kez yapardı, şimdi gün aşırı bazen 2-3 gün yapmadığı oluyor.
Kabızlık kaç gündür sürüyor?
Canım dişin kabızlık yaptığı çok nadir de olsa oluyor genelde ishal yapıyor ama nadiren kabızlık oluyor mesela bana yardıma gelen ablanın bir önceki baktığı bebek dişten kabız oluyormuş yedirmediğim kalmadı ama kabız kabız çocuk diş çıkardı öyle geçti demişti.

Çok garip..seninle ya da büyük kızınla ne alıp veremeyeceği olabilir aklım almıyor. Biraz daha gözlemle ve sonrasında ciddi olarak duruma el koy en iyisi.

Canım bebeğim hemen yanımda tek kişilik yatakta yatıyor. Bir gece bir uyandım bebeğim yatağın ucuna kadar gitmiş ellerini kenarlara dayamış çömelmiş bana bakıyordu ama nasıl acı çekiyor.. Ben Doğrulamadan gürültülü bir şekilde kaka yaptı. Bu anı o karanlıkta çömelmiş surat ifadesini asla unutamam. Geceleri 3-5 kez uyanıp kaka yapuyordu. Günde 15 kaka gördük. 10gün boyunca 7 ile 15 kaka arasında değişen kakayı yapmak mahvetmiştir çocuğu. 10 gün ve tedavi dönemi 7gün boyunca sadece su içti. Kilo kaybetti. Asla yaşatmasın kimseye...
Ardından eşim de hasta oldu 7günde atlattı. Her gün ağladı oğlum da böyle acı mı çekti diye.

Çok zor bir durum canım Allah sabır versin. Eşin alkol bağımlısı mı acaba? Yani hemen hemen her gün içme ihtiyacı mı duyuyor acaba? Genellikle kimse ben bağımlıyım demez ama bu kadar gece hayatına düşkün kişiler genelde bağımlı oluyorlar. Eğer öyle bir durum varsa tedavi olur belki? Bir de böyle yerlere kiminle gidiyor acaba erkek arkadaşlarıyla mı yoksa başla durumlar da olabilir mi? Boşanmak kolay bir iş değil iki tane evladınız var, ortak bir geçmişiniz, bir düzeniniz var elbette öncelikle sorunları çözmeye çalışmak mantıklı olan. Ancak, çözülemeyecek bir durumdaysa da bence cesaretli olup karar vermelisin. Bence sen istedikten sonra altından bir şekilde kalkarsın tüm sorunların önemli olan harekete geçebilmek.

oğlum saat başı uyanıyor burada da deniz havası da uyku yapmadı ama gündüz yorulmuyorum.ev işi,yemek derdi yok,annem,kardeşim,halam var hep ilgileniyorlar. çok şükür uykusuz olsam da moralim yerinde
Çok sevindim senin adına canım..Darısı başıma olsun:)

@ceross ne denirki eşinin yaptıkları dizboyu.. aslında burda yazdıklarınla bizim ilişkini tam anlamıyla doğru yorumlamamız mümkün değil çünkü yaşananlar kadar hislerde önemli sen ne hissediyosun birgün değerimizi anlar evine bağlanırmı diyosun eğer böyle ışık varsa çözüme git çünkü çocukların var ve yıllarını verdiğin emeğin,yuvan.. ama yok iflah olmaz diyosan hayata bir kere geldin çocuklarında bir kez çocukluğunu gençliğini yaşayacak o zaman karar senin. İnşallah en kısa sürede en hayırlı olacak şekilde çözülür bu konu canım..

Çok kötüymüş canım bidaha olmasın inşallah benim oğlum da aynı şekilde oturuyorsa ayağa kalkıyor ve acı içinde yapıyor bana tutunuyor yavrum bişey yap anne der gibi. siz antibiyotikle mi iyileştiniz

Bizim acilde yapılan tahlilde üç tane bakteri üremesi bakılmış. Bunlar temiz çıktı. Kendi doktoru önceden Biogaia ile düzelir diye düşünüyordu ama 10 günü aştığı için tahlillerde aranmamış olan birşey olduğunu düşündü beklemeye gerek yok durumunuz kötü başlayın dedi. Belki zaten geçecekti belki doktor haklıydı bilemiyorum ama ateş 12 saat içinde düştü, kaka da üçüncü gün normale dönmeye başladı. Biz stresten o halini görmeye artık dayanamadığımızdan teşhis beklemeden antibiyotiğe başladık. İshalin probiyotik takviyesi ile 7-8 gün içinde normale dönmesi bekleniyor sanırım. Siz de takviyeye devam edin inşallah düzelir. Bir iki güne geçmezse tekrar tahlil verin isterseniz.

Evet canim haklisin cok zor bir durum gercekten esini karsina alip konuşmalısın bence acik açık

Ben de nazara inanıyorum canim. Bol bol oku kızını

Sanirim dişten böyleler. Benimkide bir yiyor bir yemiyor. Muzu çok severdi simdi agzina koymuyor. Yesil zeytin ve nar cok seviyor. Denemediysen dene sende. Yesil zeytin büyük tursu gibi olanlardan veriyorum

Bende arkadaslara katılıyorum. Seni uzmesine izin verme. Seni cantada keklik gibi gormesin onu bırakabileceğini öğrenmesi lazim. Is ciddiye binince kendini toplar belki diye düşünüyorum. Bazi seyler kaybedilince değeri anlaşılıyor.

Ben tekrarlamayı düşünüyorum tahlili yarın. Bize de zimax verdi dr antibiyotik olarak kararsız kaldık. Sağol canım bilgiler için bidaha yaşamazsınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…