Havuç turp pancar rendeleyip limon zeytinyağı ve nar ekşisi eşliğinde salata yapıyorum ben çok seviyor canım.Hic yememesinden iyidir diyorum ben ne yerse kardir kafasindayom artik. Aksam hicbisey yemedi azicik havuc salatasi, 4-5 yesil zeytin ve biraz da nar. Onu da yemese gic birsey yemeyecek maalesef
Canım takildigi arkadaslarinin heosi bekar ve alkolik maalesef.bende onlara uymak zorunda kaliyorum diyor.kac kere iletisimini kesmesini soyledim.birde beraber is yapiyolar kopamiuorlar birbirlerindenCanım çok haklısın. İki çocuk babası adam sabahın beşine kadar dışarıda ne yapar. Takıldığı insanların hepsi bekar mı. Kırk yılda bir olur tabii ama eşinin haberi olur.
Ya da gece gezme alışkanlığını bilerek evlendim deyip kabullenen de olabilir ama gezdiğini söylemiyormuş. Çalışıyorum falan diyormuş.
Sen konuşmuşsun zaten ama bir yardım almadan bitirme derim. Evlilik ve aile danışmanına gidin. Belki seanslarda bir şeylerin farkına varır, bir kırılma noktası yaşar, gözü açılır.
Biliyorum şimdi bunlar sana uzak ihtimal gibi geliyor ama yıllarını vermişsin. Bunu da denemeden bitirme bence.
Ailem arkamda her daim.katlanamiyorum artik onun yaptiklarina.kendime olan saygimi da yitirdim resmen.sanki herkes aciyan gozlerle bakiyor banaKuzum sen dükkanın işlerini bakıcı işlerini düzene soktuktan sonra boşanmayı düşünsen daha iyi olacaktır. Yuva yıkmak kolay değil ama yuvayı devam ettirmek de kolay değil.
Aklinca ben bilirim havalarinda iste.sayet bize uyum saglmazsa olmaz bu is.biraz daha tahammul edelim bakalim.Çok garip..seninle ya da büyük kızınla ne alıp veremeyeceği olabilir aklım almıyor. Biraz daha gözlemle ve sonrasında ciddi olarak duruma el koy en iyisi.
Iki ginde bir cesitli bahanelerle alkol alir.arkadaslari bekar ve alkolikler zaten.her aksam mekan mekan gezerler.cok konustum tedavi onerdim.ben alkolik degilim diyor reddediyor maalesefÇok zor bir durum canım Allah sabır versin. Eşin alkol bağımlısı mı acaba? Yani hemen hemen her gün içme ihtiyacı mı duyuyor acaba? Genellikle kimse ben bağımlıyım demez ama bu kadar gece hayatına düşkün kişiler genelde bağımlı oluyorlar. Eğer öyle bir durum varsa tedavi olur belki? Bir de böyle yerlere kiminle gidiyor acaba erkek arkadaşlarıyla mı yoksa başla durumlar da olabilir mi? Boşanmak kolay bir iş değil iki tane evladınız var, ortak bir geçmişiniz, bir düzeniniz var elbette öncelikle sorunları çözmeye çalışmak mantıklı olan. Ancak, çözülemeyecek bir durumdaysa da bence cesaretli olup karar vermelisin. Bence sen istedikten sonra altından bir şekilde kalkarsın tüm sorunların önemli olan harekete geçebilmek.
Onceden cok umudum vardi.hatta arveni sirf bu yuzden istedi istedik.bebegimiz olsun sorumlulugum artsin eve baglanayim dedi durdu.digduktan snra iyice beter oldu.eve gelmedigi gunler oldu..simdi de umrunda degil iste sabaha kadar durabildigine teli acmadigina goreEowynn_arwn ne denirki eşinin yaptıkları dizboyu.. aslında burda yazdıklarınla bizim ilişkini tam anlamıyla doğru yorumlamamız mümkün değil çünkü yaşananlar kadar hislerde önemli sen ne hissediyosun birgün değerimizi anlar evine bağlanırmı diyosun eğer böyle ışık varsa çözüme git çünkü çocukların var ve yıllarını verdiğin emeğin,yuvan.. ama yok iflah olmaz diyosan hayata bir kere geldin çocuklarında bir kez çocukluğunu gençliğini yaşayacak o zaman karar senin. İnşallah en kısa sürede en hayırlı olacak şekilde çözülür bu konu canım..
