2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hic yememesinden iyidir diyorum ben ne yerse kardir kafasindayom artik. Aksam hicbisey yemedi azicik havuc salatasi, 4-5 yesil zeytin ve biraz da nar. Onu da yemese gic birsey yemeyecek maalesef
Havuç turp pancar rendeleyip limon zeytinyağı ve nar ekşisi eşliğinde salata yapıyorum ben çok seviyor canım.

Canım takildigi arkadaslarinin heosi bekar ve alkolik maalesef.bende onlara uymak zorunda kaliyorum diyor.kac kere iletisimini kesmesini soyledim.birde beraber is yapiyolar kopamiuorlar birbirlerinden gittik canim zamaninda aile danismanina banamisin demedi..

Kuzum sen dükkanın işlerini bakıcı işlerini düzene soktuktan sonra boşanmayı düşünsen daha iyi olacaktır. Yuva yıkmak kolay değil ama yuvayı devam ettirmek de kolay değil.
Ailem arkamda her daim.katlanamiyorum artik onun yaptiklarina.kendime olan saygimi da yitirdim resmen.sanki herkes aciyan gozlerle bakiyor bana
Çok garip..seninle ya da büyük kızınla ne alıp veremeyeceği olabilir aklım almıyor. Biraz daha gözlemle ve sonrasında ciddi olarak duruma el koy en iyisi.
Aklinca ben bilirim havalarinda iste.sayet bize uyum saglmazsa olmaz bu is.biraz daha tahammul edelim bakalim.

Iki ginde bir cesitli bahanelerle alkol alir.arkadaslari bekar ve alkolikler zaten.her aksam mekan mekan gezerler.cok konustum tedavi onerdim.ben alkolik degilim diyor reddediyor maalesef aynen canim ihtiyacim olan sey karar verip harekete gecmek..

Onceden cok umudum vardi.hatta arveni sirf bu yuzden istedi istedik.bebegimiz olsun sorumlulugum artsin eve baglanayim dedi durdu.digduktan snra iyice beter oldu.eve gelmedigi gunler oldu..simdi de umrunda degil iste sabaha kadar durabildigine teli acmadigina gore bundan snra duzelecegine dair bir umudum kalmadi canım

Evet canim haklisin cok zor bir durum gercekten esini karsina alip konuşmalısın bence acik açık
Daha onceleri de cok konustum.yeri geldi sakin yeri geldi bagirarak kirip dokerek.evden dahi uzaklastirdim annesinde kaldi vs.hicbiri akillandirmadi onu.son bir kez konusacagim oda kararimi bildirmek icin..
Daha once cok ayri kaldik.is mahkemeye kadar gitti canim.hepsinde pisman oldu.yeminler verdi.ama sonuc ayni oldu maalesef
Hakkimdaki dusuncelerin icin cok sagol canım..esim hakkimdaki yazdiklarinsa tam isabet olmus.hakediyor dogruya dogru..
Meyhanede clupta gezen biri hele ki sabahkara kadar kesin kari kiz da kesiyordur asiliyordur.alkol kendini kaybedinceye kadar iciyo.daha ne denilebilir ki.bak bu saat oldu daha yok ortada.eve gelmiyor mu gelemiyor mu bilmiyorum..
Cok haklisin dunyaya bir kere geliyoruz.artik benimde degerim bilinsin istiyorum.mutlu huzurlu onumu gorebilen bi kadin olmak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım neyse ki atlatmış kuzucuk. Öğretmen biraz sertçe mi çekti acaba kolunu? O kadar kolay çıkar mı?

canım sen eşini tanıyorsun sonuçta...tek diyebileceğim iyi niyetli olmadığından eminsen sırf ailen dağılmasın diye kendine bahaneler bulma. belki o da bunu farkında olduğu için bu kadar arsız. bilmiyorum bunu kendine nasıl yakıştırıyor. çok zayıfca, sözce,iğrenç bir şey evladını, eşini bırakıp yalanlarla eğlenmeye gitmek

ayyy içim sızladı, çok geçmiş olsun. böyle duyunca insan korkuyor ,başına gelince nasıl olur kim bildir.

