- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. boşanmak kolay verilecek bir karar değil ama eşinin yaptığı da bahane bulunacak bir şey değil. hadi annemlerle olmak istemediği için yalan söyledi ama sonrasında gidince evine gel,bir de niye meyhane?gelince konuşuruz diyip arsız gibi sabahın 5ine kadar neredesin?bu kadarı sorumsuzluğu da geçmiş arsızlık, terbiyesizlik,vicdansizlik. ..Kizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Benim es kisisi yine bozdu kendini.ben artik dayanamiyorum.dun annemler geldi.bu ben calisacagim vs dedi.snra tesadufen bi arkadasimin da orda olmasiyla meyhane de oldugunu ogrendim.annemler gidince defalarca aradim acmadi.snra o dondu bana duymadim dedi.napiyosun dedigimde calisiyorum dedi ! Ben gercekleri soyleyince tamam ben geliyorum evde konusurz dedi.gece saat 2 ye kadar bekledim uyuyakalmisim.kapi acildiginda saate baktim sabah 5 bucuktu ! Bu kadar sorumsuz bu kadar bencil ve yalanci bi adamla nereye kadarbosanmayi dusunuyorum yine ama cesaretim yok kahretsin ! Ben bu kadar gucsuz bir kadin miyim ? Size ihtiyacim var
Bugün ateş Yok canım öksürük hiç olmadı. Yeşil kakayı çekemeden kayınvalidem atmış sonrakileri çektim su gibi zatenCanım ateş öksürük vs var mı?
Bende soyleyecek bi sifat bulamiyorum artik.sadece annemlerin gelmesiyle alakali bi durum degil.surekli boyle.is gorusmem var atolyede calisacagim vs bahanelerle gidip icip arkasinda sabahin 5 ne kadar clublarda takilmak nedir.senin evde bi genc kizin kucuk bir bebegin var.defalarca anlattim o da haklisin bi daha olmicak deyip tekrar yapmak.cokkkk yoruldum en cok kandirilmaktan.ona ben veriyorum bu tavizi ama hadi evliligim ayakta kalsin hadi yikilmasin diyecanım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. boşanmak kolay verilecek bir karar değil ama eşinin yaptığı da bahane bulunacak bir şey değil. hadi annemlerle olmak istemediği için yalan söyledi ama sonrasında gidince evine gel,bir de niye meyhane?gelince konuşuruz diyip arsız gibi sabahın 5ine kadar neredesin?bu kadarı sorumsuzluğu da geçmiş arsızlık, terbiyesizlik,vicdansizlik. ..
Canım öncelikle başına gelenler için gerçekten üzgünüm, keşke hiç böyle nahoş şeyler duymasak yaşatmasalar da öksürdü oynadı vs diye konuşsak..Kizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Benim es kisisi yine bozdu kendini.ben artik dayanamiyorum.dun annemler geldi.bu ben calisacagim vs dedi.snra tesadufen bi arkadasimin da orda olmasiyla meyhane de oldugunu ogrendim.annemler gidince defalarca aradim acmadi.snra o dondu bana duymadim dedi.napiyosun dedigimde calisiyorum dedi ! Ben gercekleri soyleyince tamam ben geliyorum evde konusurz dedi.gece saat 2 ye kadar bekledim uyuyakalmisim.kapi acildiginda saate baktim sabah 5 bucuktu ! Bu kadar sorumsuz bu kadar bencil ve yalanci bi adamla nereye kadarbosanmayi dusunuyorum yine ama cesaretim yok kahretsin ! Ben bu kadar gucsuz bir kadin miyim ? Size ihtiyacim var
Bana abes gelmedi görüntü canım yalnızca anne sütü aldığı için iyice cıvımış. Bu seni korkutmasın. Benim ufaklığın da aynı böyle olmuştu aralarda bildiğin sümük var gibiydi. Çocuk birşey yemiyor ki normal dışkılasın.Bugün ateş Yok canım öksürük hiç olmadı. Yeşil kakayı çekemeden kayınvalidem atmış sonrakileri çektim su gibi zaten
Hiçbişey yemiyor canım doktoru aradım serumluk bişey Yok şimdilik dedi serumu zaten tutmaz ki çeker atar yani acayip kurtlu bişey. Kaka testini başka biyerde yenileyebiliriz istemem gereken bi tahlil var mı? Akşam 9 a kadar burdayım bişey olursa getirin dedi dr. İnşallah senin kızın gibi 3 gün sürer biter başka bi hastalığı olmasından korkuyorum diştir umarımBana abes gelmedi görüntü canım yalnızca anne sütü aldığı için iyice cıvımış. Bu seni korkutmasın. Benim ufaklığın da aynı böyle olmuştu aralarda bildiğin sümük var gibiydi. Çocuk birşey yemiyor ki normal dışkılasın.