Daha onceleri de cok konustum.yeri geldi sakin yeri geldi bagirarak kirip dokerek.evden dahi uzaklastirdim annesinde kaldi vs.hicbiri akillandirmadi onu.son bir kez konusacagim oda kararimi bildirmek icin..Evet canim haklisin cok zor bir durum gercektenesini karsina alip konuşmalısın bence acik açık
Daha once cok ayri kaldik.is mahkemeye kadar gitti canim.hepsinde pisman oldu.yeminler verdi.ama sonuc ayni oldu maalesefBende arkadaslara katılıyorum. Seni uzmesine izin verme. Seni cantada keklik gibi gormesin onu bırakabileceğini öğrenmesi lazim. Is ciddiye binince kendini toplar belki diye düşünüyorum. Bazi seyler kaybedilince değeri anlaşılıyor.
Hakkimdaki dusuncelerin icin cok sagol canım..esim hakkimdaki yazdiklarinsa tam isabet olmus.hakediyor dogruya dogru..Eowynn_arwn canım seni burdan taniyabildigime göre sen çok iyi bir insan ve annesin bunu yürekten söylüyorum..Arkadaşlara katılıyorum otur konuş ancak o adam ne kadar konuşursan konuş yola gelmez bir kez değil bin kez yoldan çıktı çünkü tabiri caizse yalama oldu.Hapislere girdi çıktı yine aynı can çıkar huy çıkmaz derler arkadaşım, o adam değişmez, evlilik mecburi gibi acı ceken mutsuzluk içinde kıvranan ama boşanmayan insanlara anlam veremiyorum evlilik zindan hayati yaşamak değil bir kere geliyoruz şu dünyaya bu adamın çantada kekliği olarak mı geçecek yılların bitecek gençliğin..Yazık değil mi..
Bunları söylerken inan çok üzülüyorum geçmiş yılların çöp oldu bırak geleceğini mahvetmesin çünkü sabahlara kadar sokaklarda gezen ne halt yediği belli olmayan ki her gece klüplerde kuzu kuzu oturup gelmiyor olduğunu hepimiz tahmin ediyoruz bu adamı ben kendime kadınlık gururum izin vermez , koca diye evimde tutmam.
Bu adam seni ve evdeki o melek çocukları hak etmiyor..Lütfen artık kendine değer ver.Gerisi senin bileceğin iş.Allah yardımcın olsun. (Bu mesajı o adama kızgınlıkla yazdım istemeden kalbini kırdıysam özür dilerim)
Çok geçmiş olsun canım neyse ki atlatmış kuzucuk. Öğretmen biraz sertçe mi çekti acaba kolunu? O kadar kolay çıkar mı?Bir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
canım sen eşini tanıyorsun sonuçta...tek diyebileceğim iyi niyetli olmadığından eminsen sırf ailen dağılmasın diye kendine bahaneler bulma. belki o da bunu farkında olduğu için bu kadar arsız. bilmiyorum bunu kendine nasıl yakıştırıyor. çok zayıfca, sözce,iğrenç bir şey evladını, eşini bırakıp yalanlarla eğlenmeye gitmekBende soyleyecek bi sifat bulamiyorum artik.sadece annemlerin gelmesiyle alakali bi durum degil.surekli boyle.is gorusmem var atolyede calisacagim vs bahanelerle gidip icip arkasinda sabahin 5 ne kadar clublarda takilmak nedir.senin evde bi genc kizin kucuk bir bebegin var.defalarca anlattim o da haklisin bi daha olmicak deyip tekrar yapmak.cokkkk yoruldum en cok kandirilmaktan.ona ben veriyorum bu tavizi ama hadi evliligim ayakta kalsin hadi yikilmasin diye
ayyy içim sızladı, çok geçmiş olsun. böyle duyunca insan korkuyor ,başına gelince nasıl olur kim bildir.Bir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
Havuç turp pancar rendeleyip limon zeytinyağı ve nar ekşisi eşliğinde salata yapıyorum ben çok seviyor canım.
Geçmişolsun canımBir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
Canım çok zor şeyler yaşıyorsun Ablam da yaşadı benzer şeyler. Boşandılar. Annem babam ben arkasındayız. Ona çok söylerdim olmayacak diye kaç kere affetti çocuk için. Ama tam tersi çocuk için hiç iyi olmuyor çünkü senin mutsuzluğun çocukları etkiliyor. Herşeyin farkındasın zaten yazmışsın. Ablam varya şuan çok mutlu. Ama şu da var şans verdiğim için pişman değilim aklımda kalmadı acaba düzelir mi düşüncesi diyo. Sen de kaç kez affetmişsin artık yeterCanım takildigi arkadaslarinin heosi bekar ve alkolik maalesef.bende onlara uymak zorunda kaliyorum diyor.kac kere iletisimini kesmesini soyledim.birde beraber is yapiyolar kopamiuorlar birbirlerindengittik canim zamaninda aile danismanina banamisin demedi..