Geçmişolsun canım

Canım çok zor şeyler yaşıyorsun Ablam da yaşadı benzer şeyler. Boşandılar. Annem babam ben arkasındayız. Ona çok söylerdim olmayacak diye kaç kere affetti çocuk için. Ama tam tersi çocuk için hiç iyi olmuyor çünkü senin mutsuzluğun çocukları etkiliyor. Herşeyin farkındasın zaten yazmışsın. Ablam varya şuan çok mutlu. Ama şu da var şans verdiğim için pişman değilim aklımda kalmadı acaba düzelir mi düşüncesi diyo. Sen de kaç kez affetmişsin artık yeter

Canım 3 ay önce benimki de böyle bişey atlattı.. nedense kaka tahlillerde birşey çıkmıyor bizim kaka tahlili de temizdi , ama kakada mukus ve kan vardı ishali de vardı, alerjiden sonra ilk defa kan gördüm kakasında.. Ateşte yüksekti.. Kan tahlilinde crp lökosit yüksek çıktı flagly antibiyotik ve probiyotik kullandık , çok şükür öyle atlattı.. Kan tahlili yapılmış mıydı?

Lökosit eritrosit de çıkmadı bizde anlamadım.. kan tahlili dörtçelik de pedmer de istemedi gerek görmediler heralde. Antibiyotik başlamadım hala. Bugün ateşlenmedi yalnız 10 kereden fazla sulu mukuslu kaka yapmıştır. 2 gündür ilk defa bişey yedirebildim bu akşam o da malesef cicibebe buna da şükür artık.bakalım gece nasıl geçecek.

Çok büyük geçmiş olsun canım , Allah beterinden korusun , iyi ki işinin ehli doktora rastlamışsınız

Düzelmezse isterler belki kan tahlili de... İnsan o durumda ne yerse yesin diye düşünüyor..

Eowynn_arwn Canım boşanmak çok zor, ben güçsüzüm deyip kendini suçlama , yerinde kim olsa böyle hissederdi.. Tüm yolları zaten denemişsiniz, mahkemelik de olmuş, aile danışmanına da gidilmiş.. Eğer boşanmayı düşünüyorsan kendin için iyi bir psikologtan ve çocuklar için pedagogtan destek alarak ilerleyebilirsin.. Gün gelir kendi içindeki hesaplaşmaları duyguları çözüme kavuşturup bitti gidiyorum diyecek kıvama gelirsin öyle güzel bitirirsin ki hiç acaba kalmaz sadece önüne bakarsın

çok çok geçmiş olsun kuzum ya allah tekrarından korusun

Ay tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun canim ya ((( allahim ne yaptilar da çocuğun koku cikti acaba. Cocuk bu dikkat etseler ya biraz tam dayakliklar
valla bazen bn kendi oğlumu tutarken bile öyle bi ters dönüp kaçıyo ki kolu çıkcak zannediyorum. ya da düşer gibi oluncaa tutarken

Aynen cnm özellkle kız çocuklarında çok görülüyo,bnm kız üstünü değiştrirken de mızırdanır brz fazla arızaya geçerse hmn kolunu kontrol ederm bu ihtimden dolayı.bi de elinden tutturup ayaktan kafaya kdr tırmanma meraklısı o oyunu da bitti artık.dadı çıkığı bunun adı en çok acı veren de buymuş öğretmeni de perişandı ağladı bizi görünce özür dileye dileye,Allah beterinden esirgesin bidaa olmz inşallh.

Yavrum ya ne kadar acıdı da ağladı demek ki. Kolu askıya aldılar mı canım. Bir süre kullanmaması, koruması gerekiyor diye biliyorum
Yok cnm nerdeee durdurmaz ki bnmki biz elden tutmalı oyunları bıraktık artık,işlem bittikten sonra doktora bi dönüp minnet dolu bakışı vardı ki.nasıl acı çektyse.

Saol cnm küçük olunca zaptedemiyosun dün eve gelince kaldgı yerden dvm etti hoplamlr zıplamalar.öğretmenini uyardım elden koldan çekmeli oyunlar yok.oğlumun da 2 yaşında kolu kırılmştı adam alçılı kolun üstne düştü kç defa,yapma etme umurlarında diil.inşallah okulda da daha dikkatli olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…