Bi ara evet dedigini yaptim.onu takmadim kendimi mutlu etmeye calistim.bu seferde sen bana kadinlik yapmiyorsun boyle aile olmaz boyle iliski yasanmaz cs kafami sisiriyor.surekli huzursuz ediyor evde beni.memnun degilsen cik git bosanalim diyorum hayir bosanmam ben diyo.onun istedigi kiyida kosede ailem olsun evim olsun ama cani istediginde bekar gibi takilabileyim istiyor.canimdan bezdim iyice.Canım öncelikle başına gelenler için gerçekten üzgünüm, keşke hiç böyle nahoş şeyler duymasak yaşatmasalar da öksürdü oynadı vs diye konuşsak..
Eşin hakkında söylenecek çooook söz var ama malesef hiçbiri senin açından çözüm getirmeyecek.
Şu durumda senin aslında iki seçeneğin var biri boşanmak ancak boşanmayı gerçekleştirecek gücüm yok diyorsun(her insanda bu güç olmayabilir bu yadsınacak utanılması gerekecek bir durum değil) diğer seçeneğin ise durumu kabullenmek. Malesef eşin değişmeyecek. Hiçbir türlü de iflah olmayacak çünkü esranın da dediği gibi utanma arlanma çizgisini çoktaaan aşmış durumda. Boşanmıyorsan bu durumu kabullenmek eşinden eş olarak ümidini kesmek senin için tek çıkar yol. Aksi durumda mutsuz etrafına mutsuzluk saçan evlatlarını da mutlu edemeyen(ki aslında evlatların mutlu olsun babasız büyümesinler diye bu duruma katlandığın için kabullenmezsen onları mutsuz eden babasızlık değil direk olarak sen olacaksın) birine dönüşürsün. Benim sana tavsiyem eşini ev arkadaşı olarak görmeye çalış ondan eş olarak beklentini sıfırla. Kendine kalbin anlamında yeni bir sayfa aç. Evet bunu başarabilmek çok zor ancak başarırsan senden mutlusu olmayacak. Bunu başarırsan gün gelip ondan ayrılmayı da başarabilirsin.
Eve geç mi geldi? Meyhanede mi? Takmayacaksın. Sen anı yaşayacaksın. Eve ev arkadaşın geç gelmiş gibi düşüneceksin. Çocuklarına karşı kötü bir tavrı olur onlarla h vakit geçirmez vs olur bunları takacaksın. Ona sen benim eşimsin demeyeceksin. Hep adıyla hitap edeceksin. Onu kafa olarak iyi anlaştığın bir arkadaş olarak benimaeyeceksin. Evet belki evde anne-baba sıcaklığını göremeyen kızların olacak. Ancak en azından mutlu bir anneleri olacak.
Canım ya eşinin bıdıbıdısını görmezden gelecek ve kendi hayatına bakacaksın. Ya da boşanacaksın. Başka çıkar yol yok ki. Eşin bıdı bıdı yapıyorsa ne olmuş yani?Bi ara evet dedigini yaptim.onu takmadim kendimi mutlu etmeye calistim.bu seferde sen bana kadinlik yapmiyorsun boyle aile olmaz boyle iliski yasanmaz cs kafami sisiriyor.surekli huzursuz ediyor evde beni.memnun degilsen cik git bosanalim diyorum hayir bosanmam ben diyo.onun istedigi kiyida kosede ailem olsun evim olsun ama cani istediginde bekar gibi takilabileyim istiyor.canimdan bezdim iyice.