Ailem arkamda her daim.katlanamiyorum artik onun yaptiklarina.kendime olan saygimi da yitirdim resmen.sanki herkes aciyan gozlerle bakiyor bana
Aklinca ben bilirim havalarinda iste.sayet bize uyum saglmazsa olmaz bu is.biraz daha tahammul edelim bakalim.
Iki ginde bir cesitli bahanelerle alkol alir.arkadaslari bekar ve alkolikler zaten.her aksam mekan mekan gezerler.cok konustum tedavi onerdim.ben alkolik degilim diyor reddediyor maalesefaynen canim ihtiyacim olan sey karar verip harekete gecmek..
Onceden cok umudum vardi.hatta arveni sirf bu yuzden istedi istedik.bebegimiz olsun sorumlulugum artsin eve baglanayim dedi durdu.digduktan snra iyice beter oldu.eve gelmedigi gunler oldu..simdi de umrunda degil iste sabaha kadar durabildigine teli acmadigina gorebundan snra duzelecegine dair bir umudum kalmadi canım
Daha onceleri de cok konustum.yeri geldi sakin yeri geldi bagirarak kirip dokerek.evden dahi uzaklastirdim annesinde kaldi vs.hicbiri akillandirmadi onu.son bir kez konusacagim oda kararimi bildirmek icin..
Daha once cok ayri kaldik.is mahkemeye kadar gitti canim.hepsinde pisman oldu.yeminler verdi.ama sonuc ayni oldu maalesef
Hakkimdaki dusuncelerin icin cok sagol canım..esim hakkimdaki yazdiklarinsa tam isabet olmus.hakediyor dogruya dogru..
Meyhanede clupta gezen biri hele ki sabahkara kadar kesin kari kiz da kesiyordur asiliyordur.alkol kendini kaybedinceye kadar iciyo.daha ne denilebilir ki.bak bu saat oldu daha yok ortada.eve gelmiyor mu gelemiyor mu bilmiyorum..
Cok haklisin dunyaya bir kere geliyoruz.artik benimde degerim bilinsin istiyorum.mutlu huzurlu onumu gorebilen bi kadin olmak istiyorum
Canım 3 ay önce benimki de böyle bişey atlattı.. nedense kaka tahlillerde birşey çıkmıyor bizim kaka tahlili de temizdi , ama kakada mukus ve kan vardı ishali de vardı, alerjiden sonra ilk defa kan gördüm kakasında.. Ateşte yüksekti.. Kan tahlilinde crp lökosit yüksek çıktı flagly antibiyotik ve probiyotik kullandık , çok şükür öyle atlattı.. Kan tahlili yapılmış mıydı?Aynen canım alerji olsa ateş eşlik etmezdi ama geçmişten dolayı tırsıyo insan bu bezlerine bakınca eski günlerim geliyor aklıma allah TEKrarından korusun.kakada da bişey çıkmayınca insan niye o zaman diyo yani öksürmüyoda çocuk. Bakalım ateşi normale döndü ishal de kesilse Allah’ın izniyle..
Lökosit eritrosit de çıkmadı bizde anlamadım.. kan tahlili dörtçelik de pedmer de istemedi gerek görmediler heralde. Antibiyotik başlamadım hala. Bugün ateşlenmedi yalnız 10 kereden fazla sulu mukuslu kaka yapmıştır. 2 gündür ilk defa bişey yedirebildim bu akşam o da malesef cicibebe buna da şükür artık.bakalım gece nasıl geçecek.Canım 3 ay önce benimki de böyle bişey atlattı.. nedense kaka tahlillerde birşey çıkmıyor bizim kaka tahlili de temizdi , ama kakada mukus ve kan vardı ishali de vardı, alerjiden sonra ilk defa kan gördüm kakasında.. Ateşte yüksekti.. Kan tahlilinde crp lökosit yüksek çıktı flagly antibiyotik ve probiyotik kullandık , çok şükür öyle atlattı.. Kan tahlili yapılmış mıydı?