o eş kişisinin düzeleceği yok gibi duruyor. Ya da sizi kaybedeceğini somut olarak görünce anca kendine gelebilecek gibi. Adamın sana bir yardımı var mı? Evde yok heralde. Manevi desteği de yok. Maddi yönden mi kendine güvenemiyorsun? Çok şükür ilk kızın büyük. Bence ciddi bir şekilde düşünmelisin bu konuyu. Gerekirse annenlere de açıl. Desteklerini esirgemeyeceklerse ne ala. Çok kızdım şuan. Evlilik hop diye bitirilebilecek bişey diil bence hele ki arada çocuk varsa. Ama eşinin düzeleceğini de düşünemiyorum. Böyle gelmiş böyle gider gibi duruyorKizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Canım adenovirüs astrovirüs ve tekrardan lökosit ve eritrosit isteyebilirsin. Şayet boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı yoksa astrovirüs olma ihtimali daha baskın.Hiçbişey yemiyor canım doktoru aradım serumluk bişey Yok şimdilik dedi serumu zaten tutmaz ki çeker atar yani acayip kurtlu bişey. Kaka testini başka biyerde yenileyebiliriz istemem gereken bi tahlil var mı? Akşam 9 a kadar burdayım bişey olursa getirin dedi dr. İnşallah senin kızın gibi 3 gün sürer biter başka bi hastalığı olmasından korkuyorum diştir umarım
Hayır canım sütaş marka.Süzme peyniri kendin mi yapıyorsun canım yapıyosan nasıl yapıyorsun tarif alabilir miyim? Seninki eski haline dönecektir merak etme..Ne güzel hapur hupur yiyen çocuklar duyunca seviniyorum benimkilere kırk çeşit yapıyorum hepsinden kendi zorumla birer kaşık anca yedirebiliyorum hapur hupur yemelerini izlemek nasıl bir duygu merak ediyorum açıkçası :)
evet sulu kakada mukus böyle bol oluyor.Mukus miktarı başlangıçta böyle.miydi?renk yediği şeyden değişiyor canım.
Canım biliyorum boşanma kararı hiç kolay değil, eşin nolursa olsun. Yaşanmışlıklar, çocuklarının babası... Boşan demek istemiyorum ama böyle gitmez ki, gitmemeli. Adam evini otel gibi kullanıyor sadece. Ha varlığı ha yokluğu. Olan tek şey sana psikolojik yük. Yazık canına. Ne güzel mesleğin de var. Büyük kızın büyümüş ne güzel sana can yoldaşı. Annen de destek. Bu adama pabuç bırakma derim ben. Gitsin meyhanede yaşasın. Bence bıraktığın zaman biraz zaman geçince mutlu bile olacaksın.Kizlar bdv ye konu acacaktim ama bir suru kisinin yorumu yerine siz kardeslerimin yorumlari bana daha iyi gelecek..
Sen bana kadınlık yapmıyorsun diyor da o adamlık yapıyor muymuş? Kullandırma kendini artık canım ya...Bi ara evet dedigini yaptim.onu takmadim kendimi mutlu etmeye calistim.bu seferde sen bana kadinlik yapmiyorsun boyle aile olmaz boyle iliski yasanmaz cs kafami sisiriyor.surekli huzursuz ediyor evde beni.memnun degilsen cik git bosanalim diyorum hayir bosanmam ben diyo.onun istedigi kiyida kosede ailem olsun evim olsun ama cani istediginde bekar gibi takilabileyim istiyor.canimdan bezdim iyice.
ben alından temazsız ölçenden almıştım aslında arkadaşım da uyarmıştı onlar yanlış ölçüyor sadece 1 tane marka var o da medikallerde satılıyor ondan al demişti. ama ben dinlemedim gitim temazsız alından ölçenden aldım ve hiç memnun kalmadım. 2-3 derece yanlış ölçüyor. nadiren doğru ölçtüğü de oluyor. ben kol altından ölçen klasik derece kullanıyorum.kızlar merhaba, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bizim ateş ölçer braun kulaktan ölçerdi. Saolsun bakıcı oğlanın eline vermiş ve oda ağzına soktuğu için sanırım sensör bozuldu, ölçmüyor doğru. Şimdi yeni almak istiyorum sizce yine aynısını mı alayım yoksa başka mı önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum hemen. Bugün almam lazım..
yesoka90 @Fineas grubun bilim kadınları :))) özellikle siz ne diyorsunuz??
Bizde flagyl şurup bir miktar işe yaramıştı sonra tekrarladı tekrar flagyl verdim böyle 3 defa atak oldu şimdi iki aydır olmuyor ama hastalık başladığından beri inanılmz var öyle böyle değil karnı davul gibi oluyor.evet sulu kakada mukus böyle bol oluyor.
benimki de o marka ama ben hiç memnun değilim yaBen visiofocus kullanıyorm cnm memnunum.daha ucuz bir model dersen plusmed olablr
Aynı benim kız:/benim oğlan ztn 9.5 kg anca var. Yemek yemek istemiyormuşannem diyo ben bu çocuğa bişey yediremiyorum ne yapıcaz. Yumurta muz a bayılırdı onları da yemiyormuş. Kefir anne sütü bebe bisküvisi yemiş sadece anne sütüde günde 150cc çıkıyor sadece. Bu çocuğun iştahı nasıl açılacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?