Çok büyük geçmiş olsun canım , Allah beterinden korusun , iyi ki işinin ehli doktora rastlamışsınızBir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
Düzelmezse isterler belki kan tahlili de... İnsan o durumda ne yerse yesin diye düşünüyor..Lökosit eritrosit de çıkmadı bizde anlamadım.. kan tahlili dörtçelik de pedmer de istemedi gerek görmediler heralde. Antibiyotik başlamadım hala. Bugün ateşlenmedi yalnız 10 kereden fazla sulu mukuslu kaka yapmıştır. 2 gündür ilk defa bişey yedirebildim bu akşam o da malesef cicibebe buna da şükür artık.bakalım gece nasıl geçecek.
çok çok geçmiş olsun kuzum ya allah tekrarından korusunBir vukuatta bizden.kızımın kolu çıktıokuldan almya gttgmde bi ses ortalgı yıkıyo hmn fırladım oyuncagı elinden almk istemiş bi çocuk ona sinirlenmiş dediler dedim bu norml bi ağlama diil sinir fln diil noldu kaç kere sordum yok dediler arabya bindik çıldıryo norml diil bi baktım kol harektsiz biri.müdürü aradım ne olablr hmn geliyorum dedi bi yandan ortopedist arıyorum acil amelyatta yok bilmem yeni gtti kaç hastne aradım en son Atatürke gttik yıkıyo ortalgı röntgenler çekiliyo olmadı bidaa ben de sinirlendim bagırdım oyuncak mı düzgün yapın işinizi giydr çıkar kolu mahvoluyo Allahın işi karşıdan bi doktr geldi hmn bakayım getrin dedi hareketini yaptırdı tmm dedi tekrar röntgen yok gdeblrsnz kızım sustu ve elimi tuttu eklem yerinden dirsekten çıkmış doktra adını sordum helal olsun dedim Allah razı olsun maalesef sayıları çok az.böyle bi atraksiyon yaşadık bgn.şuan okulda kamera kayıtları izlenyo bence öğretmeni ben gelince hazırlmk için kolundan tutup çekerek kaldrdı o esnada oldu.
valla bazen bn kendi oğlumu tutarken bile öyle bi ters dönüp kaçıyo ki kolu çıkcak zannediyorum. ya da düşer gibi oluncaa tutarkenAy tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun canim ya((( allahim ne yaptilar da çocuğun koku cikti acaba. Cocuk bu dikkat etseler ya biraz tam dayakliklar
Aynen cnm özellkle kız çocuklarında çok görülüyo,bnm kız üstünü değiştrirken de mızırdanır brz fazla arızaya geçerse hmn kolunu kontrol ederm bu ihtimden dolayı.bi de elinden tutturup ayaktan kafaya kdr tırmanma meraklısı o oyunu da bitti artık.dadı çıkığı bunun adı en çok acı veren de buymuşHay Allah ya geçmiş olsun bence de çocuk yapamaz onu ama çok da kolay çıkıyor benim büyük oğlum da 2 yaşında kendi kendine uzandığı yerde ters döndü bileği çıktı redüksiyon çok basit bir işlem ama o zamana kadar çok ağlamıştı bende çok korkmuştum çok dikkat edilmesi lazım aynı kola 1 sene içine çok hassas oluyor ve tekrar çok kolay çıkarabiliyor yer ederse uğraşırsınız uyar öğretmenini ekstra dikkat etsinler artık.
Yok cnm nerdeee durdurmaz ki bnmki biz elden tutmalı oyunları bıraktık artık,işlem bittikten sonra doktora bi dönüp minnet dolu bakışı vardı ki.nasıl acı çektyse.Yavrum ya ne kadar acıdı da ağladı demek ki. Kolu askıya aldılar mı canım. Bir süre kullanmaması, koruması gerekiyor diye biliyorum
Saol cnm küçük olunca zaptedemiyosun dün eve gelince kaldgı yerden dvm etti hoplamlr zıplamalar.öğretmenini uyardım elden koldan çekmeli oyunlar yok.oğlumun da 2 yaşında kolu kırılmştı adam alçılı kolun üstne düştü kç defa,yapma etme umurlarında diil.inşallah okulda da daha dikkatli olurlar.Ay kıyamam yaa okuyunca içim ezildi resmençok çok çok geçmiş olsun inşaallah tekrarı olmasın. Canım şayet annen veya kayımvalidengil müsaitse onları çağır istersen en azından birkaç hafta. Çünkü çıkık oldu mu biliyorsun hep çıkıyor yer etmesin. Birkaç hafta evde birebir gözetimde olur risk düşer aksi durumda orada birsürü çocuk var bir öğretmene 3-4 çocuk düşüyordur risk artar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?